• Radek99

Amatéri & ochotníci & čudáci. Joj.(8.11.2011)

Strach a hrôza tento seriál, má vôbec Slovenská seriálová tvorba nejaké dno?(24.3.2009)

„Čo všetko opakuješ dvakrát jak debil, čo všetko opakuješ jak debil?“ To, čo si televízia JOJ predstavuje pod pojmom „televízny seriál“, vyvoláva u niektorých divákov (u mňa určite) pocit dávivého, trápneho znechutenia až šokového ustrnutia (všetko od "scenáristu" a "producenta" a "hérca" “ Andyho Krausa). Ale raz začas motyka vystrelí („Mafstory“). I „Profesionáli“ (nepomýliť s britským seriálom z druhej polovice 20. storočia) "vystrelili": osadenstvo šupáckej policajnej stanice s okopanými múrmi používa hubu namiesto žumpy a je to skutočne radosť počúvať. Výrazné herecké obsadenie (Peter Batthyany alias Banán z „Mafstory“ a verejnosťou konečne výraznejšie vnímaní: ryšavý maniak Ľuboš Kostelný, bohémsky papkáč z Očovej Latinák a výborný Csongor Kassai z Radošiny) sa stará o výbornú a originálnu zábavu. Časom sa to ale dosť opozerá, všetko akoby sa opakovalo a Kroner, Krajčiová a Batthyany sú na obrazovke častejšie, ako by som zniesol (na úkor Latináka, Kostelného a Kassaia, ktorí si určite zaslúžili výraznejší priestor). Viac v mojom článku na Recenzie.org: http://recenzie.org/serialy/71-jojkarski-profesionali(27.9.2008)

Po piatej časti rozpačité tri hviezdy, s tým že ak bude kvalita stúpať tak ako doteraz, pôjdem snáď aj vyššie...či ? 6/10(30.9.2008)

• BadoXXII

Prvých pár dielov ešte bolo zaujímavých a dokonca aj vtipných. Postupom času sa už vtipnosť rapídne zredukovala alebo úplne vytratila. Už sa to jednoducho nedá pozerať.(19.7.2011)

• Dever

Videných pár dielov. Veľká dávka trpapárny aj keď miestami veľmi zábavné.(7.5.2011)

Môže byť. Konečne stávka na iné, než vzťahové seriály. Zázrak to nie je, ale prvých pár dielov bolo fajn. Bojím sa, že keby som to pozeral pravidelne, musel by som ísť s hodnotením nižšie. 55%.(15.4.2009)

• TeeAge

Elitná garda hercov snažiaca sa zachrániť danú situáciu: situačnú komédiu so slovenským scenárom.(30.8.2011)

• MM_Ramone

"Profesionáli"? Kdeže! Herecké výkony sú na úrovni ochotníkov z obecného divadla v Hornej Riti. Nemožný dislektik Peter Battahyany je súci jedine na úlohu Banána, inak nedokáže zahrať nič. Ľuboš Kostelný je ešte horší prípad. Herecké drevo bez štipky talentu a navyše aj vyzerá ako by bol z dreva vystrúhaný. Helena Krajčiová by nedokázala prirodzene zahrať ani porno. Csongor Kassai tam zo seba robí totálneho kreténa. Lukáš Latinák občas niečím zaboduje, či? Plus vypasený Jano Króner, čo sa opäť raz votrel do ďaľšieho mizerného televízneho seriálu a myslí si o sebe, že je hviezda. V podstate, pri tamtom obsadení, aj je. Veď ako sa hovorí: medzi slepými, jednokoký kráľ. No a odkedy sa ku nim ešte pridal aj Michal Hudák ako nahlúply policajt z Východu, tak to kleslo ešte hlbšie. *(14.9.2011)

• A_FISH

Slovenská mutace (ve skutečnosti naopak) českých "Profesionálů", jen bez Čtvrtníčka. Těžko říct co je horší, ale zdá se, že na slovensku jsou diváci méně "nároční".(1.7.2011)

• NinadeL

Lepší je český remake.(28.10.2010)

• Shakers

Pre niekoho sú to profesionáli, ale mne pripadajú skôr ako amatéri. 20% - 1*(9.11.2010)

• Cappuccino

Je mi ľúto pánov scenáristov. S pribúdajúcimi sériami išla kvalita RAPÍDNE dole. Ako inak by som mal odôvodniť pád zo štyroch hviezd na jednu mrňavú hviezdičku?(2.8.2010)

S potešením sledujem, že tento seriál nasleduje MAFSTORY a postupne sa dialógy zlepšujú a dostávajú šťavu...(11.11.2008)

V globále sa nedá povedať, že ide o výborný seriál, no podľa mňa je to najlepší súčasný slovenský komediálny seriál (aj keď je pravda že to nie je kategória kde by sa kvalita predbiehala). Dokonca som sa príjemne bavil i smial ( čo sa o Kraus+Marcin projektoch povedať nedá). Herci sú kupodivu dobrí, najmä Kostelný a Kassai (tým stačí aj slabší text na rozosmiatie), ale vôbec mi nevadil ani Kroner, čo som sa sám čudoval. Som zvedavý ako to pôjde ďalej.(1.9.2008)

Niečo originálne, unikátne čo poteší každého kto má rád trošku tvrdší humor...vynikajúce obsadenie, treba si všímať aj detaily (originál Profesionáli pustený v TV) a čierny humor...je to svetlý okamih na TV trhu alebo začiatok nového kultového komediálneho slovenského seriálu?...necháme sa prekvapiť...(4.9.2008)

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 1.9.2008 (2.9.2008)(2.9.2008)

• Makky

Zatiaľ nič moc. Vynikajú síce dvaja vtipom sršiaci chlapci Kroner & Batthyany, ale zvyšok osadenstva ma príliš nenadchol. Myslím, že aj dve hviezdičky sú príliš optimistické hodnotenie... "Sadni si a stoj vzpriamene!"(1.9.2008)

Solídny výsmech Slovenskému policajnému zboru, hoci takéto veci neuznávam toto ma celkom baví. 70%(27.10.2008)

Má to svoje silné aj slabé stránky. Na pobavenie naozaj dobré, na pobavenie naozaj dobré...(22.12.2008)

<< předchozí 1 2 3 4 5 6 8