Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent WC 40 Dick Steele se musí vrátit po 15 letech do aktivní služby, protože svět ohrožuje jeden z jeho dávných protivníků, šílený a mocichtivý generál Rancor. Zloduch, o němž si Steele myslel, že ho před patnácti lety zlikvidoval, má dva cíle, chce ho zabít, protože ho připravil o horní končetiny, a pak zničit zemi s pomocí ukradeného čipu do rakety. Zneužije k tomu Barbaru, dceru Steeleovy jediné životní lásky. Proti generálovi však stojí silný protihráč - agent WC 40, který zvládne každou zapeklitou situaci, zlikviduje svého nepřítele a zachrání tím svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (223)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen a jeho další parodie, tentokrát především na vše, v čem se objevil nějaký tajný agent nebo sličná děva (řídící autobus:). Kadence vtipů tu je stále na vysoké úrovni, jejich kvalita je snad trochu nižší. Pár okamžiků tu je vtipných, ale stále tu je hodně těch zbytečných. Tvůrci to měli velmi obtížné, přestože Bláznivé střely jsou skvělé, tak přiblížit se jejich kvalitě je prakticky nemožné. Všechny muže však potěší minimálně krásná Nicolette Sheridan, kterou mnozí dneska spíše znají jako Edie ze Zoufalých manželek (kde se obléká podobně, ale ty její minisukničky z Agenta WC 40 už nezopakovala...). ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Řekněme, že mé ruce a věci se často vyskytnou na témže místě.“ Tahle komedie s Lesliem ještě ujde. Vtípků je poměrně dost, ale tak polovina z nich je dobrých, ten zbytek je už trochu trapný. Ale celkově vzato se pořád jedná o dobrou parodii, a když to srovnám se současnými americkými parodiemi, tak je Agent WC 40 dokonce nadprůměrný. Leslie je totiž pořád drsňák, možná ještě větší než v Bláznivých střelách a zvládá svou roli s přehledem. Potěšil mě také soundtrack složený z chytlavých písniček. ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele

Pro mě je toto velmi nepovedený Nielsenův film. Snůška trapných vtipů a hloupý příběh. Na Bláznivé střely ani povedeného Utopence na útěku tento film ani náhodou nemá. Navíc je okatě poznat, jak se tvůrci snaží napodobit styl humoru Z-A-Z, ale nepovedlo se jim to. Pravda, pár fórů se povedlo, ale ty trapné převažují. BTW jen taková zajímavost - Nielsena zde v českém dabingu nemluví Vladimír Brabec, ten v tomto filmu dabuje Andy Griffitha (Matlocka ze stejnojmenného seriálu). Ironií je, že dabér Matlocka Jan Pohan v tomto filmu dabuje právě Nielsena. Prohodily se jim hlasy, ale ani kdyby oba měli své dvorní dabéry, ten film by to nezachránilo. ()

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Bláznivá střela to není, ale i v tomto filmu není nouze o humorné scény a co je nejdůležitější? Leslie Nielsen (v perfektním dabingu pana Brabce) opět září a dokazuje, že právě on je (byl :-( ) největším králem komediálních parodií. Verdikt: Pokud by tam nehrál pan Nielsen, byla by to komediální fraška. Díky němu je to další komediální nářez, u kterého se určitě zasmějete. ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

S komediemi, kde figuruje Leslie Nielsen coby hlavní bavič, mívám obecně problémy a hodnotím je o poznání střízlivěji, než " hlavní proud ". Je to tím, že dávám přednost jemnějšímu, kultivovanějšímu humoru, jaký u nás razil například Horníček. Ono s legrací je vůbec problém. Vyvolat dojetí nebo vybudit adrenalin lze u různých lidí nebo kultur stejnými postupy, ale u smíchu to takhle nefunguje ...U téhle záležitosti jsem vydržel asi 40 minut, opravdu jsem se snažil, jenže nic, co by mi přišlo vtipné, jsem nenalezl. Zato s každou minutou rostl nad tou záplavou nepovedených gagů takový pocit studu za tvůrce, který může prožívat dejme tomu muž, který po patnácté za sebou zklame ženu v posteli...Celkový dojem 10 %. Český název se snaží vyvolat asociaci s Vorlíčkovým agentem W4C, jenže ten ční nad touhle slátaninou jako Sněžka nad psí hromádkou... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se od 6. září do 30. listopadu 1995 v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama