Reklama

Reklama

Ztraceni - Série 6

(série)
Dobrodružný / Drama / Fantasy / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2010, 13 h 59 min (Minutáž: 42–105 min)

Hrají:

Matthew Fox, Evangeline Lilly, Josh Holloway, Jorge Garcia, Terry O'Quinn, Naveen Andrews, Yunjin Kim, Daniel Dae Kim, Henry Ian Cusick, Michael Emerson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(17)

Recenze (17)

waska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série přinesla alespoň odpovědi, když už nic jiného. Alternativní svět mě zklamal svým vysvětlením, zklamal mě závěr i světa "normálního". Ale to pouze v osobní rovině. Smrt oblíbených postav, takové nijaké rozuzlení a nevysvětlení všeho. Ale aspoň mi dal možnost o všem přemýšlet, což hodnotím pozitivně a celý seriál beru hodně kladně a rád na něj budu vzpomínat. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak hodnotiť a komentovať po rokoch niektorú zo sérií tohto kultového seriálu, tak potom tú záverečnú a tú, na ktorú sme všetci netrpezlivo čakali a ktorú mám osobne čerstvo v pamäti. Tvorcovia prišli namiesto vysvetlovania dejových medzier s novinkou, akousi alternatívnou realitou a my sme boli opäť v obrovskom napätí, čo sa z toho vyvŕbi a ako to zapadne do celkovej mozaiky. Podľa môjho názoru sa tvorcovia snažili vykreslením ostrova skôr metaforicky vyjadriť ľudskú prirodzenosť a chovanie, ako prísť s nejakým brutálne neočakávaným záverečným a doslovným zvratom. Ja ich za to čiastočne chválim a čiastočne som mierne sklamaný, že som sa nejakého veľkého prvoplánového šoku na záver nedočkal. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už chabá snaha to nějak doklepat do zdárného konce, kdy nic moc nedává smysl a vlastně celé čtyři poslední série jsou WTF. Na moji mysl toho bylo moc a skutečnou pointu, souvislosti jsem nepochopil. Je do nebe volající, jak většina hlavní postav se přetransformuje a během celého seriálu se změní na bezvýznamné loutky, které diváka neberou. Nepamatuji seriál, který se tak tragickým natahováním změnil na spletenec dějového nesmyslu......5/10 ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějakým rychlodíváním jsem tu poslední sérii ještě přežil. Zase se budu opakovat, že vůbec netuším co tam bylo a proč (John Locke je kouř?), ale prostě smůla. Nemůžu za to, že se zajimavý seriál promění v stupidní sračku plnou časových hrátek, které bytostně nesnáším. Klidně bych šel i o hvězdu míň, ale finále bylo docela zajímavé. 2-* ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná sezóna je rozporuplná a podivná. A oproti páté řadě je kvalitativně úplně někde jinde. Ale jako celek to pořád na těch 5 hvězdiček je. Herecké výkony jsou stále výborné a i v této sérii najdeme několik legendárních epizod. O tom, jak celé zakončení seriálu vnímám, jsem psal v komentáři k epizodě The End. Dovolím si to tedy zkopírovat: V šesté řadě se dostali scenáristé do slepé uličky. Za těch šest sérií vymysleli tolik šíleností, že to vlastně ani nějak rozumně uzavřít nešlo. Vysvětlení světa flash-sideways je přitroublé, ale já to beru. Ve třetí sérii, která je pro mě ještě slabší než ta šestá, jsem seriál sledoval jen kvůli postavám, protože děj mnohdy za moc nestál. A konec seriálu to vlastně potvrzuje - nebylo to o ději a o záhadách, bylo to o těch postavách. Mohla být šestá série lepší? No rozhodně. Ale ruku na srdce, vyložený průser to nebyl. Nejlepší epizody série podle mě: LA X (obě), Lighthouse, Dr. Linus, Ab Aeterno, Happily Ever After, The Candidate, The End. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (7)

  • Sawyer (Josh Holloway) leží v posteli s Charlotte (Rebecca Mader) a na hodinách je 8:42. Charlotte pak připomene Sawyerovi, že má v 9:00 schůzku. Následně do domu vběhne policie a odvede Charlotte. Další den jde Sawyer Charlotte navštívit a ona naštvaně říká, že ji policie odvedla ve 3 hodiny ráno. (ELBobes)

Reklama

Reklama