Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Elizabeth Hurley bola nahradená Heather Graham, takže je stále na čo pozerať. A Mé Mini nemá chybu. Každá scéna v ktorej sa vyskytne spoločne s Dr. Zlounem je ozdobou tohto filmu, respektíve celej série. Bohužiaľ je tu oveľa viac sex narážok, vyšší stupeň trápnosti humoru a dokonca aj hudobne/tanečné vsuvky. Pokračovanie si drží štýl jednotky, ale už to nejako nefunguje. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu vydařená parodie, která ač je fádní jak chce, tak se stala velkým hitem. Nápaditost, trapnost jsou hlavní taháky tohoto filmu a jeho samotná banalita je nepopsatelná. Děsiví Dr. Zloun a MéMini jsou fakt hustí. Jako jednorázovka tato jízda poslouží bohatě a nějaké ty super hlášky... - 7/10 - ()

Reklama

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Myers je docela třída a zatím v každém filmu mě rozesmál a ani tento nebyl vyjímkou. Já prostě tenhle typ humoru můžu a ať si říká kdo chce co chce mě se to hodně líbilo a dost jsem se smál i když možná z celé trilogie je tenhle díl tím nejslabším, i tak to stačilo abych se pořádně bavil. A já se bavil. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem poprvé viděl v češtině. Dost mě naštvalo přeobsazení hlavní dvojrole ( Tomáš Juřička se vedle geniálního výkonu Michala Pavlaty může jít akorát zahrabat ), nicméně ani to mi nebránilo, abych se smál jako blázen. V originále je to ještě větší čurina, i když to kvalit prvního dílu nedosahuje. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Strašne primitívna hovadina. Napriek tomu, som ju videla minimálne 10x a netuším prečo. Popravde vždy, keď ide na silvestra v televízii kuknem si ju..A na polovici vecí, čo sú v nej sa ani nesmejem a ani ma to nebaví. Herec zo seba robí stopercentného blbečka. A ostatné herečky nás ohurujú veľkým poprsím. Ale čo už. Aj tak to pozerám 40% ()

Galerie (80)

Zajímavosti (34)

  • Spolu s postavami Austina Powerse, Goldmembra, Dr. Zlouna a tlustého parchanta, které Mike Myers hrál, namluvil herec jěště na začátku filmu kosmonauta, který řekne: "Oh my gentle Jesus." (PußyMagnet)
  • Když Dr. Evil vyhodí Mojo do vzduchu a oba dva Austinové pro něj utíkají, všechny hlasy jsou zpomalené a hlas Felicity, která řekne "Pozor!" namluvil Will Ferrell. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama