Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 2
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Havaj8 k tomuto seriálu (22)

Kdo přežije (2000) 

Svetova show, asi jako kazdej, jsem to sledoval letmo v TV jako malej kluk...a po dlouhy dobe, kdyz s tim prisla Prima Cool, jsem si rekl, proc neshlidnout vsechno od zacatku, a uz prvni serie rozhodne stala za to :) ()

Nikaragua (2010) (S21) 

Miluju Survivor, ale tohle byla rozhodně jedna z těch slabších sérií. Rozdělení na mladý a starý plus ten Talisman of power...no zle rozdělený. Vypadávali hodně brzo zajímavý lidi a prostě žádný zvraty na kmenovkách, žádný akce....Ale Fabio, mě se naopak tenhle kluk líbil, dělal ze sebe blbce ale prostě tím bavil, a tomu i pomohlo se dostat daleko, ale nakonec když potřeboval, sem mu tak fandil a on dokázal vyhrát co se dalo. Fakt sympaťák a sem rád za vítěze, z ostatních už tolik lidí o kterejch by mohla bejt řeč ani neni. Dvě holky který vzdaly, už kvůli tomuhle by měli dávat pokuty, spousta lidí vypadne, spousta lidí se tam ani nedostane a oni odstoupěj. Naonka nesympatická od začátku, Purple Kelly, jedna z těch hezčích v sérii, Dan kvůli zranění nic moc, ale dostal se překvapivě daleko. Možná od Martyho sem čekal víc, Brenda až moc přeceněná...no zlatej střed :) ()

Ostrov vykoupení (2011) (S22) 

Ale joo, tahle sérka se musí ocenit. Odzačátku to bylo Rob vs. Russel, i když ne ve společným kmeni. A tak jako to (bohužel) udělali s Russelem, se to mělo udělat i s Robem, ale na to byli moc hloupí. Russelův odchod me mrzel po tý jeho jízdě, ale sem rád, že nakonec to jeho poslední slovo nebylo definitvní :) Ostrov vykoupení...změna, ale víckrát bych to vidět nechtěl asi...Matt si zasloužil těch 100 klacků od Sprintu za to co dokázal, vydržel neskutečný věci sám. Holky z Robovy aliance měli něco podniknout proti němu, o tom žádná, každý muselo bejt jasný že proti němu neni šance, ale stejně ho nechali bejt, hloupost. A když uz se Boston Rob dostal dokonce, tak si to prostě odargumentuje tak, aby vyhrál. Tu sérii si naprosto povodil a zasloužil si vyhrát po 4 sezonách. Milion urvala jak Amber díky němu, tak teď už i on na vlastní triko. Kdoví jestli se někdy i on vrátí... ()

Jižní Pacifik (2011) (S23) 

Bohužel, tahle sérka byla zajímavá, ale ne až tak po hráčský straně. Točilo se to kolem 3-4 hráčů...Ozzy, Couch, Brandon a Cochran. Ozzy prostě zabiják, ovládnul co moch, zezáčátku dokonce i strategii, ale poslední milionovou soutěž už nedokázal. Couch hrál jako další hrdina skvělou společenskou hru, díky který se dostal do konce, bohužel mu to nestačilo. Brandon jakožto synovec mýho oblíbence, začal dobře, ale pak už to nechával všechno emocím a to ho potopilo (Russel prostě skvělej na Reunionu). A Cochran je sračka, která otočila celou hru ke Couchovi a spol...Vítěz úplně na kokot, ta prostě vůbec nehrála dobrou hru, z mýho pohledu absolutně ne. Proto takový hodnocení, řekl bych od všech...bohužel i Albertovi bych to radši přál. ()

Jeden svět (2012) (S24) 

Opravdu jedna z těch dost slabejch sérií. Bylo to jednoznačně daný tím průběhem, kdy se pozbavovali chlapů a ty soutěže a dění v táboře mezi ženskejma je upřímně nuda. K tomu navíc Christina a Tarzan...otravný a vezoucí se lidi, který se dostali tak daleko a nakonec to svedou na strategii. Zachránit tu sérku mohl Colton, gay, kterej to měl v hlavě spočítaný, ale bohužel doplatil na svůj charakter. Na co se dalo koukat bylo pár těch sexy těl (Chelsea, Kat..). Navíc Troyzan jeden z Mastermindů, jestli to tak můžu říct, ale holt měl smůlu na lidi. Škoda, že mu nevydržela dýl tak řada výher. S vítězkou bohužel nejde nesouhlasit. Vodila si je tam jak malý děti, a oni proti tomu neudělali nic, a to sakra museli vědět, že jede na vítězství...no hold, zášť musí jít pryč a zaslouženě vyhrála... ()

Filipíny (2012) (S25) 

Po One world rozhodne vylepsena sezona. Nejenom kvuli navratilcum evakuovanejm, ale i par dalsich novejch lidi tam stalo za to. Penner-hodne sem si ho zas oblibil, je to velkej hrac a rad bych ho jeste videl. Skupin si zaslouzil druhou sanci a vyuzil ji dobre, jak fyzicky, tak ukazal, ze se neco naucil, jelikoz v tech uvodnich sezonach strategie nebyla na prvnim miste. A Russel byl pruser, bych tam radsi videl takovyho Jamese, kterej mel taky smulu na nehody...Pro me osobnosti serie je Malcolm, ve vsech ohledech je to hvezda, a urcite se s nim musime jeste setkat aby dostal dalsi sanci. Denise podle me s Malcolmem adepti na vyhru uz kvuli tomu jak zacli a jak se dostali nakonec, ale vyhru bych prece jenom pral Skupinu, kterej podle me mel lepsi pribeh, ale co uz...Angie, kouzelna blondyna, ale naprosto vymatlana. A abych nezapomel na Lisu, podle me ta strategii zadnou nemela, vezla se se Skupinem a pak i dalsima a dalsima, ta neudelala nic... ()

Caramoan (2013) (S26) 

Já teda upřímně některou tu kritiku tady nechápu. Podle mě tahle série k těm top možná 10 patří. A to opravdu nedávám 5 hvězd každý řadě. Když to shrnem, tak favoriti byli navolený celkem dobře. Francesca tam neměla co dělat absolutně, co si tak vzpomenu. Jinak Branda, Andrea, parádní pokoukání, silný jak fyzicky, tak strategicky. Malcolm pro všechny velká neznámá, škoda že ho odhalili, možná se přidal na špatnou stranu, ale rozhodně ještě třetí šanci dostane. Erik velkej blbec zminula, kterej měl smůlu dojít až do finálovky. Phillip, zezačátku sem z něj měl radost, ale pak už jenom žvanil a přál sem si aby ho vyhodili, i když se od Bostona lecco naučil. Cochran, nemůžu říct ani slovo, zaslouží si, aby se mu říkalo příjmením, výhry v individualních soutěžích, hra o kterou se tam staral, měl to dá se říct pod kontrolou, aniž by potřeboval skrytý imunity...U fanoušku bylo fajn, že se do sloučeni dostalo pár "svalovců", hned ty Challenges sou o něčem jiným, Reynold opravdu bojovník, Eddie jeho parťák, ne tak dobrej, měl milion šancí vyhrát imunitu a stejně to nezvlád dohrát, jinak bída. Velkej Brandon Hantz ukázal opačnou stranu mince, neumí si vydobít ten správnej respekt jako strejda, tak musí přehánět a vyvádět, udělal jim velkou škodu, nakonec chtěl rozbít Phillipa a udělal opravdu slušny divadlo, kdy sem se bavil, ohromnej bojovník v soutěžích a je škoda, že musel takle skončit, bohužel už ho asi neuvidíme...Kmenovka legendární, kdy Malcolm vytáhnul oba dva náhrdelníky a zachránil tak 3 amigos, ale to bylo bohužel všechno. Závěrečná kmenovka od Brandy hodně silná, ale co s nima, Down dělala sračku a Sherri hrála tužku, nikdo jinej než Cochran vyhrát nemoch a zaslouženě, kdo by to byl po první sérce řek, že na to má, zrovna on :D ()

Krev není voda (2013) (S27) 

Nový téma pro Survivora přišlo a to bejvalí hráči vs. jejich blízcí. A kort postavit je proti sobě, skvělej tah + Redemption...Můžu říct hned z kraje, že Vytas a k němu Aras byli největší favoriti pro mě a zklamalo mě, že odpadli docela brzo, ale skvělej tah. Monica celou dobu jenom kecá a přitom hovno z toho, nesympatická a ikdyž občas sexy. Gervase se vezl evidentně. Hayden, Caleb to taky neměli rozjetý nejhůř, ale jejich krok jim nevyšel. Colton je sračka, vzhledem k tomu, co se od něj dalo očekávat po jeho první řadě...zbytek castu stál za prd. Že má Tyson největší šanci na výhru, kdo by to asi byl řek, měli ho vyhodit co nejdřív to šlo, ale holt oni neviděj to co my, tudíž si každej myslí svý. Ale prostě zahrál skvělou hru po všech směrem a z tý trojky si to rozhodně zasloužil ... ()

Cagayan (2014) (S28) 

Nechápu, jak to může takle vládnout v procentech (92), zas až tak skvělý to nebylo. Pravda, spousta lidí šlo přes mrtvoly. Viz Tony, ten to měl vymakaný, uměl ovládat lidi kolem sebe, hledal imunity a aby člověk moh vyhrát, tak přece někoho podrazit musí a i přesto jak často to bylo, on to dokázal, spokojenost ohromná. Spencer, člověk, kterej byl celou dobu na dně a musel hrát a vyhrávat a nakecávat všude kolem, aby vydržel obdivuju ho a skoro to na finále bylo. Woo byl opravdu jenom do počtu, i když to byl sympaťák, Kass strašná a zbytek mi přišel moc nevyužitej, strašně málo prostoru jim dávaj, aby sme je líp poznali. Oni už snad ani nechoděj pro vodu, nejedí, nespěj. Strašně ty díly ochuzujou o to skutečný dobrodrůůžo. Série to nebyla špatná, užíval sem si to čekání na novej díl, ale prostě to bylo předvídatelný a i když to byl jeden podraz za druhým, nebylo to prostě až takový Awww. ()

San Juan del Sur – Blood vs. Water (2014) (S29) 

Po x letech se vracím k mojí oblíbený show a zrovna tahle Blood vs. Water byla z těch slabších. Už i ten cast byl o ničem, takoví obyčejní lidi a taky to odpovídalo hře. Byla nudná, od začátku v uvozovkách nalajnovaná. Nebejt Nat a Blindsidů ke konci, nevím jak by to dopadlo a kdo by měl vyhrát. Pro mě jednoznačně černoch sympaták Jeremy, měl pěknou hru, chtěl hrát Survivora. Obecně řečeno málo strategickejch hráčů. A to my všichni fanoušci chceme vidět. Pro Jona s Jacklyn to byla až moc pěkná a dlouhá dovolená na pláži. Navíc tomu chyběla i ta fyzická stránka hry a to hlavně ve sloučení, souboje silnejch borců. Ve finále už to bylo jednoznačný a divím se že to Jacklyn vůbec dopustila. Vítěz zaslouženej, ale měla to relativně zadarmo. ()

Worlds Apart (2015) (S30) 

Po předešlý slabší sérii se tu o něco líp vydařil cast. Lidi se prakticky od začátku začali vybarvovat, někde se to hrotilo víc, o to větší překvapení, kam to až někteří dotáhli. Jednoznačně nejpopulárnější postava Joe, sympaták, fyzická hrozba, škoda že mu chyběli lidi do aliance, jinak by musel vyhrávat imunitu za imunitou. Jsem rád za druhou šanci. Asi nejvíc sem fandil bezlímečkům, včetně Jenn a Hali. Ostatní byli vážně protivný a i když se občas našel někdo kdo zahrál dobře Idol na kmenovce a přišel Blindside, tak to nebylo nic co by ten kmen (alianci) rozhodilo. Do doby než se trhne Mike a rozjede neskutečnou sérii, v tu chvíli když je proti všem není asi nikdo, kdo by mu nefandil a je jedině dobře, že máknul. Jinak by ve finále bylo zle. Rodnej je hodně zajímavá postava svým chováním dělal tu hru vtipnější. Škoda opět, že ty Reuniony jsou tak krátký a nic víc se nestihne. Je občas až s podivem, že ti největší fanoušci občas dělaj ty nejzákladnější chyby, což je stojí život. S vítězem asi nejde bejt nespokojenej, vzhledem ke všem okolnostem. ()

Cambodia – Second Chance (2015) (S31) 

Úžasná řada, s castem, kterej si sami vybrali fanoušci. Víceméně super cast, až na pár jako Kass, Abi, Ciera, ale tak lidi chtěj vidět i bordel a chaos. Naštěstí hned z kraje začali vypadat lidi, který až tak mě neměli co nabídnout. Mnohem lepší hráči zůstali i do sloučení. Škoda Terryho, ten měl potenciál někam dojít, a trochu škoda i Wooa. Favority jsem měl jinak od začátku nastavený jasně. Joe, Jeremy, Kelley Wentworth. A všem se parádně dařilo, ať už v soutěžích nebo skrytejch idolech. Jako vyhrávat soutěž za soutěží, když víš že musíš, není nic jednoduchýho. Kort když jíš misku rejže denně, bez cukru, kofeinu, bílkovin. Do toho to počasí, takže pořádně nespíš. Kmenovky byly hodně v topu, spousta cool momentů, blindsidů a hlasovacích bloků. Dechberoucí fakt. Někdo si sáhnul i na svý dno, co se sil týče. Druhá šance jak má bejt a myslím že tohle se produkci osvědčí i do budoucna. Finále snad ani nemohlo dopadnout jinak, navíc jednoznačně. Vůbec bych to nepříkládal příběhu, ale i ta hra byla hodně dobrá, jak sociální tak fyzická. K týhle sérii se klidně někdy rád vrátím. ()

Kaôh Rōng (2016) (S32) 

Předchozí série nasadila laťku moc vysoko. Svaly, mozek a krása není úplně moje oblíbený téma, protože každej přijde rovnou s nálepkou. Nehledě na to, že někdo tam byl úplně mimo, viz. Alicia u svalů (chudák holka). Tai nám jasně odpověděl proč je v kráse. Každopádně tahle série se nikde nelámala, nebyly tam vyloženě sympatáci ani extra hráči. Dobře Debbie bylo zpestření, i když jsem jí nemusel. Scott s Jasonem klasický duo padouchů, který ale občas jsou potřeba aby to oživili. Do toho Tai a jeho osobnost. Joe absolutní ovce, respekt k jeho věku. Ale prostě nebylo komu reálně fandit. Ať si každej říká co chce, finálová pětka byla tragická obecně. Ono ani nebylo z čeho jinýho moc vybírat. Cyndy, Michelle ani Aubrey mě svojí hrou vůbec neoslovily, ačkoli nějakou na oko hrály. Když už nic tak aspoň je ta vítězka kus. A to i ve hře. Evakuace byly extrém vzhledem k podnebí a Caleb by si určitě zasloužil druhou šanci, to byl válec. Škoda těch twistů u idolů a výhod, nevyužitej potenciál, možná příště. Jindy mám z toho sledování radost, tady jsem se těšil na konec, až tak mě to neoslovilo. Ale to neznamená že to je kdovíjakej propadák, průměr si to furt drží. ()

Millennials vs Gen X (2016) (S33) 

Rozdělení podle generací se zdálo zprvu děsivý, ale nebylo to až tak razantní vzhledem k následnýmu promíchání. Skoro z poloviny se i ten cast povedl, dalo se najít podle sympatií oblíbence a časem i hráče. Dost smutný že hned 3 asiatky byly venku během chvilky, ale stejně stály za prd. Určitě super bezprostřední byly Jay, Taylor a Figgy, ty dva si na jednu stranu pokazily hru sami zbytečně, ale mělo to svý kouzlo, to už tu totiž dlouho nebylo takový muckání na veřejnosti. David měl neskutečněj přerod z outsidera, to samý Hannah, to jsou naprosto viditelný změny za 39 dnů. Lidi jako Brett, Chris, Will mě moc neohromily. Adam strašnej uplakánek, jako chápu, že to co se mu dělo neni nic příjemnýho, ale...Že by to byl nějakej mastermind, ani omylem. Krom toho dost imunit, nějaký výhody, tahání kamenů, dostatek podrazů, ale opravdu jak bylo řečeno nakonci všichni to brali sportovně docela. Až na Michaelu, ta pobavila. Vítěz pro mě slabej, co mě štve a zároveň mrzí, že ve finále spousta hráčů vytáhne svojí rodinu, zahraje na city a hra jako taková jde stranou. Za chvíli tam bude chodit každej s takovým příběhem, nic ve zlým. ()

Game Changers (2017) (S34) 

Hvězdný řady maj pro mě něco do sebe. A to že aspoň trochu víme, co od hráčů čekat. Z castu jsem měl převážně radost, ale ten potenciál se úplně nevyplnil. Jsem příznivec fyzickýho aspektu hry a fyzický hrozby víceméně vypadly brzo. Tony se bohužel až moc rychle splašil a nikdo mu to nesežral, ten mohl dělat aspoň srandu v kmeni. Caleb, Malcolm, JT, Culpepper to byly želízka do ohně. Tai to měl celkem slušně rozehraný, vzhledem k idolům, co nacházel. U těch holek je to dost o strategii, všichni víme kdo jak tajně umí hrát a kdo vůbec, to se vlastně i potvrdilo. Jedna z těch kmenovek byla i historicky epická s pro mě dobrým výsledkem. Vždycky se navíc najde osoba, která se veze viz Troyzan. Zapomněl jsem na Ozzyho, legenda která má prostě smůlu, na to jaká je to hrozba. Culpepper, kterej se dostal ze dna, přes vítězství individuálních imunit. A Sarah která hrála na všechny strany, jenom aby se dostala k moci. Finálová trojka různorodá a mělo to bejt víc vyrovnanější. Vzhledem k tomu v jaký sestavě se dostali do sloučení, mě to už trošku přestávalo bavit. ()

Heroes vs. Healers vs. Hustlers (2017) (S35) 

Tak tahle série 3H byla slabá už jenom z castu, i když se spousta hráčů snažilo ukázat jaký to jsou mistři taktiky, tak si to nalhávali i sobě viz. doc. Mike nebo Ryan. Pár hráčů s potenciálem, ale ne tak srovnáno v hlavě, Alan, Joe, Cole, Lauren. A finálová dvojka, která si to zasloužila Chrisy a Ben. Zbytek si tam šel jenom pro zážitek. Už jenom na základě toho, kolik tajemství nebyli schopni udržet. Natož i využít. Věřím tomu, že kdyby se ten jeden dotyčnej neodvážil udělat krok, tak bude opravdu ta vysněná sedmička a kdoví co pak dál. A to nemá nikdo rád. Takhle to týpek nastartoval a ze dna musel bojovat, otázka je jak moc mu k tomu produkce pomohla. Minimálně tím posledním novým zvratem opravdu dost. Na druhý straně byla dobrá sociální hra, dobře taktická plus individuální imunity, čekal jsem to vyrovnaný. Já mám rád outsidery, očividně stejně jako produkce, čímž to celý nemá ten výslednej efekt a je to do očí bijící. A reunion jde úplně do sraček, když není čas si promluvit s nikým jiným než jen s trojkou. Hlavně že maj venku soutěže. ()

Ghost Island (2018) (S36) 

Nejhorší věc, co se může stát, když se díky spoileru na 40.sezonu, dozvíte vítěze týhle řady. Stalo se mi to poprvý a je to katastrofa, protože i přes ty nepřízně osudu jsem věděl, že to dotyčná osoba přežije. Další aspekt, a to je poslední dobou největší kámen úrazu, cast novejch lidí. Z týhle dvacítky bych si možná nevzpomněl ani na polovinu. Nezajímavý, nesympatický, já nevím, kam ty producenti dali oči a čich na ty pravý. Ghost Island slaboučkej, i když tam bylo spousta imunit a výhod, tak se stejně všechny nepoužily, takže nesplněno podle očekávání. Navíc to všechno šlapalo prakticky bez podrazů, někoho to tam asi překvapilo, ale všichni se drželi až moc plánu. Nebodali si nůž do zad a podle toho ta série vypadala. Wendell a Dom si to opravdu rozdali až do finále, ovšem kdyby jeden z nich ve čtyřce udělal důležitej krok, bylo by to 50 na 50 a bylo by hotovo. Bez debat, Dostal by se do dějin. Ale million dollar mistake. Převážně nuda. ()

David vs. Goliath (2018) (S37) 

Davidové a Goliáši, téma, ve kterým mělo bejt víc než jasný, kdo začne mít převahu a kdo by to potenciálně měl otočit ve svůj prospěch. Cast tu byl už o něco povedenější než v předchozích asi dvou řadách. Lidi dostávali přece jenom víc prostoru, takže byla možnost se sblížit. A skoro každej byl případ sám o sobě. Černá Natalie (opravdu tam byli dvě) byla největší extrém castu. Za celou éru tam snad nikdo takhle hrozně nehrál. Ale po sloučení byl každej něčím specifickej a bavil mě. Carl, Davie, Gabby, Christian, Angela, Alison, Mike. Ale zároveň nikdo nehrál tak dokonalou hru, aby byl v mejch očích favorit. Co se týče proměny, tak o Christianovi neni pochyb, ale opět nebyl to Top hráč. Anulátor skrytý imunuty, to je už opravdu strop, už nemůžeš bejt v bezpečí nikdy. Jinak to začíná bejt všechno až mo přátelský, takže podrazy na kmenovkách nuda. Všíchni se obejmou, všechno dobrý, hlavně pro mě pak hlasuj v porotě. Ani v soutěžích nikdo vyloženě nedominoval, to bude tím, že chlapáky vždycky odstřihnou brzo. Pak si máš najít oblíbence. Final three, nebylo moc z čeho vybírat, a asi nejmenší zlo v uvozovkách, vyhrálo. Nikdo prostě neměl takový činy a zásluhy na vyřazování, nikdo nehrál tvrdou hru. A proto jsou z týhle sérky tak rozporuplný pocity. Aspoň že Reunion byl o něco delší. ()

Edge of Extinction (2019) (S38) 

Edge of Extinction, jakožto náhrada Redemption Island. Bylo to na míru dělaný pro navrátilce (David, Kelley, Joe, Aubry), u Joea šlo jenom o to se vrátit a vyhrát všechny soutěže, nic víc. Bohužel všichni tyhle hráči jsou enormní hrozby a jedině dobře, že to nováčkům došlo a vyházeli je. I když pro mě jakejkoli navrátilec je zpestření. Ale k samotný hře, nebylo to až tak zajímavý z pohledu strategie. Ve výsledku měla dlouhou nadvládu jedna skupinka a nebejt lidí, kteří věděli, že jsou na dně, tak ta skupina dojde až na konec, což nikdo nechce. Každej chce vidět rošády. Tudíž nebylo až tolik taktizování, strategií, ani překvapivejch blindsidů. Zajímavý postavy, Rick Devens, po návratu hodně těžký podmínky, ale dělal co mohl, aby přežil, do jaký míry z pomocí produkce, a do jaký míry prostě tak moc chtěl. Toť otázka. Ale jinak hrál super hru. Lauren, po dlouhý době i holka, na kterou se dalo koukat, byla sympatická, fyzicky než až tak dominantní, těžko říct, jaký by byly šance. Na Chrise se dá nahlížet ze dvou stran, sice se moc neúčastnil Survivora jako takovýho, ale přežil spoustu dní mimo a vyčítat mu to, že se vrátil, když takový je téma, je blbost. Se všema si to vyříkal, navázal vztahy a pomocí imunit se dostal do čtyřky, a jak si pak poradil, to už všichni víme a za to ocenění je na místě. Je to ohromnej risk. Hráč typu Gavin byl ovce, aby měl šanci na výhru, musel by hrát a to pořádně, on byl ten typ co se vezl se skupinkou. Julia, kapitola sama o sobě. Kelley Wenthwort sympaťanda, na kterou se taky vždycky dobře kouká, Joe úžasňák. Dva hráči, kteří se můžou objevit znova, ale vždycky bez šance. David a Aubry jsou stratégové, u kterejch je to ve hvězdách. Ve výsledku jsem s vítězem asi i spokojenej. Ne tolik už s celou sérií. ()

Island of the Idols (2019) (S39) 

Za poslední roky jedna z nejhorších sérii všech dob. Od začátku tam nebyl od pohledu nikdo, komu bych vyloženě fandil, na základě sympatií. Oni tam opravdu vzali ten největší odpad, co dosud nedostal šanci. Postupně si tam člověk někoho našel, ale opravdu jeden z mála kdo stojí za zmínku, je Elaine, která byla prostě taková správná. Co vám nejspíš utkví napořád jsou zásahy produkce a aféra kolem Dana, v tu chvíli si uvědomíte, jaký témata jsou V usa na programu dne a možná je i fajn že se k tomu vyjádřili. To, v co se to potom zvrhlo už byl extrém. Ostrov symbolů v podobě Robba a Sandry nebyl úplně špatný nápad, neměl jsem s tím problém, ale na druhou stranu nic zásadního. Vypíchnu pár jmen, Karishma = naprostá ovce, Noura = šílenec. Co se týče finále, tak jeden z nich neměl žádnou šanci, to všichni víme. Ani jeden z nich nebyl kompletní hráč, každý měl jinou strategii, já bohužel uznávám spíš tu druhou, která na vítězství nestačila. Už jenom tak finalová kmenovka to zakončila na úrovni celý série. Zklamání a zároveň natěšenost na jubilejní 40. sérii. ()

Reklama

Reklama