Reklama

Reklama

Obi-Wan Kenobi: Jediův návrat

  • USA Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto speciálu se dozvíme více o návratu Obi-Wana Kenobiho a Anakina Skywalkera, tak stejně jako o návratu Ewana McGregora a Haydena Christensena k jejich ikonickým rolím. Uvidíme režisérku Deborah Chow při práci, jak vede herce a štáb při tvorbě nových hrdinů a padouchů, kteří ožívají po boku oblíbených postav ságy Star Wars. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Fanúšikom Star Wars nie som vôbec, dokument to bol v pohode, určite lepší ako seriál. Ale keď som polovicu dokumentu seriálu sledoval zarúškovaných ľudí, ktorým to po troch dávkach a nekonečnom testovaní stále príde normálne akože sa chrániť, tak som si uvedomil, že ja som fakt v inom vesmíre než tí, čo chodia po vonku so svetelnými mečmi. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tieto "making of" špeciály sú vo väčšine o tom istom. Síce tu vidíme zaujímavé zábery z natáčania a pár dojemných stretnutí po rokoch, ale v globále to nefunguje až tak, ako by som očakával. Možno neviem niektoré veci dostatočne doceniť, ale akosi mi tu chýbala jemná dávka sebareflexie vo vzťahu ku kritickým recenziám, ktorým by tvorcovia mali aspoň z časti v týchto špeciáloch čeliť, inak je to len marketingová vata. 60 % ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele

Je celkem úsměvné, že dokument o natáčení seriálu má vyšší čísla než seriál samotný. Kdyby se totiž ze všech těch sladkých řečiček obsažených v dokumentu alespoň polovina převedla do seriálu, nebyl by to propadák roku (co se kvality týče). Takhle tu máme klasickou korporátní doku rychlokvašku, která potěší alespoň Ewanovým a Haydenovým setkáním. Liam Neeson také potěšil podobně jako v seriálu a nutno dodat, že tady mluví dokonce o 20 sekund déle než v seriálu. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Klasický, rutinný dokument o zákulisí seriálu čo u fanúšikov tak pohorel, že aj teraz pri sledovaní možno nebudú mať úplne tie pocity ako bolo zamýšľané. A musím priznať že aj mne sa to miestami stalo. Celý štáb sa nám snaží ukázať lásku ku Star Wars a obhájiť že ich prístup bol myslený dobre. To je fajn a vlastne im aj úprimne verím aj keď final výsledok bol aký bol. Nič úžasné sa tu síce nedozvieme, vidíme ale aspoň všetkých hercov dôležitých postáv ako komentujú a opisujú svoj pohľad na vec a značku celkovo. Tam to ale končí. Technicky ide o štandard ktorý ukáže natáčanie pár dôležitých scén, tvorbu makeupu alebo efektov a ajkeď zato ďakujem, čakal som niečo navyše. Stopáž je 1 hodina a ajtak sa mi posledných 15 minút zdalo dlhých. Kto seriál videl, nič nepokazí keď si pozrie aj toto, hlavne Ewan McGregor v dokumente ukazuje že je naozaj fanúšik a jeho interakcia s Haydenom bola super. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Když je dokument lepší než celý seriál a David Gelb lepší režisér. K dokonalosti by stačilo  vystříhat ty sluníčkářský kecy jak od dětství všichni koukaj na SW a hrajou si jako děti. Protože výslek tomu vůbec neodpovídá. Libilo se mně setkání herců Anakina a Obi-wana a Quigona. Těm jsem to opravdu věřil. Bohužel řešisérka přizná to nejhorší "nejstem George Lucas, chci dělat vlastní příběh". Tim to bohužel zničila. Sebevědomí má na rozdávání ale chybí pokora. Podle mě SW vůbec nepochopila. Vkládala do toho akorát svý blbý nápady a gender kecy. Měla by si asi ujasnit svůj vztah s otcem a netahat to do seriálu. Tyhle "emotion" to kazí. Chce to chytřejší režisérku a lepší scénář ()

Reklama

Reklama