Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer 7

Recenze (1 088)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"So long, partner." ___________ Tywoe kdo by řekl že mě třetí Příběh hraček tak emočně rozmrdá, ale stalo se tak. Neskutečně subtilní doják a hotovej kolotoč emocí. Mazel je jeden z nejzákeřnějších záporáků.... za mě nejlepší díl celý série který bourá všeobecný mýtus a stereotyp, že animáky jsou pouze pro děcka. Pixar ve vrcholný formě ❤ ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po 10 rokoch sa Toy Story vracia na plátna kín a vyzerá to skvelo. V kinách sa návrat neskutočne vydaril a z môjho hľadiska tiež. Divím sa že tento v poradí už tretí diel o hračkách nič nestratil a len dostal. Zo všetkých dielov je tento asi naj-napínavejší a naj-dojímavejší, ale keby som mal povedať, ktorí je najlepší, tak to fakt neviem, pretože všetky časti sú skutočne vydarené. 95% - 5* ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Úžasnej animák o hračkách, který vás donutí přemýšlet o tom, jestli jste se taky někdy chovali naprosto bezcitně ke svým hračkám, a jestli jste se jich nevzdali příliš brzo.Staří známí Woody, Buzz rakeťák, nebo Jessie vás zase doženou k záchvatům smíchu a občas dokonce téměř k pláči:))O zábavu se perfektně postará i psycho batole, anebo Barbie s Kenem. Jen mě tak napadá, že to vlastně vůbec není pro děti. Ale i tak podle mě výborný díl, který si bezpochyby stoprocentní hodnocení zaslouží. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Do mých očekávání se třetí Příběh hraček strefil tak napůl. Asi jsem to čekal trochu odvázanější a samotný ‚Prison break‘ považuji za těžce promarněnou šanci. Těch pár mrkání na odrostlejšího diváka mě nechávalo docela v klidu, takže jsem dlouze přes hodinu obdivoval spíš to, jak ten svět v HD dobře vypadá. Pak se hračky chytily za ruce a já dostal emocionální pálku, ze které mi šly slzy do očí, aby to vydrželo až do závěrečného posezení na trávníku. Ale v poměru stopáže se mi to zdá docela málo. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nejdospělejší. Nejvíce nahláškovaný a pravděpodobně i obdařený nejlepším příběhem. Záporák Mazel je totální paráda. Stejně jako Buzz v módu záporák. "Sklapni ty prase je po večerce" a následně Španěl. Finále na skládce považuju osobně za jeden z nejvíce emocionálních závěrů, které jsem kdy spatřil. Nesmím také zapomenout na parádního Kena. Tvůrci se prostě pustili ze řetazu a já se skvěle bavil. Celou trilogii považuju za to nej co Pixar stvořil. A tenhle díl je navíc úplně nejlepší. 100% ()

Galerie (216)

Zajímavosti (73)

  • Růžový medvěd Mazel se objevil už ve snímku Vzhůru do oblak (2009), a to ve chvíli, kdy vzlétává dům, a balonky zakrývají okno, ze kterého se dívá malá holčička. Medvěd sedí na křesle. (R´Hell)
  • Barbie Dreamhouse, ve kterém žije Ken, je inspirovaný verzí domečku z roku 1983. (NinadeL)

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama