Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míle

  • USA American Pie Presents: The Naked Mile (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Erik Stifler je možná jediným Stiflerem, který ukončí střední školu a bude stále panic. Sice má přes dva roky přítelkyni Tracy, ta se ale ještě na sex necítí připravená. Jednoho dne se Tracy rozhodne, že se s Erikem pomiluje, sejdou se v suterénu jejich domu, ale téměř v nejlepším je překvapí Tracyin otec. Eric zase o panictví nepřišel a Tracy se vrátí ke svému názoru o nepřipravenosti na sex. Eric usoudí, že už to takhle dál nejde, a proto se s kamarády Ryanem a Grahamen zúčastní nechvalně známého závodu Nahá míle, při kterém musí přeběhnout školní dvůr bez oblečení. Každý z kamarádů si najde přítelkyni a také Eric se začne bavit s půvabnou blondýnkou Brandy. Přesto ale stále myslí na Tracy, a dokonce jí zavolá. Ona mu však opakuje, že tenhle víkend si může dělat, co chce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Já si prostě nemůžu pomoci, ale tady ten díl mi přišel naprosto špičkovej. Okamžitej nájezd střídá jedna akce a fór za druhým, pořád se něco děje, nápady jsou docela neotřelý, myšlenka filmu docela v pohodě. Našel jsem v tom filmu jak sebe v "postpubertě", tak spoustu kámošů a kámošek z té doby mé minulosti ... Akorát konec byl nereálnej, ve skutečnosti by to dopadlo tradičně ("vyspala by se s nějakým otrapem ..."). Ale o reálnosti tady ty šílený "sexuálně-fekální" komedie nejsou ... prostě to byla paráda, řezal jsem se smíchy od začátku do konce ... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

U tohohle dílu jsem se prostě nebavil, ale tak já mám se série "American Pie Presents" vůbec docela problém. Přijde mi to jen jako odvození geniální série "American Pie", což tedy samozřejmě je, ale jde jen o to, že se zde využijí nějaké základní nápady, které sed roztahají do více méně celovečerního filmu. Humor stupidní, postavy nepříjemné. ()

Reklama

xerno 

všechny recenze uživatele

Já mám prostě pro prcičky slabost, i když tadyten díl je fakt břečka a úchylnost... Po čtyrce, kde byl opět pan Levensteen, sem věděl, že i tady mu najdou nějakou nevýznamnou roli, kde opět prohlásí:je to naprosto přirozené... Na šestku se netěšim, bude to propadák - film zaměřen pro určitou skupinu lidí - debily ! ta pětka se ještě dá zkousnout, ale když pomyslim, jakou jsem měl slabost pro předchozí díly, nechci se radši ani vyjadřovat !!! Jak jsem napsal u minulích dílů, jde tu o lásku, ovšem už vůbec ne takovou !!!!!!!!!!!! ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

V pořadí již 5 díl této série. Změna prostředí a hereckého obsazení je oproti otřesnému 4 dílu příjemná změna. Děj je tentokrát zaměřený na bratrance bratrů Stiflerových, který je ovšem úplně jiný, než oni dva a pořád nemůže přijít o panictví. Příběh tedy nepřináší nic nového, ale prostředí té nové školy je fakt dobré, takže plus. Pak je tu ještě další Stifler, Dwight a ten je v celku sympatický, ale už to není starý dobrý Stifler. Nahá míle je dobrý nápad, ale v samotném filmu je tento závod poměrně krátký. Ve filmu je pár povedených vtípků, ale občas je tu i pár trapných chvil. Ale rozhodně je to lepší díl, než nemožný 4 díl. Takové 2 a 1/2 hvězdičky ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Jak otřesný film to může být? Vzhledem k tomu, že si film propůjčil jen jméno, pana Levensteihna a spoustu prdelí (zásluhou Erika Lindsayeho), tak je to vážně dost otřesný. Tahle série zakládá na vtipu a sexu. Sex a vše kolem něj tu byl, ale vtipný to bylo tak prvních 20-25 minut. Utahovat si z trpaslíků je sranda, ne že ne, ale opakovaný vtip není vtipem.. Na začátku jsem se, i když s otřesnými herci, skvěle bavil, ale ke konci už to bylo ohrané a nudné. Horší než předchozí. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Toronto a Hamilton. (Sufferer)
  • Když je Stifler (John White) v nemocnici a vypráví klukům o Nahé míli, tak drží v jednotlivých záběrech puding střídavě v levé a pravé ruce. (SONY_)
  • Michiganská univerzita každý rok pořádá akci „Naked Mile Run“, tedy „Běh Nahé Míle“. Obvykle se koná poslední den jarního semestru. 21. dubna roku 1998 na ní přišel rekordní počet lidí. Místní policie odhaduje počet účastníků na 1 500. (Wade)

Reklama

Reklama