Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Jack_D. 

všechny recenze uživatele

Tento fil je hroznej. Neskutečně. Díky němu získáva pojem "trikově nabité akční sci-fi" zcela nový rozměr. Pět hvězdiček si rozhodně zaslouží, neboť jsme se již dlouho takto nepobavili. Jeden nesmysl za druhým, tu a tam jeden opakovaný záběr, dinosauří triky jako od Zemana a originální herecké výstupy ala Power Rangers. Prostě paráda. ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrej! Moc dobrej vtip! Na tomto filmu, teda pokusu o film, bylo asi jediná koukatelná obálka dvd-ka. Snad ještě ta slečna byla povedená. Ale prosím vás, kdo v dnešní době natočí takovou sračku, měl by se okamžitě oběsit. Tyhle efekty, to bych možná zvládl i doma v pokojíčku. Nechápu. Ani se nebudu rozplývat, jak moc to bylo nelogické a pitomé. Ach jo. Aspoň ten obal nemá vypadat tak jakože trochu lákavě na slušné b-čko, ale tohle se hodně rychle šine k druhému konci abecedy.... Fuj! ()

Reklama

t.mon 

všechny recenze uživatele

Klidně mě za to ustřělte hlavu, mě tohle bavilo. Podobně jako uživatel Campbell Asylumovky neházím automaticky do odpadu. Tohle je jedna z těch lepších kopií. Ty dinosauři jsou opravdu, ale opravdu zábavní(papírový Tyrannosaurus na vás zařve a deset až patnáct vteřin hubu nezavře). PS: Láká vás dinosaurus na plakátě? Žádnej takovej se tam ani na vteřinu neobjeví. ()

kluzo odpad!

všechny recenze uživatele

Toto hodnocení nedávám často, ale tohleto je fakt moc. Trapné triky, trapné dialogy, trapná zápletka. Z filmu čiší nedostatek peněz. Jak jinak si vysvětlit, že když stříleli ze samopalů, tak nezabírali ústí hlavně a třepáním zbraní simulovali střelbu. U akčního filmu to je dost velký trapas. Ještě tak parodie, ale i tam by to byl trapný frk. Kdyby to natočili ochotníci z Horní Dolní, bylo by to jinak, ale jako profi film to je hodně velký trapas. 40min až nad hlavu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už jsem si zvykl na všelijaké Asylácké srajdy, ale tohle byl doslova vrchol. Nejprve mě zmátlo to, že tohle paskvilové scifi/fantasy uvedl Filmag jako horor. Potom jsem se naštěstí tady ujistil , že tenhle kousek do mého žánru nepatří. Narozdíl od Jurského parku je tohle absolutní digitální mazlanina se smradlavým dárečkem uvnitř. Otřesní dinosauři, dementní výkony herců/neherců, scénář stvořený v největším alkoholickém deliriu a naprosto stupidní konec jen podtrhli úroveň celého snímku, který trval nekonečných 85.minut a byl jedním velkým utrpením. Nechápu proč do něčeho takového vůbec lezl můj oblíbenec Michael Gross. jen kvůli němu nedám nulu. Nikdy více. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)
  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)
  • Natáčelo se v Kalifornii v USA a v Belize. (Cheeker)

Reklama

Reklama