Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 2

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (663)

tron 

všechny recenze uživatele

Neskutočné – po strašnej štvorke, päťke a šestke prichádza Saw 7, od ktorej som nič dobré nečakal a nakoniec je to pre mňa jeden z najlepších dielov. Určite mu pomohli jednak vcelku sympatickí dvaja mužskí hrdinovia (spisovateľ + policajt), jednak pasce sú fakt odporné, jednak je prítomný super nápad (s preživšími Jigsawovými obeťami z minulosti) a jednak film obsahuje peknú, poučnú a náučnú scénu s náckami. Ak necháme bokom twistovú koncovku, tak scenár je prekvapivo jednoduchý a priamočiary. Navyše ma potešil návrat Caryho Elwesa. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Už tomu budou tři roky a konečně to vypadá, že jedna série, která měla skončit po druhém (při troše dobré vůle třetím) díle, je doopravdy mrtvá (doufám, že nikoho v Hollywoodu nenapadne skvělá myšlenka na restart či další díl). A proto jsem se odhodlal sehnat si tento poslední díl něčeho, co mělo fenomenální start a proslavilo Jamese Wana a "uzavřít kruh". Saw 3D (titul nejdebilnější název vesmíru má konečně vítěze, představte si nějakého filmového fanouška za dvacet let, který bude chtít vidět tuto sérii, jak si listuje jednotlivými pokračováními a vidí Saw 5, Saw 6 a najednou Saw 3D) je o něco lepší, než jeho předchůdce ale to je stejné pozitivum, jako říct, že je štěstí, že mi amputovali "jenom" levou ruku. Ocenil bych pár pastí a hlavně ten závěrečný zvrat nebyl zas tak nelogický (byť v kontextu to prostě vyzní divně, ale budiž) ale jinak… Ne. Tohle nebude má oblíbená série. Na první, řekněme, tři díly se možná někdy podívám, ale zbytek by zasloužil strávit pár minut s Jigsawem. 40 %. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já tomu svým způsobem rozumím. V době vzniku Hry o přežití technologie 3D ještě nefrčela. Tak proč končit závod, když je možné vymyslet bonusovou etapu? Obzvláště, když je série už i tak ´Potterovsky´ dlouhá. Čemu ale naopak nerozumím a rozumět nechci je, proč nemá legenda jménem Saw lepší špunt? Jak je možné, že šestkrát to šlo, leč po sedmé ne? Po jedenácti hodinách promítání je mi líto, že podstata příběhu ztratila smysl i význam, poněvadž úroveň a provedení her není hodná jménu John Kramer. Zpracování za účelem šokovat 3D obrýlence v multikinech je místy sice zajímavé, ale zůstává tím jediným, za čím lze hledat nějakou snahu. A co dodat k absolutnímu závěrečnému vyúčtování? Krom toho, že si tvůrci ponechali otevřená zadní vrátka pro případné pokračování (čímž zklamali mé očekávání, že dostojí svému tvrzení o skutečně posledním dílu s opravdovým koncem), postrádá pointa i ten sebemenší náznak překvapení, o šoku připomínající závěr prvního dílu nemluvě už vůbec. Vyhrazuji si právo zakončit komentáře k sérii Saw spoilerově, tudíž se zde loučím s těmi, které maraton teprve čeká. Vy ostatní mi snad dáte zapravdu, že John Kramer se bez doktora Gordona mohl obejít. Jeho dosazení do Jingsaw týmu není natolik potřebné a dech beroucí, aby stačilo na mohutný finiš, po němž se nám patrně měly vybavit pocity z úvodního dílu. Místo toho se dostavily jen vzpomínky, po nichž následovalo jedno velké povzdechnutí. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

3D efekty sa mi videli byť perfektne zmáknuté , čo som doposiaľ na inom filme nevidel, necítil, nezažil... Scénka, kedˇ sedeli za barom, tak som sa mu po to pivo skoro načiahol. Ja Saw teda mám rád, ale nehodnotím už len z princípu takto, hoci pasce boli až príliš vyumelkované, takže doporučujem túto myšlienku nechať pred dverami kina a v pohode si užiť napätie, pretože bolo konštantné počas celého filmu ( ja som tam nemal jediné hluché miesto). No a kto videl Marathon Mana s Dustinom Hoffmanom zo 76teho a bol trochu mimo zo scénky so zubami, tak tuto sa zblázni ! Záverečné rozuzlenie je prekvapujúce a ja som len zvedavý, či Burg, Koules a Hoffman neojebávajú, že toto bolo fakt naposledy . ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsme se dočkali famózního rozuzlení (málem mi z něj ulítla čelist, to vám tedy povím). Psát již po sedmé stejný komentář nemá smysl, proto použiji pouze (lehce poupravenou) větu, jež zazněla v samém závěru, a z níž jsem měla chuť se utopit, upálit a oběsit, ještě předtím bych si však zaplavala ve stříkačkách, vydloubla oko, odstřelila kus hlavy a uřízla obě nohy.;-) "Bez vás by, nesmyslnou brutalitu žeroucí diváci, tohle dílo nikdy nemohlo vzniknout." Dodatek: A heleme se, teď koukám, že bude osmička. Já věděla, že v tom muselo být ještě něco, protože to rozuzlení rozuzlení, které navazovalo na rozuzlení všech rozuzlení z předchozích dílů, bylo stále slabým odvarem oproti rozuzlení, které se teprve chystá.:-)) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Ve chvíli, kdy detektiv Hoffman (Costas Mandylor) nechá video, ve kterém uvádí, že chce, aby mu policie vydala Jill (Betsy Russell), není po jizvě, kterou si způsobil na pravé tváři, ani stopy. (Mandalorian)
  • Rating R - tedy přístupno pod 17 let jen s rodičovským doprovodem, byl získán až na 6. pokus. Filmaři se tak úspěšně vyhli nejtvrdšímu ratingu NC-17, tedy pod 17 nepovolen vstup nikomu. (JayZak)
  • Film byl jako první díl z této série uveden také ve 3D. (ČSFD)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama