Reklama

Reklama

Architekt Paul Kersey hájí v Los Angeles zákon po svém. Najde si přítelkyni, jejíž dcera zemře na předávkování drogami. Kersey se vydává do soukromé války. Má v plánu rozbít drogový kartel. (Ouwen)

Recenze (63)

Derek 

všechny recenze uživatele

po uznavanom michaelovy winnerovy prebral otaze serie cisty beckar j. lee thompson a pokracuje tam kde trojka skoncila (realisticke ponatie ako v prvej casti je uz davno prec). akcie je tu dost, ale posoby televiznym dojmom (rovnako ako cely film). potesi mlady danny trejo a jeho zneskodneie bombou vo flase od vina... ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Paul Kersey opět útočí :). Tentokrát pobije dva místní drogové gangy. Ještě méně příběhu, a o to více monotónního střílení :(, než v předchozích dílech. Jdu se podívat na pětku, tohle je skoro nekonečný příběh :). Ať žije zdravá sebeobrana s granátometem v ruce :). Už mi chybí jen tank... ()

Reklama

Mol 

všechny recenze uživatele

WHO THE FUCK ARE YOU? DEATH!!! Charles Bronson je nejdrsnější flegmatik v celém Los Angeles, který je odsouzen být navěky sám, protože kohokoliv ve svém životě potká a má rád, musí zemřít. Paul Kersey je ztělesněním smrti a to doslova. Kdybych žil v dobách mstitele, tak bych rozhodně nepáchal žádnej zločin, protože bych si mohl být jistý, že si pro mě přijde. BANG! ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne, charisma páně Bronsona na mě prostě nefunguje, stařík s žehlicím prknem místo páteře a výrazem mrože v říji. Oprostím-li se ale osobních antipatií, tak mi ve čtvrtém Přání smrti zůstane vcelku pohodové akční béčko s několika specialitami, z nichž nejvíc ční asi Kerseyho nezvratný osud, respektive osud jeho blízkých a pak povedená přestřelka na ropném poli, ta je díky skvělé kameře asi největší a zapamatovatelnou ozdobou filmu, nepočítám-li teda předtarantinovský osud negra, co plachtil čtyři patra.. Tři ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Super Mario Bronson si to tentokrat rozda s mafiou, aby samostatne vyriesil problem mladych ludi s drogami. A co na to mladi ludia? Netusim, ale minimalne tu na csfd si o tom myslia svoje. Charlie Biii je tak spravne nesmrtelny a akcny ako sa patri na film z tych rokov 80tych. Zo serie je to vsak slabsi kusok, chvilami sa prepadajuci do neusmevnej trapnosti, z ktoreho ho vytiahne az maly zvrat pri konci. "I dont even know that girl." "I do!" Baaang ()

Galerie (51)

Zajímavosti (15)

  • Jediný film zo série, v ktorom sa neobjaví odhalené ženské poprsie. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama