Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

VIETNAM20 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem zakoupil za 9 Kč v bazaru protože mě zaujal tématem. Doma jsem ale zjistil že to má zde takto nízké hodnocení. Říkal jsem si že to bude asi teda velká hrůza. No po vložení DVD do přehrávače mě překvapilo dost kvalitní obraz na tomto nosiči. Čekal jsem špatný při tomto hodnocení. A co se týče samotného filmu. Ano není to áčkový film který by trhal rekordy. Je to nízkorozpočtový. Ale zase to tak špatný taky nebylo. Pravda samotný mimozemšťany,roboti, kraby :-) nebo co to vlastně bylo byli nekvalitní. Mohli na nich trochu zapracovat když vymyslí tento film.Občas mě i vadil během děje střih kdy záběr obrazu pomalu tmavnul. Ale přesto jsem film dokoukal dokonce s jedinou pauzou,kdy jsem si šel namazat 3 housky s taveným sýrem se šunkou. A že by ten film na mě nechal nějaké následky z nekvality se říct nedají. A jak tady někteří píší,že se tam objevili mimozemšťany jen jednou není pravda. Já je tam viděl minimálně cca 6x . Konec filmu jsem si teda představoval trochu jinak. Dávám 2 hvězdy. Možná jsem divný :-) ()

Chasm odpad!

všechny recenze uživatele

Musim přiznat, že sem to nedokoukal do konce, ale vlastně ani nevěřim nikomu, kdo tvrdí, že se mu tento kousek do konce shlédnout podařilo. Impozantní "Walkers" vlastně moc impozantní nejsou, s nulovými efekty se "tvůrcům" nemohlo podařit stvořit o moc lepší věc, než tyhle trapně kreslené obří kraby, které dokážou sesmažit člověka jedním krátkým zeleným paprskem, až z něj zbyde jen ubohá kostřička, s troškou připáleného masa........ No prostě paráda! ()

Reklama

Matli odpad!

všechny recenze uživatele

Půl hvězdičky bych dal asi za první minutu filmu a to nemám na mysli úvodní titulky. a Jinak je to strašný. Chápu lidi, co chtějí natočit kravinu, v pohodě, ale lidi co chtějí natočit solidní film a natočej kravinu, tak ty bych poslal radši někam do fabriky na linku. Taková ztráta času včech zúčastněných a o nákladech ani nemluvím. Na špatný efekty už jsem zvyklej, ale ten příběh, výkony, dialogy, kamera, střih, atd....to nemám slov. 5% ()

TenPravy odpad!

všechny recenze uživatele

Jdu tak s kamarádem do půjčovny DVD a protože jsem minulý týden viděl Válku Světů, tak si s kamarádem řekneme, že to bude asi podobný...celý film je ve sklepě, kde občas vleze chapadlo a nějaký zmatený děda, asi na kodeinu, tam pořád cosi mluví, do toho zas chapadlo a světlo z baterky....dokoukáno do konce, jen proto, že nám nic jinýho nezbylo. ()

BillHocking odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že hodnocení filmu oprávněně nestoupá nad desetiprocentní hranici. Pravdou sice jest, že hlavní hrdina George má pěknou mladou ženu, dceru a rozumí astrofyzice, ale žádná z těchto skutečností zážitek nevylepšila. Na světě často platí, že bratr mající oporu v bratru je jako opevněné město, jenže v tomto případě se od sebe bratři odtrhli až příliš brzy. Jeden z nich se vlastně odtrhl doslova. A právě toto je jedna ze scén, nad kterou jsem se lehce podivil. Když totiž na Georgova bratra spadl kámen a přepůlil jej na dvě poloviny, tak se mu zřejmě záhadně podařilo absorbovat celou jeho spodní polovinu těla, protože zbyla jen polovina horní. To je ale pouze jen malá výhybka. Nesmírně důležitou roli sehrál ve filmu pastor, který ze sebe sypal jedno moudro za druhým - nakonec bohužel zemřel, přestože "to třeba Bůh nechtěl", anebo "prostě jen věřil v lež a fikci". Zajímavá byla taky chvíle, kdy se hlavní hrdinové bavili pod stromem a jeden z vetřelců stál velmi nenápadně přímo nad nimi (viz. obrázek: http://img.fdb.cz/galerie/n/n262c615b5a99ea9923a519c708a319.jpg). Prostě jsem akorát čekal víc momentů, kdy by se dalo zasmát na úkor levných herců a špatného grafického provedení. Snad jsem nebyl moc "namlsaný" z nedávného Black Sheep. Každopádně kdybych chtěl, vytáhnu ze svého rekta podobný zázrak. A tímto jsem to definitivně odepsal do kategorie Odpad! Této science-fiction podívané by Ezechiel vzkázal pouze: V den svého narození jsi byla pohozena v poli, protože jsi vzbuzovala hnus. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama