Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, ve které profese hraje prim.
Čtyřčlenná porota složená ze známých osobností hádá, kdo co dělá. Že se při tom užije spousta legrace, je více než jisté. Sledujte zábavnou show, kterou moderuje Petr Vondráček. (TV Prima)

Recenze (202)

dainio 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení nechápu ! Mě tenhle pořad vždy pobaví a příjemně naladí. Zejména, Bob Klepl a Martin Zounar jsou opravdu jistotou dobré zábavy...ale samozřejmě, že ani Bendová není špatná. Jenom, ta Holubová mi tam nějak "neštimuje". To ovšem ale nijak nesnižuje hodnocení -- já s naprostým klidem dávám 4 hvězdy !!! ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Není to můj šálek kávy, ale jako vystudovaný ekonom oceňuji projekt, který za pár korun nažené známé herce do jednoho studia, aby se smáli vlastním vtipům ( což nechci snižovat, protože to občas bylo zábavnější než všechny české pokusy o sitkom ). Alice Bendová je vizuelní ozdoba tohoto pořadu a u pana Klepla musím konstatovat, že jako komik je extratřída. ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

V poslední době sleduji tento pořad poměrně pravidelně a rád se na něj vždycky podívám. Jistě, není to o žádných vědomostech, spíš takové trošku soutěžení ve více lidech, kdo uhodne jako první ono povolání. Hodně mě zde překvapila paní Morávková, která uhodne, řekl bych, tak dvě třetiny povolání a 90 % známých osobností. ()

raelz 

všechny recenze uživatele

Odpad? Nechápu. Vondráček naprosto exceluje, je vidět, že si to moderování užívá a nebere to příliš vážně, Klepl solí vtipné komentáře (podle mě se jeho vtipy neopakují, přesně vždy vychytá, kdy s jakým přestat) a na půvabnou Morávkovou (škoda jí ve Vztazích a vůbec škoda všech těch "mrch" které hraje..) je radost koukat. Jeden z nejlepších zábavních show. ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

Docela mě zarazilo tak nízké hodnocení. Vypadá to tak, že co český pořad, to špatné hodnocení. Neříkám, že se jedná o ten nejzábavnější pořad, který kdy vznikl, přesto na tak jednoduchém principu vznikl zajímavý soutěžně laděný pořad, který mě nějakou dobu bavil. Na druhou stranu jsem moc dílů neviděl, ale dovolím si hodnotit, pochybuju, že by se všechny díly od sebe razantně měnily. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama