Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Kolka

Kolka (hodnocení, recenze)

Ahoj chtě jsem se zeptat nevíte jak se jmenovala ta skladba která hrála v 1:21:48 sekunde jak ten bubenik tam jí v té jídelně a přijde za ním ten zpěvák a přesvědčí ho aby vystupoval proti Vesenius?Prosím spěchá to kdyžtak mi napište vzkaz.

Tiger5

Tiger5 (hodnocení, recenze)

Trosku prehnane americke,ale po dlhom case jeden film,kde sa pozera aj na mentalitu a nejakeho ducha,nielen hluchy film bez nejakeho deja alebo myslienky,ktorou by sa clovek mohol zaoberat a premyslat o jej zmysle. Teda ide o film,kde vyhodeny bubenik travi svoj zivou u matky a nic nerobi,nepracuje.Potom sa prida k skupine mladych nadsencov spevu,lebo nemaju bubenika a potiahne tuto skupinu na vyslnie nakoniec dokonca prekona svoju pychu a ukaze vsetkym,ze da sa zmenit svoj zivot k lepsiemu a dokazat sa ovladat a podobne v dnesnej dobe uz chybajuce vlastnosti.

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Parádne som sa pri tomto filmíku zasmial, sú tam fakt dobré hlášky :D

Grid

Grid (hodnocení, recenze)

teda Vesuvius hráli trochu jinačí kafe než ADD (zřemě odvozina ACDC? :-)) ADD byl hroznej emo-popík :-) ale jináč film je fajn

Reklama

Reklama