Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Ale jo, když se člověk přenese nad fakt, že si tu dělají prdel z lidí indisponovaných pohybově, či jinak, občas jsem si u filmu i vyprsknul, nebylo to ve výsledku špatný - oddychová komedie, která neurazí - navíc Cox je tady v roli afektovaného strýce naprosto boží.................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Nič moc teda. V podstate som dosť sklamaný, pretože od filmu s takýmto príbehom a Johnnym Knoxvillom v hlavnej úlohe som očakával poriadnu kopu zábavy v štýle Jackass. Tvorcovia sa však zrejme báli urobiť si príliš veľkú srandu z postihnutých ľudí. Nuž ale pár krát som sa aj zasmial, takže to nie úplne zatrateniahodný film. ()

Reklama

Chris Wulf 

všechny recenze uživatele

"Ševče, drž se svého kopyta" Na Johnnyho to v tomhle případě sedí maximálně. Každopádně není možné srovnávat Jackass s jakýmkoliv filmem, protože je to......prostě něco jiného. Ale když už máme někoho zažitého jako magora, co po sobě nechá běhat splašeného býka, nebo si nechá do bradavky zakousnout malého krokodýla a ještě se u toho dokáže idiotsky smát, tak od něj prostě čekáme něco víc. Je také ale dost dobře možné, že s lepším scénářem by přišel lepší výkon. ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

Stupídne, nezaujímavé, nevkusné... dalo by sa nájsť viacero prirovnaní a väčšina by bolo významovo podobná. Je pravda, že dejovo je tento film na bode mrazu (čo iné sa aj dalo čakať - v hlavnej úlohe Johnny Knoxville). Lenže z iného uhla pohľadu, keď rezignujete na akúkoľvek komédiu a prestanete v tom hľadať aspoň štipku serióznosti, možno sa aj trošku (aj keď nič svetoborné to nie je) zasmejete. Hodnotenie možno až príliš optimistické na to, čo tento film môže ponúknuť... 2/5 ()

Pitam 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštním způsobem milá a zábavná komedie. Ovšem ne každý ji asi zvládne strávit. Naprosto zkažená, obludná a absurdní myšlenka zneužití světa mentálně postižených lidí je tu díky skvělému Johnnymu Knoxvillemu tak nějak ospravedlněna a tvůrci filmu za to možná nakonec ani nepřijdou do pekla... Celý děj je naprosto předvidatelný, včetně sladkého konce, proto dávám jen průměrné hodnocení. Nicméně musím se přiznat, že jedno oko nezůstalo suché a spousta parafrází či narážek na svět "normálních lidí" byla velmi vtipná. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Film měl jít do amerických kin už v roce 2004, ale byl pozdržen vedoucími studia, protože se jim nelíbil obsah. (HappySmile)
  • Profesionální zápasník Terry Funk si ve filmu střihl malou roličku. (HappySmile)
  • Film dostal požehnání od paraolympioniků. (HappySmile)

Reklama

Reklama