Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární

Oblíbení herci (10)

Taron Egerton

Taron je pro mě nejlepší a nejsympatičtější herec nový generace. Viděl jsem s ním téměř všechny jeho filmy a i když některý nejsou zrovna TOP, tak on v nich rozhodně nezklamal. Zkrátka záruka kvalitního výkonu a těším se s ním na každý film ve kterém bude.


NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILMY: 1. Kingsman: Tajná služba, 2. Orel Eddie, 3. Rocketman

Hugh Jackman

Hugh je zase pro mě největší sympaťák z generace středního věku. Dokáže zahrát jak nespokojenýho Wolverina, tak tatíka od rodiny. Australan, který se rozhodně vyplatí sledovat a časem určitě mrknu na všechny jeho filmy.

NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILMY1. Logan: Wolverine, 2. Největší Showman, 3. Orel Eddie

Leonardo DiCaprio

Okey, okey, kdo tohohle frajera nemá v TOP 10? Snad nikdo kdo miluje kvalitu jak v herectví tak ve filmech. Málo který herec šlápl vedle a Leo patří mezi ně, velký respekt pro tohohle borce, který už od mládí předvádí co znamená herectví. 

NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILMY: 1. Prokletý ostrov, 2. Titanic, 3. Tenkrát v Hollywoodu

Sylvester Stallone

A do třetice největší sympaťák ale tentokrát z té nejstarší generace. Pro mě ikona 80. a 90. let kdy jsem ho žral snad v každém akčním filmu. Souboj Sly vs. Arnold je tedy pro mě jasný. 

NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILMY: 1. Rocky IV, 2. Demolition man, 3. Rambo: První krev

Charlie Hunnam

Dlouho byl pod radarem a za poslední 2 roky jsem s ním nakoukal dost filmů a hodně ho uznávám. Z té novější generace herců mě dokáže nalákat na film i když mě film samotný tolik nezaujme a tomu říkám síla herce. 

NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILMY: 1. Král Artuš: Legenda o meči, 2. Gentlemani, 3. Motýlek

Joseph Gordon-Levitt

Další z řady sympaťáků, kteří dokážou zaujmout a vždy se rád podívám na film ve kterém má nějakou větší roli. Jen škoda že mu nedali volné pokračování Temnýho rytíře, kde by si střihl Robina.

NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILMY: 1. Don Jon, 2. Temný rytíř: Povstal, 3. Počátek

Edward Norton

Nejlepší Hulk, který kdy byl a bude, jen škoda že Marvel nemělo koule a neudělali film podle něj, páč to by byla jiná jízda. Navíc by pak neopustil MCU z tvůrčích důvodů. Zkrátka je to charakterní herec, který nechce hrát jen tak v nějakém filmu, ale musí mít nějakou hloubku a za to ho uznávám.

NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILMY: 1. Kult hákového kříže, 2. Klub rváčů, 3. Červený drak

Chris Evans

Okey, dostal se sem především díky roli Kapitána Ameriky, ale není to vše co tenhle borec dokáže zahrát. Lepší herecký balanc mezi obrovským sympaťákem a namyšleným frajírkem v různých rolích, ve kterých dokáže volně přecházet, tak není nikdo lepší.  

NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILMY: 1. Captain America: Winter Soldier, 2. Velký dar, 3. Na nože