Reklama

Reklama

Sexy párty 2

  • USA Van Wilder 2: The Rise of Taj (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Taj prichádza z Indie do Anglicka na prestížnu univerzitu, aby všetkým ukázal, čo je to pravá zábava. Vyzbrojený dobrými radami od otca, nadšením, a obrovským očakávaním, prechádza nádhernými priestormi univerzity, aby sa od krutého a arogantného Pipa dozvedel, že ho práve vylúčili z exkluzívneho bratstva Líšok a Chrtov. Na jeho veľké sklamanie sa musí namiesto nádherného starobylého zámku ubytovať v odpornej chatrči spolu s jej ďalšími štyrmi nájomníkmi. Nestráca optimizmus a svoje vylúčenie zoberie ako výzvu a založí vlastné bratstvo Kohútov a Býkov. Kohúti a Býci sa rozhodnú zúčastniť sa na univerzitnej súťaži proti Líškam a Chrtom. Ide o veľmi významnú udalosť, na ktorej každé bratstvo zbiera akademické body. Jeho misia začína... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

Marcus.das 

všechny recenze uživatele

Takova mladsi sestricka predchoziho dilu. Film jako celek je OK, ale nektere casti mi prijdou ...jak to jen rict a nebyt neslusny..." min fekalni". Rozhodne se tady je s kym ztotoznit...az na par vyjimek je snad kazda scena aspon trochu vtipna-a celkove z toho je vyborne koukatelna komedie, kterou nesmite brat nijak vazne-pobavi vas, misty vas i vtahne do deje...ale to je tak vsechno:D P.S.-od te doby mam rad earl grey ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Stejná ptákotina jako jednička, stejně poživatelná i bez R.R.!! Je vidět samozřejmě, že rozpočet byl mizivý, spíš nulový, se žádným záběrem si nikdo nepohrál, kdo ale chce vidět prsa, semeno, sprosté keci jedné holky:)...mimochodem moje nejvtipnější scény...a ještě jednou prsa, už žádné semeno, a ještě jednou sprosté keci jedné holky...tak bude spokojen!! Jednou větou: Bez Kala bych se na to nekoukal! ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Návrat legendárního Van Wildera se bohužel nekoná. Z původního castu zbyl pouze Kal Penn a jako bonus oteklé psí koule. Taj se od svého mentora hodně naučil, takže většina filmu stojí jen na jeho nabytém sebevědomí. Divák si tak musí vystačit se stále lehce nesmělými krůčky před kamerou v podání Lauren Cohan, které však stačí provětrat svoje hlavní přednosti. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Těžce podprůměrná, skoro až odpadní školní teen komedie. Klasický námět souboje dvou kolejí - jedné čistě zlé, druhé složené z lůzy. A k tomu se i vázající postavy - od nesympatického hlavního hrdiny, pro panoptikum přehnaných charakterů. S kvalitou American Pie (v tomto případě zejména jeho vedlejších dílů) se to rozhodně nedá srovnávat. Film nenabídl po dějové stránce nic, co by skutečně stálo za to - ústřední zápletka nezajímavá, předvídatelná a ošklivé klišé na každém kroku. Postavy dostatečně neprokreslené, humor nefungující a prostředí hnusné (mám zkrátka raději takové ty klasické a líbivé vysokoškolské kampusy, než něco připomínajícího scvrklou pevnost s klášterem v jednom). Jedna hvězda tedy hlavně za výběr ženské části obsazení - po stránce vizuální bylo rozhodně na co koukat, v tomto produkce pod záštitou National Lampoon nezklame téměř nikdy. 25% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Méně povedené pokračování celkem slušné komedie Sexy párty. Tentokrát bez hereckých hvězd (Reynolds, Reid, Matheson). Zbyl pouze vymetač béčkových filmů Kal Penn. Soupeření, prominentní kolej versus banda autsaidrů už jsme viděli stokrát a tak jediným objevem pro lidstvo je přitažlivá Lauren Cohan (především v šermířské scéně je nebezpečně sexy) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Tajovo poslední jméno Badalandabad v hindském slangu znamená "země, kde lidé mají velké penisy". (Miuri)

Reklama

Reklama