Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (501)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak poté, co mě jednička ohromila, dvojka to dokázala také, což se jen tak nestává. Ano, bylo to trochu slabší než první díl, ale Pixar stejně zkrátka umí točit animáky a tohle je jedna z jejich perel! Příběh opět docela fajn, hračky milé, animace na svou dobu neskutečně pokročilá a dobrá. Plno vtipných hlášek a situací, barvy a roztomilost na vás čiší ze všech stran. Co víc si přát? ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Lehce vylepšená animace, zlepšená fyzika, povedenější příběh, dospělejší vtípky, perfektní hlášky. Jednička byla možná průlomová, ale dvojka je akčnější, zábavnější, napínavější a vtipnější... Prostě lepší! Technologie jde sice dopředu, ale Toy Story 2, ani po více než 10 letech nestárne! Těším se na trojku ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Vojáčci jsou zpátky!!!! To sice není ani zdaleka to nejdůležitější, ale proč to nezmínit? Humor je trochu víc zaměřený na starší publikum, něčemu se prostě děti zasmát nemohly. Nikdy nezapomenu na to jak se jednomu fórku o otcovství smála jenom parta pošuků, která do toho sálu plného dětí věkově opravdu moc nezapadala:) Shreka (prvního) mám sice radši, ale i tak dávám druhé Toy Story stejně vysoké hodnocení jako jedničce - a to je 90%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $90miliónovTržby USA $245,852,179Tržby Celosvetovo $485,015,179Tržby za predaj Blu-ray v USA $16,380,223 //počet predaných kusov 643,320Tržby za predaj DVD v USA $42,243,790 //počet predaných kusov 2,250,826║ Po niekoľkých vychutnaných pozretiach a za každým bol odsledovaní príbeh spapkaní s plným zaujatím, musím uznať kvality tejto rozprávky tým, že je jedna z mojich absolútne najobľúbenejších a spoločne zo Železným Obrom sú na čele obľúbenosti. ___Pixar je CGI dominant - GIGANT!!!___ Pokračovanie čo dokonca predčí príbehovo o niečo málo svojho predchodcu, je to akčnejšie, humornejšie a graficky úchvatné a to dokonca platí aj v roku 2010. A potešia aj odozvy na známe filmy počnúc Star Wars, Star Trek či Jurský park. /videl v kine 3D verziu: 100%/ ()

repe 

všechny recenze uživatele

Todle bylo ono! První díl byl skvělý, ale tohle bylo ještě lepší. Rakeťák Buzz a Woody bok po boku, stále pohotový Pan Brambůrek, nevlezlý humor, z kterého si každý odnese něco a nové hračky na scéně ("Jsem ženatý, jsem ženatý, jsem ženatý..."). Animaci se moc vytknout nedá. Nenudil jsem se ani chvíli, až mě fascinovalo, že takto fantasticky renderované scény patří do minulého tisíciletí. Podoba opraváře hraček mi dala vzpomenout na Gerri's game. Zlatokop tak zvrácený, jak má být. O něco více "zla" oproti jedničce, což dělá film ještě napínavějším. Sláva Pixaru. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Když pokladnička prasátko procvakává televizní programy, můžete zahlédnout krátkometrážní filmy od Pixaru. (skat)
  • Během úvodních titulků můžete v pravé horní části obrazovky zahlédnout obchodní značku Pixaru – lampičku. (HellFire)
  • Oproti filmu Toy Story: Příběh hraček (1995) došlo u třech postav ke změně obsazení v českém dabingu. U postavy Andyho Michala Bürgera nahradil Radek Škvor, u postavy Slinkyho Mirka Musila, který zemřel 14. června 1999, nahradil Pavel Rímský a u postavy Buzze Rakeťáka Pavla Soukupa nahradil Zbyšek Pantůček. Pavel Soukup postavu Buzze Rakeťáka v tomhle filmu původně sice daboval, ale nepohodl se s Polákem Mariuszem Arnem Jaworowskim, který zajišťoval umělecký dohled nad dabingem. Nebyl spokojený s výslovností některých jmen s americkou intonací a Pavla Soukupa proto nahradil právě Zbyšek Pantůček. (TomasSlach)

Reklama

Reklama