Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Lima 

všechny recenze uživatele

Dr. Zloun a jeho liliputánské mini-já se moc nepovedli, zde trapnost vítězí nad humorem. Ani Austin Powers vtipný moc není, ale ty pěkný baby kolem něho stojí za to. Pár vtipných scén tu je, gagy s vyměšováním jsou překvapivě v únosné míře, při jednom jsem se dokonce i zasmál. Spíše než komedie to je jeden velký úlet. Já ulítlé filmy rád, a tak jsem Austina přežil bez úhony. Ty tři* jsou ale až moc. ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Úroveň humoru tak vysoká, že se tomu mohla zasmát maximálně první lavice ve zvláštní škole, která zrovna absolvovala lobotomii mozku. Přiznávám, že jsem vydržel jen do půlky filmu, ale i tak stačilo. Co to mělo bejt? parodie a komedie? Aha...tak to se omlouvám, ale asi žiju na jiný planetě, protože tohle ne. Ti, co to natočili, se měli nejdřív podívat na žhavý výstřely, aby se trochu inspirovali, jak má vypadat parodie. Tohle byla jen snůška trapnejch keců či trapnejch scének a to vše s rádoby sexistickým podtextem podtrhující trapným ,,hercem,,, kterej timhle svou výbornou kariéru začal a zase skončil. víc k tomu nemám....prostě USA no...nikdy nevíš, co vypustí do světa...jestli to jsou rakety na Afghánistán nebo podobné sra*ky ----> 10% za pár pěkných ženských ()

Reklama

Gore 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií vůbec. Jednička ani trojka se ji nevyrovná, což je škoda. Zde je kadence vtipů a bizarností kulometného rázu, kdy si člověk ani nestačí vydechnout. Ano, je to hodně ulítlé, hodně vulgární a hodně nesmyslné, ale je to podané takovou lehkostí a vtipností, že zde to vůbec nevadí, ba naopak. Jedna z mála komedií, která se neomrzí ani po několika opakování. Po letech jsem se na ní podíval znovu (již po několikáté) a neztratila nic ze své vtipnosti, a bavil jsem se jako bych to viděl poprvé. Nejvíc mě tam baví ta vystříbená jazyková ekvilibristika, která nemá obdoby a musím vyzdvihnout i velmi povedený dabing. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

ja vyplachy nepotrebujem, nepotrebujem urcite v tej miere, ze nam ich bude UnHollywood servirovat v jednom kuse. Nie. je to hanba na poctivo urobene filmy, je to hanba co i len natocit. Mna jednoducho tieto parodie (alebo nie su nimi??) nebavia. To potom Casinu Royale je tunajsich 5 hviezdiciek nedostatocnych. ()

Chulimanga 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle filmu jsem od prvních sekund až do samého závěru nevyšel z údivu. U tohohle prostě nešlo se nesmát a úsměv držel na mé tváři po celou dobu, ale jen jsem nevěděl jestli se směju kvůli tomu, že je to vtipný nebo kvůli tomu, jaká je to blbost :-)) Avšak svůj účel komedie to splnilo na 200%, takhle jsem se dlouho nenasmál a nakonec opravdu převážil názor, že to neni blbost, ale že je to opravdu "vtipná" komedie! Austin je nenahraditelná postava, ale bez Mini-já Dr. Zlouna by to taky nebylo úplně ono.... ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Becky Dyroen-Lancer, která pracovala na choreografii synchronizovaného plavání pro začátek filmu, byla kapitánkou US Synchronized Swimming Team, který vyhrál v roce 1996 zlato na olympiádě. (PußyMagnet)
  • Basilovi poznámky divákům o ignoranci důsledků cestování v čase byly improvizované. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama