Reklama

Reklama

Na ospalém předměstí mezi rozkošnými domky s upravenými předzahrádkami stojí černý dům s mrtvým trávníkem. Aniž by to sousedé věděli, hluboko pod ním je obrovský tajný úkryt. Žije tam Gru, který se nezastaví před žádnou špatností, na druhou stranu ale umí být nekonečně zábavný. Obklopuje se armádou uličnických a zlomyslných mimoňů. Gru chce ale získat slávu i uznání své přehnaně kritické matky. Naplánuje, že ukradne Měsíc. Na cestě k cíli mu stojí spousta překážek, zejména jeho konkurent Vektor, syn šéfa Banky Zla. K tomu, aby jej překonal, potřebuje Gru pomoc tří děvčátek ze sirotčince. Jenže s nimi přichází ještě víc problémů. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (1 040)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Bond, Superman a ti druzi hlavně z druhé strany, prokletím tohoto filmu je zároveňi jeho největší deviza. Je určen primarně dětem, pro dospělé bude nadměrně infantilní. Nesnaží se předstírat, že postavy jsou reálné, což podporuje i animace. Je mi to nadmíru sympatické, ale ať dělám, co dělám, film mě nebaví, protože opravdu není rodinný, ale je určen jen dětem. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Být tam trošku víc vtípků, které by si užili i dospělí, dám tomu určitě o hvězdu víc. Jenže tenhle milý filmík je opravdu pouze pohádka. Ne že by na tom bylo něco špatného, děti si celý film určitě dokážou užít dosyta, ale já jsem celou dobu měla pocit, že tomu přece jenom k dokonalosti něco zásadního chybí. Chvilkama jsem se trochu nudila. Nejlepší na tom byli každopádně minioni! Ty jsem si hned zamilovala. :D ~(3,4)~ ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný animák, který je ovšem místy až moc infantilní a mířený spíše na nejmenší diváky. Tempo to má ale slušný a některý scény jsou fakt vtipný, nemluvě o těch žlutejch potvorách, který si kradou většinu filmu pro sebe. Škoda té infantilnosti a dost slabé zápletky, protože ta linie s dětma moc nefunguje. Na jedno podívání ale dostačující. 70% ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se napsat komentář ke snímku Já, padouch (2010) asi týden po jeho zhlédnutí, leč tu jsem si náhle uvědomil, že si z něho již vůbec ničeho nepamatuji. Podíval jsem se tedy do zdejší galerie, abych si prohlédl obrázky z daného díla, ale ani to mi příliš neosvěžilo paměť. Nebyl bych to býval do sebe řekl, ale asi jsem již příliš starý, paměť mi dobře neslouží, a animované filmy pro děti, které vznikají bez jakýchkoliv ambicí či inovací, mně prostě nic neříkají. Ještě dříve, než tento laciný nickelodeon doputoval poloilegální cestou na pevný disk mého osobního počítače, jsem se domníval, že z (nutno říct nikterak originálního) motivu titulního darebáka v centrální úloze tvůrci vykřešou něco alespoň podobně nápaditého, jako v případě snímku Megamysl. Nicméně jsem se mýlil, neboť autorům tohoto díla schází kreativita a místo pořádně propracovaného děje sází na žluté potvůrky. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

V podstatě z toho mám naprosto identické pocity, jako z Monsters vs. Aliens. Jenomže MvA byli více do sci-fi, kdežto tady se hraje spíše na gagy nabitou ztřeštěnost, která má viditelně zaujmout větší počet mladších, než dospělejších diváků. Tedy ne, že by Monstra versus Vetřelci nebyli pro děti, jenom se mi prostě líbili víc. Jako veliké plus počítám krátký film o minionech (BA-NA-NA!) a doufám, že se ještě někdy v budoucnu těchto roztomilých prťousků dočkáme. Časem by se všichni mohli objevit ve společném filmu třebas s tučnáky z Madagaskaru a Scratem z Doby ledové. Dokáže si někdo představit tu výbušnou akci :-)? ()

Galerie (107)

Zajímavosti (46)

  • Poté, co Gru (Steve Carell) zútulní holkám pokojíček, můžeme si na stěnách všimnout obrazů, které jako padouch ukradl: Monu Lisu od Leonarda Da Vinciho a "Hvězdnou noc" od Vincenta van Gogha (která je opřená o zeď). (Valkyria)
  • Ve scéně, kdy Gru (Steve Carell) navštíví Banku zla, její ředitel rozmáčkne jablko a zahodí jej. V dalším záběru, kdy usedá za stůl, však zbytek jablka nikde vidět není. (dandislav1991)

Související novinky

Netflix se vzdal práv na další animák

Netflix se vzdal práv na další animák

20.12.2022

Streamovací společnost Netflix nakonec nezafinancuje vznik oznámeného animovaného a ručně kresleného snímku Ember od režiséra Sergio Pablose (Klaus). Důvod pak podle všeho souvisel víc s kreativní… (více)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (více)

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (více)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (více)

Reklama

Reklama