Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

imf 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell ve staré dobré formě a Jon Heder konečně v roli, která nevykrádá Napoleon Dynamite. To samo o sobě by vám mělo stačit k velkému očekávání. Fanoušci krasobruslení si k tomu mohou přičíst pár fajn odkazů, legendární severokorejský trik, který nikdo nikdy neviděl a spoustu narážek a urážek. Film dobře "odsejpá" a chvílemi jako by sahal po žezlu Zoolandera, který je podle mého doposud nepřekonaný, co se týče kvality a kvantity gagů. Nakonec je z toho díky příliš opatrnému přístupu režisérů a scenáristů "jen" další Vybíjená... dobré, zábavné, ale nikoliv geniální. Kluci z toho ale v závěru vybruslili vážně elegantně. (70%) ()

anais 

všechny recenze uživatele

Po výborném Zprávařovi další praštěná komedie s Willem Ferrellem. V tomto případě mu v tom sekunduje Jon Heder (známý z Napoleon Dynamite) Není to nijak náročná zábava, ale tenhle člověk umí dělat humor bez zbytečných vulgarit a nechutností, což je dnes poměrně nedostatkové zboží. Nejlépe by se to dalo asi přirovnat ke starým komediím National Lampoon s Chevy Chasem a Danem Aykroydem, jen snad ještě víc ulítlejší a bláznivější. Děj je až primitivní, gag však střídá gag a nenechá vás vydechnout. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Úvod dětského představení nemá sebemenší chybičku, když Will Ferrell vítá děti větou. "Hey, little forest creatures. None of you sons-of-bitches try to be heroes. You hear me?" To se člověk málem zvalí smíchy. Později se sranda trošku vytrácí a čeká nás klasický sportovní příběh. Potěší motiv Flash Gordon při závěrečné jízdě. Celkově průměrný Will. 55% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie na krasobruslení, kterou si užijete ještě víc, pokud jste viděli Ledové ostří (předpokládám, že odtud distributoři vzali název pro tuto komedii). Potěšil Fichtner ve vedlejší roli a Ferrell. Ten chlap je jednoduše blázen. Kdybych se tak královsky bavil i na začátku, tak jdu na maximum, tahle tu dávám čtyři ledově ostré hvězdy. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že by mohl být sport, který bytostně nenávidím, až taková skvělá zábava. Ferrell a Heder vytvořili vskutku úžasně přihřáté duo, které nemá jedinou chybičku. Spousty velmi šílených vtípků u mě rozhodně zafungovaly. Krasobruslařské choreografie stojí za to a místy se z nich až prohání mráz po zádech. Film zcela splnil svůj účel - bavil.Troufnu si jej tedy ohodnotit velmi vysoko. Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatelky harfuska. ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Will Arnett a Amy Poehler, ktorí hrajú súrodencov, sú v reálnom živote manželia. (Raccoon.city)
  • Chazz  (Will Ferrell) si ve finále poranil pravý kotník, za který jej Jimmy (Jon Heder) drží při roztáčení riskantního prvku Železný lotos. (melica)
  • O jedné z hlavních rolí uvažoval i Ben Stiller. Přišla mu však příliš podobná těm které už hrál. A tak na scénu vstoupil Will Ferrell. (Siriuss)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama