Reklama

Reklama

Jak jsem poznala tvého otce

(seriál)
  • USA How I Met Your Father (více)
Trailer
USA, (2022–2023), 11 h 18 min (Minutáž: 22–25 min)

Kamera:

Gary Baum

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrají:

Hilary Duff, Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Suraj Sharma, Kim Cattrall, Josh Peck, Dakota Gorman, Daniel Augustin, Leighton Meester (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(30)

Obsahy(1)

V blízké budoucnosti vypráví Sophie svému synovi příběh o tom, jak se seznámila s jeho otcem. Tento příběh nás katapultuje zpět do současnosti, kde Sophie a její úzká skupina přátel právě řeší, kým jsou, co chtějí od života a jak se zamilovat v době seznamovacích aplikací a neomezených možností. (Disney+)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (5)

Série 1 (2022) (S01) 

Peníze celého světa tomu, kdo mi vysvětlí, co jsem to právě teď viděla! A vlastně to mohlo být docela dobré. Hillary Duff je ok, byť jsem si nikdy nebyla jistá, jestli zvládne utáhnout seriál jako hlavní postava. Ta na začátku pozná někoho, ale nevyjde to. Tak automaticky čekám, že to na konci nějak vytáhnou. (Zbytek jménem neznám.) Potom je tady Logan z Wishe, který je zakoukaný do mladší verze babky ze Sexu ve městě, která zrovna chodí s chlápkem z práce Logana z Wishe, kterého jsem podle mě viděla už v nějakém jiném sitcomu, který se zná s Indem, který má bar a má vztah na dálku se svojí holkou. Jo, a Logan z Wishe má Asiatku lesbo-ségru. A potom je tady latina (je to korektní takhle napsat?), která randí s Britem, který za ní odjel za oceán a ona je na něj za odměnu, že se vzdal všech svých peněz, pořádně hnusná a zlá. Nemám problém s výběrem kosmopolitního obsazení seriálu. Ani to, že je to spin-off jednoho z nejlepších seriálů. Ani vložený smích, který mi v současné době přijde zbytečný. Protože kromě úvodu z budoucnosti a znělky by to mohl být úplně jiný seriál, na který bych se možná koukala trochu jinak. Jak jsem poznala tvého otce totiž nefunguje na té základní lince: humor. Většina děje by totiž vystavila do lehce vážného seriálu a až v druhé polovině jsem se trochu zasmála. Proto byl ten vložený smích zvláštní, kdy se rozebírá téma, které není vtipné, ale vážné, ale oni si myslí, že by to mělo být vtipné. Protože jinak by to byl skvělý seriál k žehlení a uklízení, to zase jo. Ke konci se samozřejmě všechno znění, než jak bylo nastaceno na začátku. Ale bohužel tady nefunguje budování charakterů ani děje. Prostě se to děje nahodile a postavy mluví a konají podle klišé vzorců, ne podle věcí, které jsou následky jejich předchozích činů. Tohle není velký špatný. Tohle je velký špatný nevyužitý. ()

Jay Street (2022) (S01E09) 

Konečně dobrý díl. To to trvalo. A nejenom kvůli "Boats, boats, boats"... ()

Je to o načasování (2022) (S01E10) 

Kdybych si k postavám mohla vytvořit nějaký vztah, tak by to finále bylo ok a nevadila by mi ani ta předvídatelnost, ale nedostala jsem šanci.... ()

Série 2 (2023) (S02) 

Co se to stalo? Jako kdyby se tady někdo zamyslel a došlo mu, že aby tenhle seriál fungoval, musí přidat víc věcí z Himym. Protože tady se to zatím děje a jo, nečekala jsem to! Je to víc vtipnější, změnil se způsob vyprávění příběhu, který je víc do Himym, a ne jenom kvůli vyprávění starší matinky. Ano, Barney mi udělal radost, jenom škoda, že jeho postava fungovala na úplně, ale úplně stejném principu jako Robin na konci první série. Ale co si budeme, nejlepší byl Sandy. 2x. A především bych chtěla pochválit druhou polovinu. Tam se povedlo dost věcí  :) ()

Související novinky

Jak jsem poznala vašeho otce plní obsazení

Jak jsem poznala vašeho otce plní obsazení

07.11.2021

Seriál Jak jsem poznala vašeho otce (How I Met Your Father) se pomalu ale jistě blíží, desetidílný sitcom mimo jiné taky od tvůrců původního HIMYM Cartera Bayse a Craiga Thomase dorazí už příští rok,… (více)

Reklama

Reklama