Reklama

Reklama

Raptor Island: Ještěři útočí

(TV film)
  • USA Raptor Island (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Námořní jednotka usiluje o dopadení mezinárodně hledaného teroristy a ozbrojeného pašeráka. Jeho stíhání zavede pronásledovatele až ke korálovým útesům v jihočínském moři, kde v zápětí všechny čeká zběsilý útěk před prehistorickými netvory. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už při prvním záběru na letadlo bylo jasné, že se jedná o lacinou papírovou maketu, která se jen tak zmítá ve vzduchu. Tenhle film, který měl údajně rozpočet kolem dvou miliónů dolarů, se svým tvůrcům určitě nevyplatil a ani nepodařil. Efekty byly přímo otřesné: už jen zpracování samotných digitálních ještěrů bylo z říše těch nejhorších snů. V Jurském parku byly propracováni do nejmenších detailů, ale tady to byla katastrofa. Ani pořádně nebylo vysvětleno, jak vlastně ještěři vznikli, a to co nám řekl samotný scénář je spíš k pláči. ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Začíná to letícím letadlem. Letadlo letí, houpe se a najednou někam spadne. Následně se ocitáme uprostřed Jihočínského moře (spíše počítačové hry), kde banda mariňáků pronásleduje teroristy. Velí jim Lama(s). Všichni se nakonec ocitnou někde ve stromovce. kde je sopka z plastelíny a dinosauři. Tito dinosauři jsou vrcholem evoluce. Nevidí však skrz bahno, takže pokud někde zahlédne bažiny, rovnou do nich skočte. Navíc trpěj nějakou smyslovou poruchou, protože si nevšimnou tyranousaura, dokud po nich nechramstne. Ale teď vážně. S klidným svědomím můžu říct, že ani Wood nebo Boll nenatočili nikdy nic tak stašného. Herci jsou pekelný. Triky ještě horší. Ovšem ani předchozí dva zmiňovaní satani nemají nic na dialogy a kameru. Nejděsivější hlášky: Agentka" Kdo jste??" Lama (s drsným výrazem) "AGENT."--------Agentka: Jak jste se sem dostali? Jsme uprostřed JIhočínského moře! (tato hláška opakovaná 5x)----------Lama: Vzala jste tu pistoli jako by to byla vaše nejlepší kamarádka.------------Lama: Je tu jeden velkej, samotný TÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ - Rex by se před ním třásl strachy-------ALE HLAVNĚ!!!!!-Agentka: To je Kalif. Byl to hnusnej parchant, ale tohle si nezasloužil.---- Tak to byl jen zlomek nekonečných tupých dialogů. Jinak kameramana bych doporučil na vyšetření, protože jsem z té kamery asi dvakrát blil. Epileptici musej umírat. Dále mě zaujalo nasnímaní jízdy na člunu. Pohled ze shora - (hrozná)počítačová grafika¨. Pohled z boku - jízda po řece do které se navíc odrážejí stíny stromů!!!! Tvůrci by navíc měli dostat nějakou cenu za teorii relativity, protože 89ti minutový film mi připadal delší než Titanic. Veškerou hrůznost dovršuje DVD od Mida (s DTS!!!!!), které má hrozný obraz a čertmanský dabing. Skoro mi připadalo, že ho dělal sám satan. ()

Reklama

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Před shlédnutím Raptor Island jsem si nedělal příliš velké servítky a už dopředu jsem odhadl, že nepůjde o nic světoborného. Že mě ale film dokáže tak šokovat, to jsem vážně nečekal! Nevím ani kde mám s kritikou začít, když je tu odfláklé snad všechno! Za celých 90 minut (nebo jak dlouho ta kravina trvá) nelze najít jediný alespoň průměrný záběr či scénu, které by nepůsobily odporně lacině. Chaboučký scénář postrádá jakékoliv napětí a logičnost a divák jen může kroutit hlavou nad některými kroky postav. Dále samotná kamera - kameraman buď pracoval po celé natáčení zadarmo nebo byl věčně pod parou, protože to snad ani není jinak možný. Za ubohé digitální triky by se styděl každý, kdo se v téhle branži alespoň trochu pohybuje a právě tady je nejvíce patrné, že vlastně filmaři na nic neměli peníze. Pak ale nechápu proč se do tak nesmyslného projektu vůbec pouštěli. Vedle absolutně neznámých neherců všichni jistě poznají Lorenza Lamase. Co ten tu proboha dělá? Jeho zoufalství už musí být asi obrovské, když se zviditelňuje tímto způsobem. Na závěr můžu říct jen jedno - jestli nechcete přijít k psychické újmě na zdraví, od filmu ruce pryč! Letos má vzniknout dokonce druhý díl - nevím, jestli se tomu mám už jen smát nebo brečet...0% ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Kdesi v Jihočínském moři se nachází (nebo spíš nacházel) podivný ostrov se středoevropskou vegetací, sopkou z plastelíny a digitálními dinosaury (raptoři + tyranosaurus) nepříliš zdatně vysvětleného původu, kromě nichž na ostrově nežije vůbec nic (respektive nám tvůrci nic neukázali). Tyto pravěké potvory jsou slepé jak patrona (respektive nevidí věci, co se nehýbou) a jejich čich se dá oklamat, projdete-li před setkáním s nimi bažinou, a pokud někde zaregistrují krev, okamžitě útočí, a to i na vlastního. Na tento ostrov se dostane banda amerických mariňáků pod vedením Lorenza Lamase pronásledujících teroristy (které zase vede nesmrtelný Steven Bauer) ve snaze osvobodit svoji geniální superšpionku, následně ztratí možnost dostat se zpět a zjistí, že na ostrově nejsou pány tvorstva. Musí tedy najít způsob jak se z ostrova dostat, protože čas se krátí a ostrov vinou sopečné erupce dlouho nevydrží..... Zábavné céčko, s příšernými triky, mimózními dialogy (při kterých jsem si vzpomněl na Plán 9), v němž se téměř neustále něco děje, proto si to alespoň jednu hvězdičku zaslouží. Nejste-li ale fanoušci filmového braku, vyhýbejte si obloukem. ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad nejde ani komentovat! Výplod nějakého sfetovaného scénáristy a ještě sfetovanějšího režiséra, kteří přenesli na plátno s neutuchající odvahou tuhle sračku a vypustili ji s klidem Angličanů mezi běžný lid! Je to něco tak otřesného, že jenom samotné sledvání může způsobit slabším povahám srdeční problémy a pro všechny ostatní je to jenom obrovská ztráta času!!! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama