Reklama

Reklama

A-Team sleduje odvážnou skupinku bývalých členů speciální vojenské jednotky. Hannibal Smith je protřelý plánovač vynalézavých misí, na jejichž realizaci je minimum času, vyžadují mimořádné schopnosti a velmi zdatné vojáky. Templeton 'Hezoun' Peck dokáže sehnat kdykoliv cokoliv. B.A. Baracus je řidič a největší svalovec v týmu. A H.M. 'Šílenec' Murdock je zdatný pilot a kvalifikovaný potápěč. Společně sloužili své vlasti celých osm let, načež byli posláni do vojenského vězení za zločin, který nespáchali. Poté, co se jim relativně snadno podaří z vězení utéct, se pouští do nebezpečného pátrání, aby dokázali svou nevinu a očistili svá jména. Během toho je napříč zeměkoulí pronásleduje vysoce postavená vojenská důstojnice Charisa Sosová (jedna z bývalých Hezounových milenek). A právě když už se zdá, že mají všechny potřebné důkazy k prokázání neviny, zjišťují, že jejich nejnovější mise právě začíná. (HBO GO)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (1 275)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Quo vadis, akční filme 21.století..? To, že Carnahan režíruje rychleji, než si předepsal scénářem a že udělal z Alfa Teamu panenku na hraní v rukou tajných služeb a ministerstev lze ještě tolerovat, ale odsud posud… Zběsilý střih v nepřehledných akčních sekvencích (ten střihač by měl hotovou papírovou skládačku Karlštejnu do 5 minut), totálně ujeté digitální efekty, z kterých se mi slovy Hugo Haase dělalo "little šoufl" (především akce s čínskými kontejnery made in nablýskaná kuchyňka Míši Záliva) a v neposlední řadě absence hercny, která by po celý film bušila s tou vaší jak jedna - to se nepromíjí, zvlášť když je člověk v posledních letech tímto stylem krmen takřka neustále.. Šmahem jsem přihodil ještě jednu hvězdu původnímu seriálu sázejícímu na to, na co se Carnahan v rámci oslovení mas vystolicoval (lehkost, jednoduchost) a budu si za ní stát, i kdyby se B.A.Baracus nasoukal do modrých šatiček a stal se dobrovolně letuškou první třídy u ČSA.. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Veľmi oddychová akčárna, ktorá je až neznesiteľne "prechaotizovane zbesilá". Tak, ako ma skvelý začiatok v púšti navnadil na ďalšie nadnesené hrdinstvá, po čase som začala strácať záujem o postavy a dej, pretože ten film je strašne zostrihaný. Nedovoľujem si to prirovnať k scottovským videoklipovým tendenciám - pretože tie ešte dávajú zmysel, ale toto utečie tak rýchlo, že divák ani nevie, o čo tam ide - áno, asi trochu zveličujem, no ja som z toho rýchleho deja a rýchlych strihov bola proste unavená. Milujem akciu, ale viac ma nadchne, keď je uhladená a elegantná. Herci sú fajn, všetci frčia na plné obrátky, aj atmosféra je taká spontánna a uvoľnená, no pravdupovediac, čakala som viac. ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele

Nostalgicky zatlačuji sopel, na tom jsem vyrůstal a Carnahan et comp. to dokázali velice solidně zmodernizovat, aniž by z toho vznikla digitální slátanina pro mládež. Naopak, možná to dokonce až moc hraje na nostalgickou notu a ukazuje dlouhý nos na současné masové pojetí blockbusterů. Bavil jsem výtečně, nebýt pár "over the line" pokusů o zvážnění, bylo by to bezmála dokonalé relaxační odfrknutí. Obrovská poklona nádherné chemii v ústředním kvartetu a také Carnahanovi, který akční scény dokázal zrežírovat s protřelostí hazardního hráče. Jednoznačně nejlepší blockbuster okurkové sezóny, je mi moc líto, že to nebude pokračovat... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Svoje druhy ve zbrani nikdy nezklamu. Statečně předvedu světu, že jsem voják z nejvybranějších. Rázně se utkám s nepřáteli mé země. A BUDU BOJOVAT JAK JEN BUDU MOCI...... Jako každej tým (akční), má i A-Team problémy. S důvěrou šéfů, s vnitřními záležitostmi, ale hlavně se zrádci vlasti, kteří mají ještě tu drzost ušít na ně boudu. Úvodní 20ti minutovka plná bláznivé akce nedá prostor ke spekulacím ani mezi příznivci komorních snímků, že tady budou odlehčený i titulky. Letecká akce, slaňování, výbuchy a spousta více či méně šílených nápadů jde velmi často na vrub příběhu. Ale co, většinu času se na tenhle ,,mančaft“, od kterýho by se každá .......no to je jedno – mohla učit, jak ochránit svoji nevinnost dobře dívá, protože i já mám rád, když plány nakonec vyjdou. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem pravidelným návštěvníkem leteckých dnů. 2.) Pochopím, proč si nechat poslat do vězení kubánskej doutník napuštěnej 5 ml tetrodotoxinu. 3.) Zjistím, jak vypadá maximální 3D efekt. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Kurňa, to boli nadupané dve hodiny. Repete, please! Prakticky od začiatku do konca sa kolotoč akčných scén nezastaví, k dobrému dojmu z filmu prednostne prispiela hlavne netradičná línia príbehu, ktorá dementovala správy o obyčajnom nezáživnom béčku nesúcom sa v rovine klišé zábavy pre čisto konzumných divákov. 85%. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (53)

  • Lynch (Patrick Wilson) používá 9 mm samopal Heckler und Koch HK MP5K (Kurz), což je nejmenší a nejkompaktnejší verze samopalu z rodiny MP5. (c.tucker)
  • V závěru filmu si můžete všimnout jména lodi, "Die Vergeltung". V překladu to znamená "Odplata". (c.tucker)

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Bradley Cooper opět v akci

Bradley Cooper opět v akci

19.08.2014

Každé hollywoodské studio by rádo mělo svého Jasona Bournea. A u Warner Bros. jej velmi pravděpodobně objevili v Macku Bolanovi. Původně vietnamský veterán, jenž se stal elitním protiteroristickým… (více)

Na Hromnice o pár projektilů více

Na Hromnice o pár projektilů více

03.06.2012

Joemu Carnahanovi se sice nepovedlo rozběhnout úspěšnou sérii s A-Teamem, ale letošním Mezi vlky dokázal, že jako filmař má co říct a ví, jak to říct. Naposledy jsme o něm psali v souvislosti s… (více)

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

02.02.2012

Akční klasiku Přání smrti se před několika lety pokoušel remakovat Sylvester Stallone. Má teď ale spoustu jiné práce a o projekt se začal živě zajímat Joe Carnahan (foto). Režisér A-Teamu a survival… (více)

Reklama

Reklama