Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární

Oblíbené herečky (10)

Alicia Vikander

Z mladé generace hereček má dle mého největší potenciál právě tato Švédská kráska, dokáže zahrát jak drsnou, silnou postavu, tak je i uvěřitelná jako něžná a zranitelná dívka. Za to velký palec nahoru, jelikož tolik jich v Hollywoodu není.

NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILMY: 1. Tomb Raider, 2. Ex Machina, 3. Zelený rytíř

Sandra Bullock

Oblíbenkyně už od raných dětských let. Velký plus je, že se stále drží a baví mě se na ní dívat především v dramatických rolích. Tam je dle mého její síla.

NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILMY: 1. Demolition Man, 2. 28 dní, 3. Návrh

Margot Robbie

Málo kdo nemá ve své TOP10 Margot a já nejsem vyjímkou. Za posledních pár let určitě nejvýraznější ženská osobnost, která na sebe strhává pozornost jak svým hereckým uměním, tak vzhledem. 

NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILMY: 1. Já, Tonya, 2. Tenkrát v Hollywoodu, 3. Vlk z Wall Street

Emily Blunt

Skvělá herečka a i přesto že jsem jí spoustu let opomíjel, tak za posledních pár let jsem nakoukal její filmy a přesvědčila mě s velkou grácií, že sem patří. Rozhodně jméno, které dokáže na film nalákat. 

NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILMY: 1. Tiché místo, 2. Na hraně zítřka, 3. Looper

Anne Hathaway

Na Anne je zkrátka něco co mě dokáže na film hecnout i když trailer nevypadá zrovna nejzajímavěji. Herecká schopnost zahrát roztomilou holku, ale zároveň bitch, která vám vrazí kudlu do zad je fenomenální.

NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILMY: 1. Interstellar, 2. Temný rytíř povstal, 3.Stážista

Natalie Portman

Sledovat tuhle herečku od dětských let až po dospělost je unikát. Především to že nikdy nezapadla do šedého průměru a naopak se stále drží v TOPce Hollywoodu. Jen tak dál, jsem zvědaví na její další účinkování v MCU jako Lady Thor. 

NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILMY: 1. SW: Epizoda III - Pomsta Sithů, 2. Thor, 3. Králova přízeň