Reklama

Reklama

Aj múdry schybí

(pořad)
Talk-show / Komedie
Slovensko, 1998, 40 min

Zábavná šou, ktorá vás presvedčí, že netreba dať na prvý dojem!  Úctyhodných jedenásť rokov nezabudnuteľná moderátorská dvojica Elena Vacvalová a Oliver Andrásy moderovala divácky veľmi obľúbená televíznou šou Aj múdry schybí, ktorá zábavným spôsobom sondovala znalosti slovenského národa v rôznych oblastiach.
Relácia, ktorá sa nakrúcala v bratislavskom v dnes už neexistujúcom Divadle West, odkrývala smiešno-smutnú nevedomosť ľudí, ktorých pôvabná reportérka či šarmatný reportér náhodne oslovili na ulici a kládli im v podstate veľmi jednoduché otázky, občas striedané nejakým tým chytákom. Elena a Oliver potom spolu so svojimi hosťami sledovali zostrih tých najzábavnejších, najzaujímavejších a najneuveriteľnejších odpovedí - a samozrejme ich nemenej vtipným spôsobom komentovali. (TV Markíza)

(více)

Recenze (133)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Platila-li již tuzemská frančíza tohohle televizního hnoje za naprostou zoufalost, pak naši bratři z pod Tatier ji dovedli skutečně k (ne)dokonalosti, ať již prostřednictvím zrůdného dua moderátorů, či výběrem toho nejzavrženíhodnějšího stáda dotazovaných, které se však nakonec příliš neliší od toho druhého plného do kolen se plácajících posměváčků.. Učebnicové peklo.. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Oproti českému Nikdo není dokonalý tady jsou vybíraní záměrně lidé, co opravdu na všechno odpovídají naprosto zcestně - vždyť kdo normální vám řekne, že když lichý týden má 7 dní, tak sudý má 3, 4, 5, 6 nebo dokonce 8...? A to je jenom slabý odvar, tahle ukázka. No každopádně, když jsem slyšela odpovědi lidí v tomhle pořadu na zcela banální otázky, tak jsem poprvé zjistila, proč se děti ve škole musí učit všem těm blbostem v dějepise, zeměpise, biologii atd. Jinak by totiž naše planeta byla přecpaná hlupáky... ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Táto "polo-zábavná šou" sa rozdeľuje na dve časti. Aké? Jedná kvalitná, druhá nekvalitná. Prosté. Treba vysvetliť? Výber jednoduchých otázok a menej inteligentných jedincov (česť výnimkám) spomedzi našich občanov. To je tá zábavná časť, keď pri každom druhom-treťom účastníkovi padám na zem od smiechu. Až do chvíle kým na scénu príde buldog Andrášy, smejúci sa na svojich vlastných, absolútne úbohých fórikoch. Hostia občas zachránia situáciu, ale úprimne? Jediný klad je náš primitívny národ a kým nespovedajú občanov otázkami, človek trpí. ()

gumolit 

všechny recenze uživatele

Tak presne o tom to je smiať sa na tom akí je náš slovenský národ blbí !!!A samozrejme trápni tučko Andrasiy a škaredá Vácvalová !!!Bolo to úbohé som rád že to už dávno skončilo zopár vecí uznám že bolo celkom vtipných to by nevymysleli ani najlepší scenáristi komedii ale ako celok smutné !!Všetci diváci sa smejú na tom akí sú vlastne všetci blbí a tích ľudí čo vyberali ta to bolo jasné ako odpovie !!!Pýtali sme sa divákov na ulici ,, Aká dvojica je ubohá a najtrápnejšia v televizzi??!!Správna odpoved ... ()

pista_baci7 

všechny recenze uživatele

„Môže si muž v Európskej únii zobrať za ženu sestru svojej vdovy?"„Nie, lebo, lebo muž sestrinej nemože zobrať sestra na muža, nemože zobrať, lebo sestra, a to je jej matka, a matka, a sestra, to je jej mama, lebo to je jej matka, sestra a otec to je jej otec, lebo sestra a otec to je jej otec a mama to je jej mama"...Slováci nikdy nepatrili k elite sveta... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • V roku 1995 sa program začal vysielať na dnes už neexistujúcej televízii VTV, v roku 1997 ho prevzala TV Markíza, ktorá ho vysielala až do roku 2010. (VasylDeBylak)
  • Relácia sa začala vysielať v Slovenskom rozhlase na jar 1989, ale po pár mesiacoch ju zrušili, pretože vraj vrhala zlé svetlo na socialistické školstvo. (VasylDeBylak)
  • Námet vymyslel Oliver Andrásy, ktorý v 80.rokoch 20.storočia moderoval rozhlasovú reláciu "Variácie", kde robil ankety na ulici a zistil, že ľudia nepoznajú odpovede na základné otázky. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama