Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Hex6

Hex6 (hodnocení, recenze)

já se bavila a to přesně od komedie očekávám.....vtipy - nikterak úžasné, ale jsou to ty vtipy, co se dříve vyprávěly...... pokud člověk touží po něčem, kde by využil více mozkových buněk, pak bude asi zklamaný, ale já to beru....mnoho českých filmů má hlavní postavy nepříliš inteligentní exempláře...až se někdy zdá, že tu nejsou....nevím, co bych si myslela, kdybych naši zem znala jen z našich filmů....

pokud porovnávám české a třeba komedie z USA , tak vážně nechápu hodnocení "kameňáků".....myslím, že si zaslouží víc...

Wyrdas

Wyrdas (hodnocení, recenze)

MTA

Nebyla v tom 3D technologie, sex s modelkami a Vydra sám nevystřílel celý Krym. Nediv se. Navíc je to české a Trošku oddychové. To se nenosí, vítr vane jinam. :-)

MTA

MTA (hodnocení, recenze)

Odpadová zaujatost proti kamenákům, přitom to bylo a je celkem úspěšný... asi mají všichni IQ větší než 150.

na příspěvěk reagoval Wyrdas

Hanver

Hanver (hodnocení, recenze)

Také kameňácká dvojka pochopitelně není nic jiného, než příval provařených, suchých rádobyfórů (kameňák prosím), z fiktivního Kocourkova. Celá trilogie vás na to upozorňuje již v názvu, tak co proboha čekáte? Belmonda? Žánr "vypnimozek" Troška ovládá mistrně.

Bolldar

Bolldar (hodnocení, recenze)

no dobrá. Kamňák jedna se mi líbil. dvojka... mno dejme tomu, že jako úlet bych to bral, ačkoli se dá u něj zasmát narozdíl u trojky. Kdybych měl vybírat mezi dvojkou a trojkou, pak vyhraje dvojka, ale celkový dojem je u kameňáku nulový.

HNUS

HNUS (hodnocení, recenze)

Co proti tomu ludia maju???NAhodou,taketo kokosiny su faaaaaaaaaaaajn a vzdy pri tom dostanem chut na pivo.

hronik

hronik (hodnocení, recenze)

Kdyz budu hodnotit film tak souhlasim z nazory kolegu,ale Troska mel i jine a to dost kvalitni filmi a pohadky.

Knuckless

Knuckless (hodnocení, recenze)

Eh, tak tady člověk ani nemůže hodnotit- kdybych dal ODPAD!, tak bych pak musel automaticky zvednout aspoň o jednu * hodnocení všem před tímto hodnoceným filmům... Trochu mě i zamrzela účast L. Lipského- no nic...

 (hodnocení, recenze)

S R A C K A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Afterpoe

Afterpoe (hodnocení, recenze)

Je neuvěřitelné, že se nám Troška nebojí vylézt se stejně nebo spíš ještě méně kvalitním druhým dílem. Sorry. Je asi pravda, že sem slovo "kvalita" vůbec nepasuje. ODPAD!!!

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Nejlepší komedie všech dob :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) *joking*

Reklama

Reklama