Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Ještě mi sice jeden díl chybí, ale ten mé hodnocení už určitě nezhorší. Perfektní nápad, perfektní zpracování, některým se určitě nebude líbit občasná roztřepaná kamera, ale mě to nevadí. Gore efektů je opravdu požehnaně, herci se mi líbí. Zatím jsem opravdu nenašel co vytknout. Po posledním díle. 95% ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Po delší době shlédnutý nějaký hororový seriál (v tomto případě mini série), která byla vážně peckovní a zaslouží si trochu pozornosti. Je to celé úžasnej nápad, Big Brother, proč ne, britům se to fakt povedlo a celé je to prostě bomba. Jak se zde píše podobné The Walking Dead je oproti tomu mrtvej zombík. Hlavní hrdinka seriálu, ach bože, to si nechám raději pro sebe a producent Patrick, k němu nemám co dodat, ten se na svou roli vzhledem hodil na 100% a byl to boží dement. Dead Set za těch 140 minut strávených u TV vážně stojí. ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačně příjemné překvapení a v celkovém zhodnocení zase jeden z těch zombie snímku, který stojí za to viděti. Je pravdou, že úvod není bůhvíjak zajímavý a skutečnost, že se vše točí kolem té debilní soutěže Big Brother mi šla přímo proti chuti, ale jak už jsem napsal, vyplatí se určitě tu úvodní afektovanou 15cti minutovku přečkat. Největším trhákem je jednoznačně brutalita, která je navíc přímo prošpikována černým anglickým humorem až k prasknutí. Musím se přiznat, že i já sám jsem si několikrát od srdíčka poprskal smíchy monitor, ikdyž se to v tomto žánru přímo obecně nenosí, tady mi to nevadilo. Naopak herecké obesazenstvo už tak excelentní není ani náhodou a spíše by se dalo rozdělit na dvě skupinky a to těch horších až nejhorších. Scénář je onou vilou vlastně hodně limitujicí a při pohledu na nabízenou časovou porci toho to seriálu se můžou objevit i pochybnosti o zaujetí diváka, aby nespadl do stereotypu. Ten se samozřejmě dostaví, ale pouze v minimální výšce poněvadž pomocí střihů je děj vlastně rozesetý na několik malinkých příběhů různých lidí na rozdílných místech Anglie. Na závěr mě možná ještě trochu mrzí, že jsme se vlastně ani nedočkali odpovědi na otázku, odkud se to svinstvo jenom vzalo, ale to je jen malinký detail, který na mém čtyř hvězdičkovém ohodnocení nemá žádnou větší zápornou váhu. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Reality-show, která své účastníky odhaluje až na kost. Sice nechybí skoro žádné klišé zombie hororů, ale tempo je strhující, atmosféra ponurá a Andy Nyman si svého nesnesitelného č....a užívá podobně jako Ricky Gervais Davida Brenta. Skromný počet epizod mne zamrzel, zároveň však oceňuji, že seriál není uměle natahovaný a končí v nejlepším. Zajímavé komentáře: JFL, Rex Mundi, Toj ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Život ve vile jako jediná možnost přežití ve světě, kde je člověk člověku chlebem (v tomhle případě spíš krvavou flákotou). Otázkou zůstává, jestli se radši nenechat sežrat, než trávit svoje poslední dny v baráku s nesourodou partou magorů u kterých vás překvapuje i to, že patří ke stejnému živočišnému druhu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama