Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 3
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele mr.kliky k tomuto seriálu (19)

Austrálie (2001) (S02) 

série s nejsympatičtějším kmenem, největší mrchou a nejvypatlanějším kovbojem ()

Afrika (2001) (S03) 

jedna z nejlepších sérií, opravdu drsný prostředí a vydařenej casting jemuž vévodí nekompromisní zabiják Lex. ()

Markézy (2002) (S04) 

boston rob rozpoutává peklo až když mu teče do bot a je tu zábavnej negr, co vede ranní relaci. víc tahle série nenabízí. ()

Perlové ostrovy (2003) (S07) 

našlapaná řada z výraznýma postavama. Jon výtečnej, Christa oblíbenkyně. ()

Návrat hvězd (2004) (S08) 

jsem asi takhle k stáru sentimentální, ale hrdinkou týhle serie je pro mě jenna morasca.. naprostá telepatie. za zmínku ještě stojí rich, jakožto zábavnej prvek, protože jedinej neřešil vůbec nic a ze všech tam měl prdel, a lex, kterej se od afriky vůbec nezměnil. jinak to není taková šleha jak by casting sliboval. ()

Vanuatu (2004) (S09) 

řada s nejokatějši trosečnicí ()

Cookovy ostrovy (2006) (S13) 

nejlepší řada ve který je snad úplně všechno. soutěže jako hovado, športsmen, kterej v soutěžích válcuje všechny (ozzy), cápci, který se mu snaží vyrovnat co to jde (nate, adam), kokety (parvati, candice), krávy (rebecca, jenny), tlustý budižkničemové (sekou, billy), mistrnej stratég yul, pan hráč jonathan a nejlepší šaman cao boi. ()

Fidži (2007) (S14) 

zvláštní série, kde se objevuje asi opravdu nejlepší a nejsympatičtější trosečník ze všech Yau Man, a největší hajzl, zrádce a především zloděj Dreamz. ()

Mikronésie (2008) (S16) 

řada s nejvtipnějšími blindsidy. a tým fanoušků to je teda jeden hlupák vedle druhýho. prostě zábava. ()

Gabon (2008) (S17) 

od tý doby, co jsem vidět tohle, zastávám názor, že každej správnej chlap by se měl jmenovat Randy ()

Tocantins (2009) (S18) 

mocná řada, kterou táhne ultimátní magor Coach a hlásící egomaniak Tyson, kterej je muj druhej nejoblíbenější trosečník všech dob (první je Randy). ()

Samoa (2009) (S19) 

tahle řada je v podstatě one man show.. kromě válcujícího Russela stojí za zmínku snad už jen John, ostatní byli jen loutky. ()

Hrdinové proti padouchům (2010) (S20) 

neskutečně atraktivní řada s famozním castem a nejlepším vítězem ()

Ostrov vykoupení (2011) (S22) 

série ve které se vytvořila aliance těch nejstupidnějších zabedněnců a buranů, kteří naprosto dokonale dokázali zničit svůj kmen i sami sebe. jinak až tady mě boston rob opravdu baví. ()

Krev není voda (2013) (S27) 

rozporuplná, ale poměrně napínavá série, který by asi postačily tři hvězdy, nicméně čtvrtou dávám za to, že tu totálně vyhoří gumák rupert a snad poprvý vyhraje člověk, kterýmu jsem fandil od začátku ()

San Juan del Sur – Blood vs. Water (2014) (S29) 

zcela příšerný casting a debilita producentů zajistil téhle řadě to, že se pro mě stala jednou z nejzábavnějších. tohle mělo všechno - gumu baseballistu, absolutního trotla fotbalistu, jednoho v největších rednecků, botoxovou quiterku, pana spravedlivého černocha, tupou modelku, neuvěřitelně protivnou rozmazlenou krávu a její debilní mámu, inteligentní a sympatický teplouše, samozvaného manipulátora, kterej shořel jako svíčka a vítěze, který ač mi v začátku nepřišel sympatický, postupem času si moje sympatie získal a od dvou třetin jsem mu už zcela regulérně fandil + seky s neustálými dohady a stížnostmi a prohazováním odměn stály taky za to. o největším producentským failu v podobě ponechání hráče ve hře i přes to, že se mohl sotva hnout a zbytek soutěží proseděl, ani nemluvě. pecka jak blázen, nejvíc popcornová řada, která je tak špatná, až je dobrá! ()

Kaôh Rōng (2016) (S32) 

pomatenec tai je jednim z nejhoršich soutěžících všech dob a vítěz si milionek vybrečel na poslední kmenovce (kde už zůstala mezi třema jediná uspokojivá volba, která to ale projela, páč porota se vesměs skládala z poloretardovanejch opic.. na druhou stranu dlužno podotknout, že to mohlo dopadnout i hůř, což mluví samo za sebe). ()

Millennials vs Gen X (2016) (S33) 

poslední návrat do první ligy s neskutečně idiotským ubrečeným vítězem ()

Reklama

Reklama