Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z prvních spin-of ke Hvězdným válkám. Han Solo (Harrison Ford) je na návštěvě rodné planety svého přítele Chewbaccy (Peter Mayhew). Chtějí zde oslavit svátky zvané Wookiee (něco jako Vánoce), ale vše se jim snaží překazit agenti galaktické říše, kteří jim jsou v patách. Han Solo se zde také seznámí s příbuznými kapitána Chewbaccy, s otcem Itchyem (Paul Gale), manželkou Mallou (Mickey Morton) a synem Lumpym (Patty Maloney). Ukáží se zde i R2-D2 a C-3PO. (Terva)

(více)

Recenze (63)

Ramnit2402 odpad!

všechny recenze uživatele

huuguughghg uughghhhgh uggguh wrrhw aarrragghuuhw uuh awwgggghhh uughghhhgh hnnnhrrhhh aarrragghuuhw aaaaahnr uughguughhhghghghhhgh aaaaahnr huurh huurh huurh huuguughghg raaaaaahhgh uughghhhgh uugggh huurh raaaaaahhgh uughguughhhghghghhhgh huuguughghg huurh aarrragghuuhw uughghhhgh aarrragghuuhw aaahnruh huuguughghg wrrhwrwwhw huuguughghg raaaaaahhgh raaaaaahhgh uughguughhhghghghhhgh aaaaahnr wuuh aguhwwgggghhh. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je ukrutná zhovadilost, opravdu nesmírných rozměrů, už jen, jak to začíná - dva podivní kříženci piskořů, panenky Chukie a příliš dlouho používaných kartáčů na schody, kteří se pokouší vydávat za rodinku Chewbaccy/Žvejkala, se tu dívají na jakousi odpornou galaktickou verzi ein kessel buntes s něčím, co vypadá jako zběř jugoslávských válečných prchlíků v homoerotických oblečcích zářivých barev, co se vydávají za cirkusáky, aby je pustili přes hranici a proto se snaží improvizovat, když jim někdo řekne, ať ukážou, co cirkusálního dokáží. Což, pokud by někdo nepochopil, tak tím myslím, že to opravdu vypadá nedobře. A veškeré humory jsou tu rakovinotvorné, třebas když se Žvejkalovo manželka (popis viz výše + zástěra) pokouší vařit podle tv kuchařky, nebo.. Nebo cokoliv jiného, ok je tu relativně snesitelná animovaná část, která by se klidně hodila do animované sbírky krátkých scifi povídek Heavy Metal, ale to je zoufale málo. No.. Na druhou stranu, je to prostě poplatné totálně béčkové, soudobé, televizní zábavě a vzhledem k tomu, že se vysílalo jen jednou a pak se to zavřelo do trezoru, tak jsem nakonec lehce smířlivej. ()

Reklama

Elisandra 

všechny recenze uživatele

No, tak co k "tomuhle" dodat... Já opravdu nevím... Podle mne je tohle ideální film pro sebevrahy. Zkuste si to pustit před tím než dokončíte, co máte plánu. Opravdu. Protože pokud ani po tomhle neuznáte, že Váš život ještě není tak strašný, tak pak jste asi jedním z těch, co se na tomhle VYVHRELI filmové tvorby podíleli. Upřímně, já bych chtěl okusit tu látku, jíž všichni co s tím mají co společného museli nedobrovolně přijmout, aby dokázali zplodit něco tak DEHONESTUJÍCÍHO. Já sám jsem se první hodinu sám sebe ptal proč to k***a sleduji a zbylou půlhodinu jsem se už jen modlil a plakal: "AŤ UŽ TO PROPÁNAJÁNA SKONČÍ!!!" A proto tu hvězdičku nedávám ani za odvahu něco takového pustit do televize a vůbec do světa, ale pro všechny co trpěli se mnou a dokázali tu věc dodívat až do konce. P.S.: A jestli tohle měl být kapitalistický výsměch socialistickým silvestrovským večerům, pak jsem rád, že jsem se nenarodil ve Velké Americe. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

V opravdu bizarním svátečním speciálu se představuje Chewbaccova rodina. Není divu, že na hodinu a půl wookijských skřeků by Lucas nejraději zapomněl. The Star Wars Holiday Special je špatný i pokud se na něj díváte jako nejzarytější a nejvěrnější fanoušek. Harrison Ford a Mark Hamill se sice mihnou ve vedlejší roli (Ford coby neohrožený Solo s poněkud lhostejnějším výrazem, než je pro tohoto intergalaktického pašeráka obvyklé briskně odzbrojí zlovolného imperiálního vojáka), ale nestojí to za to. Zbytek je více méně nesourodou přehlídkou tehdejších televizních hvězd. Pokud si na ni přesto troufnete, odměnou budiž animované intermezzo představující Bobbu Fetta a zpívající princezna Leia. Ta může být i docela dobrým trestem. ()

Czexx odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle si pouštějte pouze v případě, že je to jeden z posledních vašich nehodnocených filmů na ČSFD, nebo jste náhodou odborníci na "wookieštinu". Že je toto povinnost pro fanouška SW? Ne, není a uřpímně nechápu těch 35 %. Odpad - bez debat. Ke komentáři M.a.t.t.a: S alkoholem a ve skupině je to skutečně chvíli sledovatelné a dá se i zasmát, ale otrava alkoholem za to vážně nestojí, takže až vás to začne štvát, prostě to vypněte. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (15)

  • Film sice vzbudil u fanoušků ságy odpor, přesto byl však stahován z internetu v hojné míře. (Terva)
  • Sám režisér George Lucas povedal o tomto filme: "If I had the time and a sledgehammer, I would track down every copy of that show and smash it.", čo by sa dalo preložit ako: "Keby som mal čas a kladivo našiel by som každú kópiu filmu a zničil ju." (martincba)
  • Ve chvíli, kdy se moderátor pořadu Noční Show Conana O’Briena (od r. 1993) Harrisona Forda na film zeptal, herec zavrtěl hlavou a pronesl, že na film už zapoměl. (Terva)

Reklama

Reklama