Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

lioncel 

všechny recenze uživatele

.. dávám pouze *** a jsem přitom trochu smutný, je to velká škoda .. za ten geniální začátek s tím vymítáním ďábla si tento film zaslouží bezpochyby ***** .. ten je totiž naprostá /skvělá hrůzu nahánějící nádhera – jízda, která se jinde jen tak nevidí, podle mě to nemá chybu .. je tam však samozřejmě i pár dalších skvělých a opravdu dobrých momentů, ostatní je ale tentokrát o hodně slabší, to uznávám .. škoda některých vyložených trapností a nechutností, které občas po tom geniálním startu následovaly a celé dílo částečně znehodnotily a které tentokráte nerozchodil ani takový maniak a nadšenec jako jsem já ... ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejhorší díl z prozatimní čtyřdílné série a je mi tak trochu líto, že tahle úchylárna patří k jinak celkem povedené sérii parodií s titulem Scary Movie. Záplava nechutného, fekálního a trapného humoru tady překračuje všechny únosné meze, takže ta jedna slabá hvězda je za praštěnou sympaťačku Annu Faris, za sexy pohled Kathleen Robertson a za ty asi tři povedené fóry. Nikdy více. ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Ač jednička také není žádný klenot a mnoho vtipů zasahovalo do hranice hodně trapných, přesto převládaly ty povedené. Tady jsme za hranicí té nejhorší nechutné trapárny po celou dobu filmu a mimo ni se dostaneme asi dvakrát a to jen na okamžik a ani né moc daleko, jen co dobrý vtip vystrčí prstíček, už ho malomocný sluha svým pahýlem stáhne zpět do vod hnisu, výkalů a slin. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak jsem konečně viděla (doufám poslední) film z rodinky Scary Movie, ač se vlastně jedná o dvojku. Co si tak pamatuji, třeba trojka mi přijde vtipnější a lepší než tento díl, což se obvykle nestává. Dvojka moc vtipu nepobrala, jako parodie to jaksi není ono. Ano, najdeme pár dobrých a nápaditých scén, ale rozhodně se v tomto duchu nenese celý film. A není to ani inteligentní parodie, což je pro mě například Bláznivá střela. Jedinou výhodu má dvojka v tom, že není příliš dlouhá, a než se nadějete, skončí... ()

Handle 

všechny recenze uživatele

No přiznávám, že tohle bylo hodně nechutné už i na mě, ale zábavu to i tak rozhodně nepřekazilo. Už začátek Vymítač ďábla mě pobavil a na vtipy typu "Tady má někdo krámy" se snad nikdo zlobit nemůže... :D Ale nevidím moc vysoké hodnocení no... Jasně, každému se to líbit nemůže, ale vážně si myslíte, že je to tak špatné, že si to zaslouží i odpady? Vážně si myslíte, že nic horšího už nemůže být? No, každý máme jiný smysl pro humor a mě dávat nižší hodnocení prostě ani nehne. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (31)

  • Z filmu bylo vystřiženo přes 20 scén. (Stocki)
  • V scéne, kde si tvorcovia robia srandu z Charlieho anjelov (2000), stoja slečny pred striekajúcou fontánou, ktorá je však v nasledujúcom zábere fuč. (peiton)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama