Reklama

Reklama

S nekonečným elánem, stále kručícím žaludkem a slibem sobě samotnému, že tenhle rajón ochrání, se představuje Paul Blart – Policajt ze sámošky. Dobrotivý Paul Blart (Kevin James - Dva z Queensu) vždycky snil o tom, že se stane policistou. Místo toho pracuje jako ochranka v místním nákupním centru. Se svým úzce střiženým knírkem, osobním vozítkem a nakažlivým nadšením se zdá být tím jediným, kdo svou práci bere vážně. Všechno se ale mění, když obchod obsadí banda lupičů a zajme rukojmí. Blart - bez výcviku, beze zbraně a svou velikostí ideální terč - usuzuje, že nastal pravý čas ukázat ostatním, že je tím největším policajtem v celém nákupním centru. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (272)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Americka prastena komedia jak ma byt .. ja som vedel roku 2009 ze to vyslo .. len som nemal cas na to. Teraz som chybu napravil a musim uznat ze je to prijemna komedia, navyse zarobila na seba fajne. Nejdem riesit IQ US publika, mne tsaci ze tvorcovia si napakovali vrecka a film bol uspesny : 70 % ()

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

Solidní kravina tenhle film! Kdo vymyslel takhle blbý scénář? Kevin James a Nick Bakay. Tak tito dva panové mají místo mozku piliny. Měla to být komedie? Pokud ano, tak už jen ten fakt, že to měla být komedie je dost vtipný a naivní. Komedii si představuju, že se budu v nějakém interválu (alespoň každé 2-3 minuty) smát. Tady je ten intervál jednou za 25 minut. A to je vážně slabý. Ze začátku to vypadalo, že půjde o dobrou komedii. Pak se to ale zvrtlo v nehoráznou blbost. Po 40 minutách jsem to vypnul. Pak jsem si to však rozmyslel a koukal jsem. Dostal jsem se na hodinu a opět jsem to vypnul. Jenže byla nuda, takže jsem to zapnul znovu a těch zbytek už jsem dokoukal. Asi jsem se měl zastavit na těch 40 minutách a konec. Nikdy víc!!! Ke konci filmu jsem měl obočí nahoře a ptal jsem se sám sebe, kdo mně za co trestá. Kevin James se mi líbil ve filmu Když si Chuck bral Larryho, ale tady se mi úplně zhnusil a pokud bude hrát v dalších podobných filmech, tak to nikam nedotáhne. A padouch? To bylo co jako zač? Koukal se jak dement. Vlastně on ani nekoukal, ale spíš čuměl. To nejhorší na tom ovšem je, že se to snaží parodovat mojí oblíbenou Smrtonosnou past a to už je přespříliš!!! ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Kevin James ako Paul Blart bol podľa mňa relatívne uspokojivou komédiou. Mali sme celkom sympatického hlavného hrdinu, Jaymu Mays a príbeh, ktorý sme podľa mňa vedeli celkom uspokojivo sledovať, dávalo to všetko zmysel a bolo to aj celkom zábavné. Proste komédia na jedno pozretie, ktorá nijako neurazí, možno miestami trošku divná, ale nie je v nej nič strašné, čo by som ohodnotil ako nepozerateľné. Toľko v skratke. Hodnotenie: C+ ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Vařbuchta Kevin James, jako bezpečák v obchoďáku, co musí nakopat prdel partě za*raných dementů, co si dovolili obsadit jeho "samku". Film přesně ušitý na tělo hlavního představitele, jen s druhým scénáristou předělali děj Smrtonosné pasti, sice to zas není tak dobré, jak by mohlo být, přesto sem se bavil a byl dodržen i dabér Martin Zahálka. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s komedií stejného ražení Zevlovat a prudit, sice Kevin James není tolik nekompromisní, nadruhou stranu looser v jeho podání je daleko sympatičtější a působí upřímněji, než-li úchyl Setha Rogena. Jistě, ani jeden z filmů si nezaslouží doporučení, pokud by však někdo přeci jen trval na blbosti z prostředí obchoďáku, pak o pupek vítězí právě komik, humorem výrazně ovlivněný přátelstvím s Adamem Sandlerem. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Gary Valentine, který se ve snímku objevil v roli zpěváka karaoke, je bratr Kevina Jamese. (prokda)
  • Kevin James se obešel bez kaskadéra. (HellFire)

Související novinky

Lekce páření od zvířat v zoo

Lekce páření od zvířat v zoo

25.05.2009

Možná to zní bulvárně, ale přesně tohle bude námětem romantické komedie The Zookeeper, kterou se Kevin James pokusí navázat na svůj nečekaný úspěch s Policajtem ze sámošky (ten si nakonec nenašel… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama