Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1942 vidělo mnoho obyvatel na nebi UFO. O několik desítek let později se mimozemšťané vracejí, aby ovládli naší planetu. Dovede lidská rasa odvrátit jejich útok? (pavels94)

Recenze (51)

Kangax odpad!

všechny recenze uživatele

Reku, pozriem si po čase aj nejaký novší sci-fi a nie horor. To som si zase dal... Nemám slov, vydržal som asi 60 minút (čo je fakt dosť) a musel som sa ísť vyzvracať... Neuveriteľná hovadina, fakt niečo neskutočné ako sa tvorcom podarilo naplieskať všetky klišé, stupidity a všetky politické korektnosti čo mi už lezú krkom do jediného filmu. A nie... ja som sa nepomýlil, viem že je ešte jedna Bitva o Los Angeles a je to podobná kravina.... Aj tam len všetci strieľali, nikto nevedel po kom a nakoniec vyhrali tuším sympatický černoši s mexičanmi. Vivat multikulti! :) ()

haffen odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je film, ktorého vizuálne efekty sú niekde na rozpočte 40USD po zdanení (poprípade možno ani to nie ak sa im podarilo zohnať nejaký free program). Vojenská základňa v starom hangári. Tvorcovia budovu asi najskôr vyberali podľa toho, aby bola čo najväčšia. Bez ohľadu na to či ešte drží pokope. Hlavne nech je to kua veľké, však Los Angeles. Vojenské velenie v nejakej drevenici s vybitými oknami. Prvá pilotka stíhačky ktorú poznám čo má botoxové pery. Nekonečné zásobníky sú samozrejmosťou. Vo filme sa dozvieme zaujímavé veci. Napríklad, že stíhačky môžu štartovať na šotoline a skalách, že keď granát vybuchne asi 20 cm od auta, tak to ostane neporušené, že mimozemské roboty vyzerajú ako veľké mixery so samopalom na streche, že stíhačka môže havarovať tak, že sa zapichne do strechy a nejaví známky poškodenia, že kozmická loď sa dá zostreliť jednou guľkou a tá loď v zápätí exploduje, že sa dá z 50m výšky dopadnúť na rovné nohy, že niekto zo 40-tých rokov je poslaný do budúcnosti, aby bol poslaný do prítomnosti, že mimozemšťania obľubujú lentilky. No a to čo sa deje v materskej lodi, je proste epické a nezabudnuteľné. Film by mal byť žánrovo zaradený aj do kategórie horor. Miestami som sa fakt bál... o svoje zdravie. Keď to tak podtrhnem a spočítam, tak: 5%. Odpad! ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Nechci se reinkarnovat, přijít zpátky a potkávat tu zelený mužíčky." Zábavné sci-fi filmy má Syfy evidentně v malíku. V tomto filmu jsem se mohl uchechtat nad neschopným pilotem, který neumí vzlétnout, vojáka, co střílí na létající talíř revolverem, nebo ultra drsnou jednookou krásku s katanou, kterou porcuje vetřelčí lodě. Americké stíhačky startují z kamenolomu na štěrkovém podkladu! Tohle a spousta dalších drobností mě bavily opravdu náramně. Ale pozor, je nutné i tohoto filmu zcela vypnout mozek, jinak se zábava nedostaví. Super ošklivé efekty, amatérské herecké výkony, ohavná kamera i zvuk jsou jako obvykle samozřejmostí. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Patlanina všeho možného. Už počátek příběhu nám připomíná snímek 'Den nezávislosti', a takto to pokračuje dál. Všechny snímky, z nichž byli použity motivy, by bylo na několik řádků. A tak tu máme další Mockbuster od Asylumu. Civilisti v tak obrovském velkoměstě nejsou žádní, armáda je složená s pár lidiček a jejich způsob boje je jak parodie. Velitel střílí po mimozemském tělesu obyčejnou pistolí a světe div se, jedno sestřelí. Ostatní střílí samopaly ... a nic. Najednou se objeví vcelku sympatická bojovnice se samurajským mečem a začnou se dít věci. Inu, tento počin je opravdu skvost. Kroutil jsem celou dobu hlavou nad tím, jak tohle všechno někdo dokázal dát vůbec dohromady. Napadlo mě, jestli scénář nebyl původně určen pro komiks. Tam by to fungovalo daleko přijatelněji. Ve filmu však bohužel ne. Speciální triky jsou pochopitelně co nejjednodušší a nejlevnější, ale dá se přimhouřit oko. A logika? Radši se ani nezmiňovat. Kdo má rád jednoduchost, snad tento snímek postačí. Mě to přijde jako mix trailerů na spoustu sci-fi snímků z kin. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem nedávno Atkinse obhajoval tak ted ho musím trochu zchladit. On dokáže udělat pár zábavných béček, ale taky dokáže udělat pár sraček. Jako třeba tohle, nejenom že to nudí a je to blbý ale je tu prostě až moc vidět jak narychlo to je spíchlý. Ne že by originál byl o moc lepší ale tohle vypadá daleko hůř. Navíc chování postav je fakt na facku. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama