Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent WC 40 Dick Steele se musí vrátit po 15 letech do aktivní služby, protože svět ohrožuje jeden z jeho dávných protivníků, šílený a mocichtivý generál Rancor. Zloduch, o němž si Steele myslel, že ho před patnácti lety zlikvidoval, má dva cíle, chce ho zabít, protože ho připravil o horní končetiny, a pak zničit zemi s pomocí ukradeného čipu do rakety. Zneužije k tomu Barbaru, dceru Steeleovy jediné životní lásky. Proti generálovi však stojí silný protihráč - agent WC 40, který zvládne každou zapeklitou situaci, zlikviduje svého nepřítele a zachrání tím svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Rancor chce zničit svět, ale naštěstí chce předtím zabít tebe." Tak to je skvělá zpráva, protože Dick Steel má skvěle vybavenou agentskou sadu, záda mu kryje svůdná agentka 3,14, autobusem ho vozí Ray Charles, umí nasadit do bitky Hulka Hogana a zpívá mu k tomu jedinečný Weird Al Yankovic. To se snad ani nedá prohrát. Nikdo totiž nedokáže tak jako Dick Steel ochránit svobodnou zemi, kde může každý házet granáty na dětském hřišti. Já vím, že to není nejpovedenější parodie, ale přesto mě dokáže spolehlivě rozesmát a když si vzpomenu na skvělé maskování šéfa Tajné služby, tak bych hned skočil do postele s agentkou Dahlovou. To sem sice nepatří, ale tu čtvrtou hvězdu to snad alespoň částečně vysvětluje. ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Casino Royale a Kingsman se můžou jít zahrabat, nejlepší agentská parodie je bezpochyby Spy Hard. První zkušenost s Lesliem mě donutila se podívat na Bláznivé střely, což jsou filmy ještě lepší. V tomto filmu kromě Leslieho září ještě Andy Griffith a potěší i Hulk Hogan, Ray Charles a Weird Al Yankovic. Napodruhé už to ale asi nebude ono. ()

Reklama

vladi87 

všechny recenze uživatele

"Už to nie je ako kedysi keď sme len tak zabíjali ľudí. Dnes musíš vypísať trojmo dvadsať formulárov, aby ťa pustili na záchod". Veľmi dobré hlášky a narážky sa nesú celým filmom. Na rozdiel od niektorých kolegov si nemyslím, že by tento film zaostával za kvalitou Bláznivej Strely.."Dúfam, že moja dcéra je v bezpečí." "Nemusíte sa báť. Auto, v ktorom ju uniesli, malo dva airbagy a bezpečnostné pásy." ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Podobná Bláznivá střela je lepší, o tom žádná. Přesto je WC 40 fajn komedie na sobotní dopoledne, když přepínáte programy a na Nově zrovna běží tohle. Několik gagů je vyloženě skvělých a k tomu se parodují filmy, na kterých jsem vyrostl, takže nostalgie s Nebezpečnou rychlostí jede na plný obrátky. Nicollette Sheridan byla tehdy dost možná nejvíc sexy žena světa. ()

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Klasická Nielsonovka. Absurdný dej je poprepletaný párodiami na známe filmy, či filmové postavy, Nielsen v hlavnej role podáva obvyklý dokonalý herecký výkon, prečo teda iba 2 hviezdičky? Dej má nanešťastie viac suchých a hluchých miest, naozaj podarených vtipov je málo, dej je tentokrát moc slabý a povrchný a niektoré časti mi prišli viac trápne ako zábavné. Film taktiež neosloví ani milovníka komédie a ani náročného diváka, je to ten snímok na jednorázové instantné zabitie nudy. Leslie mal naviac. 40 % ()

Galerie (38)

Zajímavosti (9)

  • Cameo si vo filme zahrali viaceré známe tváre, napr. Hulk Hogan (člen Dickovho tímu), Fabio (hral sám seba), Ray Charles (šofér autobusu), Mr. T (pilot vrtuľníka) a Pat Morita (čašník v reštaurácii). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama