Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míle

  • USA American Pie Presents: The Naked Mile (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Erik Stifler je možná jediným Stiflerem, který ukončí střední školu a bude stále panic. Sice má přes dva roky přítelkyni Tracy, ta se ale ještě na sex necítí připravená. Jednoho dne se Tracy rozhodne, že se s Erikem pomiluje, sejdou se v suterénu jejich domu, ale téměř v nejlepším je překvapí Tracyin otec. Eric zase o panictví nepřišel a Tracy se vrátí ke svému názoru o nepřipravenosti na sex. Eric usoudí, že už to takhle dál nejde, a proto se s kamarády Ryanem a Grahamen zúčastní nechvalně známého závodu Nahá míle, při kterém musí přeběhnout školní dvůr bez oblečení. Každý z kamarádů si najde přítelkyni a také Eric se začne bavit s půvabnou blondýnkou Brandy. Přesto ale stále myslí na Tracy, a dokonce jí zavolá. Ona mu však opakuje, že tenhle víkend si může dělat, co chce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

Zemi11 odpad!

všechny recenze uživatele

Jen si říkám, proč se proboha v jakémkoli filmu nemůže objevit penis ani dámská doména? Že by to ohrozilo mravní výchovu mládeže? Když támhle v Pulp fiction Uma Thurman může fetovat, 200kg černocha si tam vezmou do parády dva buzeranti, Bruce Willis může na záchodě poslat brokovnicí pozdrav Travoltovi, pak se ještě jednou ptám: Ohrozil by záběr na ženskou chloubu mládež? ()

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Suveréně nejhorší z celé série, děj který se točí kolem jednoho nesmyslného běhu bez oblečení... Poměrně chabý námět. Cucání z prstu tentokrát selhalo na celé čáře, ve zkratce řečeno - není to vtipné, je to trapné. Samoúčelná nechutnost se nevydařila, film mě místo svěžím teen dojmem ubíjel nudou devastujícím způsobem a já měl problém ho vůbec dokoukat. Dejte mi pár tisíc dolarů a natočím vám tohle taky, přesněji zvládl by to kde kdo, možná i ty, zbloudilý čtenáři, mého komentáře! 1/10 ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Očividně jdu proti proudu, ale mě pátý díl vážně bavil. Po příšerné čtyřce, přišlo docela povedené pokračování. Uznávám že, úplně první tři díly byly to "gró". Pač jsme zde měli své oblíbené hrdiny. Ale pětka byla poměrně příjemně obsazená novými tvářemi a pěknými buchtami :) Navíc se všudypřítomným Eugenem Levym!!! A taktéž válka mezi Stiflerem a liliputama byla dokonalá. Mezi teen komediema rozhodně lehký nadprůměr... ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Názorná ukázka toho jak pěkne zprznit ucházející díly American Pie. Tenhle název se měl po třetím díle zrušit a nesnažit se založit úspěch jen na tom, že se to tak bude jmenovat a bude v tom za hlavního hrdinu nějakej příbuznej přes pátý koleno Stiflerovo dědovo bratránka soused, kterej bude mít stejný předpoklady k šuk*ní jako původní Stifmeister. Ješte mi schází spolek Beta, ale něco uvnitř mi říká, že to je další z filmů, který pravděpodobně v životě už neuvidím. Počkáme si hold na Reunion prciček. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nic nalhávat, tohle nejsou ani Prcičky ani dobrá teen-komedie... Bohužel... přestože stárnu, nebo možná právě proto, podobné filmy mám pořád moc rád, ale Míle prostě není ani vtipná ani zábavná a jediné co nabízí je pěkná spousta nahatých a hezkých ženských....což bez vtipů a nápadů není nic... a pokud jde o Prcičky...prostě mi tam chybí ti moji staří známí...Eugene Levy to bohužel nezachraňuje, i když mě ještě pořád neomrzel.... mrkněte na to, ale nic krom pořádné porce proklatě pěkných dívčích ňader nečekejte;) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Toronto a Hamilton. (Sufferer)
  • Když je Stifler (John White) v nemocnici a vypráví klukům o Nahé míli, tak drží v jednotlivých záběrech puding střídavě v levé a pravé ruce. (SONY_)
  • Michiganská univerzita každý rok pořádá akci „Naked Mile Run“, tedy „Běh Nahé Míle“. Obvykle se koná poslední den jarního semestru. 21. dubna roku 1998 na ní přišel rekordní počet lidí. Místní policie odhaduje počet účastníků na 1 500. (Wade)

Reklama

Reklama