Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(25%) Předchozí SKYLINE mě dost bavil. Na slabý rozpočet to režisérské duo zvládlo perfektně. Zato tohle ? Chybí zde jedna podstatná a důležitá věc. Uhádne to někdo ? No, tak fajn, vyzradím to. Představte si, že zkurvené slovo ATMOSFÉRA. Ta zde absolutně není. V předešlém filmu jsem měl husí kůži, vžíval jsem se do lidí uvězněných v mrakodrapu, ale tohle ? Fajn, atmosféra chybí. Akce? Ale jo, je ji zde relativně moc, ale extra mě teda nezaujme. Tak teda je to aspoň zábavné ? Bohužel ani to ne. Spíš mi to chvílema přišlo komické až trapné. Narážím tím hlavně na scény v té jejich vesmírné kraksně. Jsem fakt vytočený, až tak moc aby to odflákli ? Přece se mohli tvůrci trochu víc snažit, ne? Krom toho mi strašně vadili ty překrývající se dějové linie skrz střídání lokací. Jednotlivý scénář byl dost nezáživný. Ani hlavní herec, kterého mám poslední dobou rád, to nevytrhl. Vizuál také nic moc. Takže je to tak na tu 1*. Nedá se nic dělat, ani mi to moc nesedlo, no. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vidím to na guilty pleasure roku. Už původní Skyline mě bavil nad poměry a to i navzdory mizernému hodnocení. Dvojka jde ale ještě dál. Už to není vůbec komorní scifko, ale vlastně docela epickej béčkovej blockbuster, kterej si na nic moc nehraje, ale dokáže velmi dobře bavit a díky neustálým změnám prostředí nenudí. Zatímco první díl se odehrával po většinu času v jednom paneláku, ve dvojce jsou postavy naopak neustále v pohybu. Pořád se tam střílí, někde něco bouchá, furt se někam zdrhá. Do toho Iko Uwais se svým bojovým uměním, takže ani o kontaktní souboje není nouze. Je tam hodně vcelku kvalitního a barevného CGI. Celkově art design emzáků mi sedl a je za tím vidět dost práce a nápadů. Yea, je to kravina, ale je to třeba daleko větší zábava než mega vážně se tvářící druhej Den nezávislosti (sry, Rolande). Tvůrci si toho jsou pravděpodobně i vědomi, protože proč by tam jinak na závěr cpali nepovedné scény (vždyť to není komediální film). Za mě tedy dobrý! ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Jde o pokračování filmu Skyline z roku 2010. Mimozemšťané - emzáci pasou po lidském mozku, který vtipně používají. Napadnou samozřejmě Los Angeles. Zápletka by vystačila sotva na večerníček - hlavními postavami jsou Mark a Trent, otec a syn. Syn zmizí a otec ho jde hledat a zachránit. Zachraňuje i další postavy a objeví se několik modelek (Bojana Novakovic v roli Audrey). Ve filmu chybí humor a po chvíli mu dochází dech. Ocení ho asi fanoušci počítačových vesmírných bitek, ostatní asi nechá "venku" . Film je zajímavý tím, že se můžete bez studu oddat chlípné béčkové zábavě. Škoda- film měl velký potenciál rozvést chytré myšlenky. Měl b se spíše jmenovat Beyond good. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vydařené pokračování nenáročného Skyline. Solidní efekty, gigerovské interiéry kosmické lodi, sběr lidí, vytrhávání mozků a snaha nejen přežít, ale i nepřítele zničit. Samozřejmě scénář je naivní, ale současně nabízí napínavou akci. Netřeba se pozastavovat nad drobnostmi, jako je nezničitelný Mark běhající a skákající s propíchnutou nohou coby kamzík alpský. A závěrečný souboj? Jakoby vypadl z japonských monstrfilmů, jen je třeba při střetu červené a modré fandit jiné barvě, než ve Star Wars. Zábavné, oddechové a odsýpající. ()

TKKMR 

všechny recenze uživatele

Za vlasy pritiahnuté spojenie sci-fi, hororu a akčného žánru. Na stretnutie Ika Uwaisa s Frankom Grillom sa určite musel tešiť každý, kto má rád filmy s tematikou bojových umení. Ja taktiež, škoda ale, že spomínaní páni nedostali väčší priestor na predvedenie svojich vycibrených štýlov a napokon zostalo len pri pár buchnátoch. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama