Reklama

Reklama

S nekonečným elánem, stále kručícím žaludkem a slibem sobě samotnému, že tenhle rajón ochrání, se představuje Paul Blart – Policajt ze sámošky. Dobrotivý Paul Blart (Kevin James - Dva z Queensu) vždycky snil o tom, že se stane policistou. Místo toho pracuje jako ochranka v místním nákupním centru. Se svým úzce střiženým knírkem, osobním vozítkem a nakažlivým nadšením se zdá být tím jediným, kdo svou práci bere vážně. Všechno se ale mění, když obchod obsadí banda lupičů a zajme rukojmí. Blart - bez výcviku, beze zbraně a svou velikostí ideální terč - usuzuje, že nastal pravý čas ukázat ostatním, že je tím největším policajtem v celém nákupním centru. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (272)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozně rád bych dal téhle infantilní celovečerní reklamě na Segway aspoň jednu hvězdičku za spolehlivě rozkošnou Jaymu Mays, ale nejde to. Scénář spíchnutý za odpoledne za sledování SMRTONOSNÉ PASTI, zasmál jsem se jen když se Blart ožral, po akční stránce to nenabízí už vůbec nic. Že to tak zabodovalo u amíků přičítám jejich mallové kultuře, u nás to naštěstí prozíravý distributor odlifroval rovnou na dvd. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát jen 3 ***, ale nemohu, měl bych pak výčitky. Je pravda, že je to průmerná komedie na jedno podívání, ale já jsem si jí užil a příjemně jsem se u ní pobavil.Taky mám radost, že byl film komerčně úspěšný. Jde vidět, že i dnes může uspět film, který se de-facto odehrává na jednom místě, a takové filmy já mám prostě rád, (viz. třeba Gauneři, Telefonní budka, Sniper, Smrtonostná past nebo Flákači). Stačí prostě jen aspoň trochu kvalitní scénář. Dávám 4 **** i když vím, že už se na film asi podruhé nepodívám, ale rád si dám premiéru v TV. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film začíná jako komedie o nešikovném policajtovi, který má v životě trošku smůly a teď momentálně řeší lásku v obchodním centru, kde pracuje jako ochranka. Tímto k první půlhodině snímku. Další část už nápadně připomíná Smrtonosnou past. Osobně Kevina Jamese moc nemusím. Jeho hlášky jdou dost mimo mě. Tady hraje sympaťáka, kterému člověk upřímně fandit musí. Mé hodnocení se zaseklo na dvou hvězdičkách a celkově mě nejvíce potěšila hlavní píseň, která je mimořádně chytlavá. "I Can't Hold Back" - skupina Survivor, která má na svědomí největší hity z Rockyho. Ta hitovost je znát! 45% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Slabšia komédia, kde pobaví naozaj iba máločo. Navyše ide o typický príklad už hodne vychodenej dejovej línie komédií s Kevinom Jamesom. Dá sa to zhrnúť do vety: "Ako tučnučký ale zato dobručký looser k šťastiu prišiel, pričom zistil, že vlastne nie je looser ale hrdina, a ešte pritom získal aj srdce spanilej devy." Niečo podobné ako sme mali možnosť vidieť napr. v Zoošetrovateľovi (2011) alebo v Profesorovi v ringu (2012). Zabaviť sa na obrázkoch trochu dá, ale nečakajte žiadne zázraky. 40/100 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Americka prastena komedia jak ma byt .. ja som vedel roku 2009 ze to vyslo .. len som nemal cas na to. Teraz som chybu napravil a musim uznat ze je to prijemna komedia, navyse zarobila na seba fajne. Nejdem riesit IQ US publika, mne tsaci ze tvorcovia si napakovali vrecka a film bol uspesny : 70 % ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Gary Valentine, který se ve snímku objevil v roli zpěváka karaoke, je bratr Kevina Jamese. (prokda)
  • Kevin James se obešel bez kaskadéra. (HellFire)

Související novinky

Lekce páření od zvířat v zoo

Lekce páření od zvířat v zoo

25.05.2009

Možná to zní bulvárně, ale přesně tohle bude námětem romantické komedie The Zookeeper, kterou se Kevin James pokusí navázat na svůj nečekaný úspěch s Policajtem ze sámošky (ten si nakonec nenašel… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama