Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

PMakufka odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela náhodou jsem narazil na tento film a když jsem se začetl do několika komentářů zjistil jsem ze jsem zvědav vidět konečně něco co jsem ještě "neviděl"..... A skutečně.... Trikově nabité akční sci-fi.....apokalypsa, cestování časem, žravé potvory... no jak tohle lze zvorat to mě mozek nebere. Na tomhle filmu je všechno špatně... ani střelba ze samopalů nevypadá realisticky... doporučuji shlédnout jen za účelem studijním, jak se filmy nemají dělat. ()

peetriss odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je druh odpadu, který by se měl zakopat sto metrů pod zem! Amatéřina nejhrubšího zrna, film C kvality a naprostá trapárna, jakou jsem snad ještě nikdy neviděl. Film na mě působí dojmem, jako by jej dělal nějaký kutil "na koleni". Budu tvrdý - scénárista, režisér, herci i tvůrci "triků" by raději měli jít k lopatám, smetákům, kýblům a hadrům - to jim snad půjde lépe a udělají konečně něco užitečného! ()

Reklama

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Navrhuji následnou úpravu oficiálního textu distributora; "Trikově zabité nonakční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si Griff Furst zahrával se sborníkem nápadů pacientů ústavu mentálně zaostalých jedinců tak dlouho, až se mu vše vymklo z rukou. Skupinka hnusných amerických žoldáků (proto český překlad názvu Jurské komando) se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let (proto originální název 100 Million BC), aby zachránila několik vědců-neandrtálců, kteří se zde ocitli vinou vlastní neschopnosti přečíst si předem scénář. Když se pak výprava vrátí domů, je už na všechno příliš pozdě... Film nezachrání ani přerostlé červené kuře, s naprostým přehledem nejinteligentnější tvor podílející se na vzniku jednoho z nejubožejších parazitování na jméně Stevena Spielberga." ()

Dan9K odpad!

všechny recenze uživatele

Jako ten briefing před akcí mi ještě dělal trochu naději. Hlavně cením jednu věc, že jako jeden z hodně mála filmů řešící cestování časem zmiňuje základní fakt, a sice, že při cestování časem musíte nutně cestovat i prostorem. To bych od takového filmu nečekal. Jinak je to ale teda fakt totální dno po všech stránkách. Nenechte se zmást místy fakt dobrou hudbou, nedivil bych se, kdyby byla celá vykradená (já teda identifikoval skladbu Bugs z Hvězdné pěchoty od Poledourise). V tom filmu není ani jedna vteřina, u které bych mohl předstírat, kdyby mě při sledování někdo načapal, že to není totální sračka. Spousta podobných filmů aspoň pár takových vteřin má. ()

Wenca888 odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem se chtěl na tenhle film podívat jenom kvůli zdejší "reklamě". Chtěl jsem vidět, jak vypadá jedenáctiprocentní akčně-dobrodružný film. Takže jsem si myslel, že vím, do čehu jdu. Ale že to bude až takový extrém, to jsem opravdu nečekal. Herecké výkony maximálně amatérské, scénář ještě amatérštější, velké množství různých nelogičností a efektům by se zasmáli i v 50.letech minulého století. Teď už vím, že nejhorší způsob, jak zabít 80 minut života je ten, když se člověk dívá na 100 Milion BC! Tenhle pseudofilm se každopádně zařadil na samotný vrchol mého žebříčku nejhorších filmů a myslím, že tam vydrží hodně dlouho... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Kalifornii v USA a v Belize. (Cheeker)
  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno