Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černošský seržant Roger Murtaugh (Danny Glover), který má pár týdnů do důchodu, dostane za parťáka bílého seržanta Martina Rigse (Mel Gibson), jenž chtěl po smrti manželky spáchat sebevraždu. Z počátku si nepadnou do oka, společně však budou muset vyřešit případ nebezpečného gangu pašeráků drog. Úspěch filmu zaručil další tři pokračování. (Magic Box)

(více)

Diskuze

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

skipercak

zacalo sa to super, ale seria bola roku 1998 komplet vykastrovana a znasilnena a s natrhnutou prdeli /pre retardov a debilov - bez dvojzmyslov, mozem dodat aj odborny popis/

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Lacike

No samozrejme ze sa najdu aj rozdiely. No je malo tak podobnych serii ako pasca a zbran. Tiez mam radsej pasce ako zbrane. Tie vedlajsie postavy mi az tak nevadia. Pacia sa mi tie vianocne jednotky, letne velkolepe trojky, karate borci v stvorkach, striedanie vedlajsich hercov v tychto dvoch seriach, hudba michaela kamena, narazky na akcnych Übermenschov atd atd... To som este nespomenul zmenu ucesu Willisa a Gibsona prave v svrtom diely:) a ciernobiely cover na prve diely:) Je toho este ovela viac co maju tieto serie spolocne a je to fajn.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

skipercak

Ja tu vidim jeden velky rozdiel. A to pristup k vedlajsim postavam. V serii Lethal Weapon sa vsetky vedlajsie postavy objavili aj v dalsich dieloch a to sa mi strasne paci.

V serii Die Hard, ktoru mam radsej, im to vydrzalo len do druheho dielu a od trojky sa objavoval uz len Willis, co ma vzdy mrzelo.

na příspěvěk reagoval skipercak, skipercak

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Uzasna seria ktora ma aj svoje rovnako kvalitne dvojca menom Smrtonosna pasca. Je to uzasne kolko spolocnych znakov maju tieto dve serie.

na příspěvěk reagoval Lacike, Martin741

warhammer

warhammer (hodnocení, recenze)

Je tady někdo, do si koupil kolekci čtyř dílů Smrtonosný zbraně vydaný v roce 2010???

Gumi.30

Gumi.30 (hodnocení, recenze)

Asi nejlepší filmová dvojka všech dob..série neubírá na kvalitě ani s přibívajícími díly.Skvost krimi-akčn'áků!

nicky.2000

nicky.2000 (hodnocení, recenze)

Vynikající série - každý díl je skvostem a největším diamantem je zcela jistě tento první díl. Akce a geniální humor v parádní symbióze.

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Kedze mame vianoce, tak som si to pustil po case aj dnes. Neviem presne kolko krat som tento vynikajuci film videl, ale tu chybu s putami som si vsimol po rokoch az teraz.

Madholman1

Madholman1 (hodnocení, recenze)

Nejlepší filmové série jsou pro mě Indiana Jones a právě smrtonosná zbran,na tomto filmu jsem vyrostl a dávám mu nejméně 95%.Postava Martina Riggse mě hodně inspirovala.

 (hodnocení, recenze)

Naprosto skvělý film,nejlpší akční dvojka všech dob složená z nejšílenějšího filmovýho policajta a skvěle se k němu hodícího černocha co se chce dožít v klidu důchodu!!!!!Pro mě je to možná nejlepší film co znám,lepší než smrtonosná past,Martin Riggs je prostě to pravé ořechové a když se přidá Roger Murtaugh...Všechny díly jsou skvělé dávám 5*.

PX

PX (hodnocení, recenze)

Tak konečně (snad letos poprvé) dávají V PÁTEK FILM v červeném. Sice jsem ho už viděl, ale je to už nějaký ten červený pátek nazpět ;-) tak si neodvažuji hodnotit než si ho zopakuju.

palox

palox (hodnocení, recenze)

ak to mam brat ako komediu, bolo by to za 4, ale ako krimi je to za slabe 3*. a to plati pre celu seriu

Butch

Butch (hodnocení, recenze)

Už od mala jsem měl rád akční kriminálky. Když k tomu ještě přidáte humor jde o vynikající podívanou. Na tenhle film koukám minimálně jednou týdně. Společně se Smrtonosnou pastí je tento film nejoriginálnější a nezábavnější ze všech akčních filmů. A pokud jde o pokračování tak ty nijak nezaostávají, ba naopak. Jsou ještě akčnější a zábavnější, ale ta originalita může být jen v prvním dílu.

Související novinky

Pátou Smrtonosnou zbraň natočí Mel Gibson

Pátou Smrtonosnou zbraň natočí Mel Gibson

16.11.2021

Těsně před tím, než nás nadobro opustil legendární režisér Richard Donner (Superman, Maverick), chystal on, jeho žena producentka Lauren Shuler Donner a scenárista Richard Wenk (16 bloků, The… (více)

Bautista s Momou v akční komedii

Bautista s Momou v akční komedii

13.11.2021

Vzniklo to původně jako vtip, jenže pak se hercům Daveovi Bautistovi a Jasonu Momoovi nápad zahrát si společně v akční policajtské komedii ve stylu Smrtonosná zbraň zalíbil natolik, že ukecali… (více)

Zemřel Richard Donner

Zemřel Richard Donner

05.07.2021

Legendární režisér Supermana, Smrtonosné zbraně nebo Spiknutí Richard Donner zemřel ve věku 91 let. Smutnou zprávu přinesla jeho manželka, producentka Lauren Shuler Donner. Slavný tvůrce pocházel z… (více)

Reklama

Reklama