Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

Stegr 

všechny recenze uživatele

70% - Na český sitcom překvapivě dobré. Trapným scénám a postavám se sice Comeback neubránil, ale naštěstí nejsou tak časté (nebo často na scéně:). A je jedna velmi důležitá věc, která dělá dobrý sitcom dobrým sitcomem - tahoun, největší komik, hlavní hláškař, nebo si to nazvěte jak chcete. Zde je tato role splněna na jedničku s hvězdičkou (bravo Dejdare)... ()

Javert 

všechny recenze uživatele

1. Dejdar je dobrej, ale ostatní? To je bída. Uvidím jak se to vyvine dál...ale zatím za 2 hvězdičky. Nejtrapnější postava? Lexa. 2.díl: Helemese, tak oni umí být vtipní, když chtějí. Druhý díl je minimálně na tři hvězdy. Zvonek Karla Gotta 10/10. 3.díl: Zvyšuji hodnocení. Zatím vratké tři hvězdy. Taková bída jako první díl to není, nicméně nedosahuje to kvality dílu druhého. Nevím, kolik to má mít celkem částí, ale jsem zvědav jak se to vyvrbí. Dejdar je opravdu parádní a jako jediný nekýčovitý. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem dobrý pokus o klasický americký sitcom v českém prostředí. Scénáristé vědí, jaký humor chtějí svému publiku prezentovat a skrze postavy se jim to daří. Bohužel často naráží na "obyčejnost" vtipů, které tu už často "byly" a tak mě osobně příliš nebaví. Samotný Ozák mi přijde nevtipný, ale občas zaperlí. Celkově to stojí za shlédnutí a pokud se autoři trefí do vašeho vkusu bude to spokojenost. U mě se to dostatečně nepovedlo a tak se ke Comebacku nemám vůbec chuť vracet. (Viděno: cca 5-6 dílů, úplnou náhodou nesystematicky:)) ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V těch blitkách a výkalech v podobě novodobých českých seriálů (a hlavně těch od Novy a Primy) je tohle naprostý skvost a diamant. Uznávám, že to dokáže být dost praštěný, ale není díl, kdy bych se nezasmál. Skvělé hlášky, skvělé vtipy, výborně postavy! A docela čumím, že tenhle seriál si udržel kvalitu, možná se dokonce i zlepšil s 2. sérií. ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Nedotažené, místy vtipné, sympatické občasnou nekonformitou (Ewa Farná vs. Black Sabbath), nicméně za tu agonii, kdy v Odvážných palcích musím půl roku poslouchat pouze Fuku, to skutečně nestálo. Aktualizace k 26.4.2010: po rozkoukávacích úvodních dílech nacházejí tvůrci jistotu v kramflecích a rozpoutávají vtipnou popkulturní smršť, která vrcholí sitcomovou perlou jménem CzechSteh, vcelku důstojně dojíždí až do 29. dílu a doslova škemrá o tu čtvrtou hvězdičku. Od těchto čtyř hvězd je ovšem nutné odečíst naprostou scénáristickou nevtipnou křeč druhé řady, v níž postavy ustupují vykonstruovaným bombastickým zápletkám a jež si naopak koleduje o sebrání minimálně jedné hvězdy. Původní hodnocení tedy zůstává s tím, že ta nevyrovnanost je u Comebacku fakt nepřehlédnutelná. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (180)

  • Přípravu Comebacku zahájila Nova již v květnu 2007, kdy uspořádala workshop s názvem "Sitcom Projekt", na který pozvala lidi nejrůznějších profesí, o nichž se domnívala, že by mohli být dostatečně vtipní. (Pennyzka)
  • Znělka k seriálu byla vytvořena na základě písně od skupiny Brutus. Deska této kapely je také stále vystavena v regále seriálového obchodu. (rakovnik)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama