Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (518)

Sofia 

všechny recenze uživatele

Co funguje v seriálu, málokdy funguje ve filmu. Už první díl byl docela rozpačitý a ve dvojce to jde s nudou a trapností ještě dál. Nejvtipnější momenty přijdou v prvních dvaceti minutách (holky za mlada, chůva a teploušská svatba), ale v momentě kdy čtyři stárnoucí "krásky" přistanou v Abu Dhabi, začne to jít se scénářem z kopce. Nejvíc mi asi vadila jejich zabedněnost a naprostá neúcta k jiné kultuře...ani oděvní kreace už nebyly to co dřív (Samanthina ostnaná ramena při karaoke nebo šaty, ve kterých jezdily na velbloudech). Co se týče postav, tak Miranda ustoupila hodně do pozadí, Samantha se zmítá v hormonální krizi a je ještě blbější než kdy předtím (ale aspoň je z nich jediná jakž takž vtipná) a Charlotte s Carrie se staly pouhými karikaturami. Charlotte jako "dokonalá" matka chodící doma ve značkovém kostýmku a hystericky se hroutící po dvou hodinách strávených se svými ratolestmi a Carrie, která i doma chodí v deseticentimetrových podpatcích a jejímž největším nepřítelem se stala televize...doufám, že už to tvůrci zabalí a dalšího pokračování (ve kterém by Carrie pravděpodobně začala toužit po dítěti) se už nedočkáme. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Ač jsem původní seriál měla velmi ráda, film je prostě slabota. Nevím, zda je to tím, že představitelky stárnou a já se vyvíjím 😉😎 či naopak😁🙃, ale za mě tento kousek neeee. Mimochodem seriál je z let 1998-2004 a toto je jen jakýsi ubohý výškrabek, který nefunguje. Kdyby tento film nevznikl, nic by se nestalo... Nemohu se zbavit pocitu, že záměr filmu je pouze "vodvařit prachy." ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Úvodních dvacet minut na svatbě pro mě bylo utrpením, ale kdesi od odletu do Abu Zabí se začal objevovat i nějaký nástin budoucího příběhu. Pokud jste někdy snili o spojení módní přehlídky a filmu a štve vás, že režiséři běžně od kameramanů nevyžadují detailní záběry výstřihů (v případě žen) a plavek (v případě mužů), můžete si Sex ve městě 2 směle pustit. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Nemůžu bejt v menopauze a ještě v turistický třídě !!" ;) Biják tak agresívně lživý - Rozuměj v důsledku naprosto pseudofeministický !! - a svým poselstvím lobotomický, že vlastně naprosto popírá sérii, z níž vzešel, na čemž jednoho zarazí především skutečnost, že na obou projektech pracovali stejní tvůrci.. Zrůdnost roku v podobě oslavy konzumu - V naprosto nevhodnou dobu finanční krize.. - a amerikanizace - V rovněž naprosto nevhodnou dobu, která se zaslepeně staví proti islámu !! ()

Dr.Zhivago 

všechny recenze uživatele

Ne příliš chutný "slepičí vývar". První slípka hozená do vroucí vody - Carrie, je skutečně blbka na entou, jenž by zasloužila místo černého diamantu spíš hrad na růžovém obláčku. Další slepice Charlotta - toto křehké maniodepresivní stvoření balancující na hraně hysterie a infantilního ječení by měla spíše rozjet románek se svou vnadnou chůvou, on by ji hned přešel humor! Slepice číslo 3 Miranda - Uvědomělá krůta, která leze na nervy jakmile otevře svá tučně nakrémovaná ústa. A ve finále nám do téměř hotové břečky (pardón polévky) přibývá Samantha - Tato nad-slepice se svým vytříbeně nadrženým chováním dostává jedinné plus za to, že používá kondom. Celkově uvařeno režisérským kohoutem, který může příště rovnou položit hlavu na špalek. Dobrou chuť! ()

Galerie (94)

Zajímavosti (27)

  • Carrie Preston (Sarah Jessica Parker) vychází z bytu a vzpomíná na to, jaké to bylo, když přijela do města poprvé, přičemž kolem ní prochází muž ve žluto-bílém tričku. Stejný muž kolem ní krátce poté stejným směrem prochází znovu. (Joohnny9110)
  • Scéna, ve které se hlavní představitelky ocitají na letišti v Abu Dhabi, se ve skutečnosti natáčela na letišti Menara v Marakéši, v Maroku. (kymberelyJ)

Reklama

Reklama