Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

divak84 odpad!

všechny recenze uživatele

proč bych nemoch dát tehle sylumske příšeře "odpad", když jsem viděl vše říkající 2 minutový spot na YT ? a BTW. nechci tady dělat ze sebe křupana nebo generála, ale každý kdo tehle hovadině (ikdyž hovadina je tomuhle počinu vlastně složený kompliment) dá víc než odpad, nemá žadný vkus.... opravdu nemá... nezlobte se, ale 1* je třeba pro amerického ninju 2 a ne asylumským "sranda projektům".. ()

Standito odpad!

všechny recenze uživatele

Konečne som mal možnosť vidieť nejaký "film" od legendárneho štúdia Asylum a je jasné, že som si to nenechal ujsť. Chcel som sa trochu zabaviť na účet tvorcov, ale bohužiaľ až na toľko trápností som pripravený nebol. Úplne zlyháva snáď každá zložka tohto... (nie, film to už naschval nepomenujem), to je bez debaty. Možno, že príbeh mal v sebe pár svetlejších miest, aspoň sa scenárista neukázal ako najväčší retardovaný kretén pod slnkom. Ale demencie je tu asi sto krát viac. ()

Reklama

Smerfetka88 odpad!

všechny recenze uživatele

Uvažovala jsem o 4* hvězdách, protože mi to přišlo super. Už dlouho jsem si říkala, že když se točí parodie na westerny, zamilované filmy a tak podobně, tak by se měla natočit i parodie na Jurský park a jemu podobné filmy. Tohle mi pak přišlo fakt dobré, dokud jsem tady nezjistila, že to není parodie, ale že to je "akční fantasy film". Úplně zdrcená jsem to pak musela trošku přehodnotit... ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Ty volééé! Se smějete volééé, a pyču vole. To není prdel vole, jako ten týpek, ne, co to dal vole, má můj ryzpekt vole! Jako co je? Sami umíte pyču vole, a von... to jako celý musel zvoto vole, zvo-gra-nizovat jako, dát dohromady ty lidi vole, napsat scéénář, všechno to jako vohlídat..... co se tlemíte, debilové? To není žádná prdel krávo vole, to pyču víš, ale to se netočí jako po sobě, to třeba podle toho, jak jako svítí sluníčko, jako točej! A pak to musí dát za sebe správně vole, ty úplně jiný scény! Se nesměj čuráku vole, by ses z toho pochcal, to řešit normálka. A vole herci, pěkný svině. Jeden chce karavan s vodotryskem, druhej s kremrolí, jako hustý! Fakt hustý. Mezilidský vztahy tyjofka pyčo, prachy--- no jasně vole, ty vole prachy! To normál si dělěj prdel, ale to není prdel. Třeba nějakej ten, ne, sponzor, chce jako dát vatu, ale musí mu v tom hrát dcera. Třeba úplně jako blbou roli, na co se nehodí, a ty jako že musíš, pyčo, musíš jí tam vobsadit, protože máš to umělecký puzení a prostě to chceš těm lidem předat. A nebo to. Nedáme pizzu? Nevim vole, já platil minule. No. He he he. Hustý. Zase sem ubalil docela křivou raketku)) Co? Jakej film? Jo to s těma dinosaurama? Ty vole nevim, nějaká píčárna vole. Nedáme saus párk? ()

t.mon 

všechny recenze uživatele

Klidně mě za to ustřělte hlavu, mě tohle bavilo. Podobně jako uživatel Campbell Asylumovky neházím automaticky do odpadu. Tohle je jedna z těch lepších kopií. Ty dinosauři jsou opravdu, ale opravdu zábavní(papírový Tyrannosaurus na vás zařve a deset až patnáct vteřin hubu nezavře). PS: Láká vás dinosaurus na plakátě? Žádnej takovej se tam ani na vteřinu neobjeví. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)
  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)

Reklama

Reklama