Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (960)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Rogen hraje pořád tu samou postavu a měl by v tom rozhodně pokračovat. Rozjezd na Francově party mě jen utvrdil v tom, že on tak skutečně žije a je těžké mu nezávidět. Debaty o poslední Milky Way, nadměrné ejakulaci nebo znásilnění Emmy Watson jsou předčasnými vrcholy, i když finále s nejlepším boy bandem všech dob také neurazilo. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

90% herců, které nemám ráda, nebo mi jsou alespoň dostatečně nesympatičtí, v jediném filmu. Z toho se většině z nich děje něco zlého, nebo dokonce skapou. Ale tak to bylo milé a vesměs mě to bavilo, ačkoli v jiných filmech je pro mě sledování kteréhokoli ze zde poskakujících pánů utrpením třeba i polovinu stopáže. Jen škoda, že je většina filmu absolutně bez bab (ikdyž... jak se to vezme), alespoň tu Rihannu mohli podusit o něco později, aby bylo nějakou tu minutku na co koukat. Nejlepší scénu filmu takhle ukuchtila nasraná Emma, která konečně vyměnila kouzelnický párátko za pořádnou sekyru a netvrdím, že to netvrdím právě proto, že alespoň na chvíli tam nějaká pipinka rozvířila ten rádoby testosteronovej vítr. 60% ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Jak se dalo očekávat, není to komedie založená na propracovaném a brilantním scénáři s konstantním tempem a vybroušenými dialogy. Je to film pro radost očividně plný improvizace, jehož natáčení byla jedna velká párty. Ale kdo má zúčastněné komiky rád, kdo zná jejich filmy a komu připadají vtipné, ten se bude bavit královsky. Já vyprskl smíchy mnohokrát a i když se dialogy zhouply lehce za hranu do McBrideovského sperma humoru, pořád to bylo minimálně k pousmání, protože tahle parta je prostě sympatická a nezná meze v dělání si srandy ze sebe samé. A camea jsou boží, bod pro Ceru, Hermionu a Tatuma. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Číča tvojí mámy byla plátno. Pták tvýho táty byl štětec. Bum. Ty jsi umění." Apokalypsa v Hollywoodu by se mi mohla líbit. Ona by se mi vlastně měla líbit! Vždyť v ní trdluje tolik známých komiků a všichni si to evidentně užívají. Jenže mě nevzali mezi sebe a to se neodpouští. Z pohledu nezúčastněného pozorovatele jsem toho prostě zase tak moc zábavného neviděl a tak tímto děkuji Channingovi Tatumovi a zejména Michaelovi Cerovi za jejich štěky, které byly mimořádně vtipné. Ti ostatní by neměli zapomínat na to, že nejen oni, ale i divák se chce bavit. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Určeno hlavně fanatickým obdivovatelům zúčastněných komiků. Mám jejich filmy hodně rád, ale tohle prostě až zas taková prča nebyla. Navíc jsou tam všichni kromě Jaye Baruchela meganesympatický kreténi. Sice záměrně, ale to je mi jako divákovi u rekta. Najdou se tam vtipné momenty, ale na to jak je to dlouhý je jich poskrovnu a obvyklej dobráckej pocit upřímný komedie ze života mi tady totálně chyběl. Fakt vtipná mi přišla rozprava jestli nanebebrací fail Jamese Franca byl kvůli učebnicové malichernosti, nebo hněvu, nebo co to vlastně bylo za hřích :) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (29)

  • Seth Rogen se nechal slyšet, že byl až šokován tím, jak moc se někteří herci dokázali ve filmu navzájem urážet. V jednu chvíli měl dokonce pocit, že by měl zasáhnout a říct jim, že jsou ve skutečnosti přátelé. (SidneyP)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 32 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Pes, kterého na konci filmu drží Seth Rogen, je jeho a jmenuje se Zelda. (Johnec)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama