Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (1 088)

Ketri 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi fakt ještě nestalo. Při animáku pro děti jsem opravdu ještě slzu neuronila. No, jednou s tím člověk začít musí. Je skvělé, že autoři udrželi vysokou úroveň a možná i poskočili do vyššího levelu. Opět nechyběly i scény pro rodiče, které obsahovaly hlášky lepší než současné "specializované" komedie. Mimogalaktické tango a mučení Kena je prostě nezapomenutelný zážitek. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Toy Story 3 bych si dovolil tvrdit, že je nejlepší z celé trilogie, ale i tak všechny 3 díly čistě a jasně 5*. Tvůrci se po deseti letech rozhodli o třetí pokračování a vyvedlo se to výborně. Je jasné, že všechny tři díly jsou vůbec nejlepší animované filmy, které kdo kdy vytvořil. Pro mě se stává animovaným filmem roku, i když je těžké rozhodnout se mezi Toy Story 3 a Jak vycvičit draka. Bude to velký boj o nejlepší animovaný film roku... 10/10 = 100% ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po 10 rokoch sa Toy Story vracia na plátna kín a vyzerá to skvelo. V kinách sa návrat neskutočne vydaril a z môjho hľadiska tiež. Divím sa že tento v poradí už tretí diel o hračkách nič nestratil a len dostal. Zo všetkých dielov je tento asi naj-napínavejší a naj-dojímavejší, ale keby som mal povedať, ktorí je najlepší, tak to fakt neviem, pretože všetky časti sú skutočne vydarené. 95% - 5* ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jednička je můj nejoblíbenější a zároveň mnou nejvícekrát viděný animák, dvojka je jen o malinko slabší a trojka... U té jsem se smála, bála, rozčilovala, fandila, několikrát absolutně netušila, co bude dál, a i navzdory mému drsnému já mi několikrát během sledování ukápla slza. Nemám slov. Toy story trilogie je jedničkou mezi všemi animáky, které znám. Tyhle hračky mě vždycky dostanou. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

(1001) Už na druhém díle mi podvědomě asi nejvíc vadilo, jakým způsobem se hračky vyrovnávají s tím, že "jejich" děti rostou a jednou už si s nimi nebudou hrát. A samozřejmě třetí film si z toho udělá hlavní téma a ještě to obrátí do úplně šílené patologie, kdy i desetiletí staré hračky pořád budou vyčítat svému majiteli normální zdravý vývoj a udělají všechno pro to, aby ho zmanipulovaly a zaklely do věčného dítěte navždy. Sice to nakonec zvrtnou do dejme tomu přijatelného poselství, že důležitější je to přátelství, které mají mezi sebou, ale i tak nějak nemůžu tvůrcům odpustit, že do svých "roztomilých" postaviček ukrývají emocionálně upírské bestie a ještě se tváří, že to je v pořádku a že to je vina dětí, že děti stárnou a hračky ne. ()

Galerie (216)

Zajímavosti (73)

  • Barbie Dreamhouse, ve kterém žije Ken, je inspirovaný verzí domečku z roku 1983. (NinadeL)
  • Buzz má na tvári 215 animačných bodov, pomocou ktorých sa vytvára jeho mimika. (buLLiTT)

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama