Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začíná Carusošou, pořad pro všechny, kteří rádi zpívají a nebojí se vystoupit před televizními kamerami. Není to jednoduché, potřebujete nadšení i vytrvalost. A také pořádnou dávku schopnosti zaujmout. Kdo má tohle všechno pohromadě, může dosáhnout velkého úspěch a zvítězit. Teď ale pozor, bude se zpívat opravdu živě. Je tady Carusošou! (TV Prima)

(více)

Recenze (61)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

"Zpívá jako slavík" tahle věta se často nesla z úst australské moderátorky, která kroutila pořad s Trávníčkem. Pozdější Brousek byl ještě horší. O znělku se postaral Michal David a vlastně nebylo o co stát. I přesto pořad amátérských zpěváků dlouhou dobu vydržel na televizních obrazovkách než mu produkce dala pápá. Mé hodnocení: 0% ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nechápal kolik lidí se dobrovolně chodí ztrapňovat do těchto předchůdců Reality Show a la superstar a dalších bejkovin.Užijou si svých patnáct minut slávy,v tomto případě tak pět minut slávy i když většina z nich vůbec zpívat neumí.Tyhle první trapárny měly aspon nějakou úroveň,hlavně díky Trávníčkovi a Brouskovi,ale exotů by se tam taky našlo nespočítaně.Ale v těch dnešních hudebních Reality Show je to o ubohosti a o tom,že fakt ty dotyčný budou na chvilku v TV.Za mě 50% ()

Reklama

tomeek odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, proč jsem měl v televizi sledovat snažení naprostých pěveckých nul před "porotou", která dávala verdikty jak z léčebny. "Ano, paní Jano, po písničce 'Za všechno může čas' se podíváme, co na to porota." - "Tak, já paní Janě dávám krásné 4 body, protože konečně vím, kdo za to všechno může." ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bývávaly doby (to jsem byl ještě na základce, když se to vysílalo), když jsme na to s našima čuměli celkem pravidelně. I já měl sice raději DO-RE-MI s Laurinovou, ale i tady měl Trávníček po boku pohlednou kolegyni Radku Kaspar, která byla popravdě jediným opravdovým bodem mého zájmu v této show. Dodnes si pamatuji, když tam zpíval v té době hodně mladý Matěj Ruppert. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Zbraň těžkého kalibru, která dokázala zprznit nespočet písniček. Ono když si lidé zpívají pro sebe v koupelně, tak to nikomu nevadí právě proto, že to nikdo jiný neslyší. Nápad byl dobrý, ale strašně často se tam dostávali lidé, kteří na to absolutně neměli. Sám zpívat neumím a vím to - proto bych se také nikdy nenechal takto mediálně ztrapnit. A dostávám se k tomu, proč dávám "jen" jednu hvězdu. Pořad založený na trapnosti či nevkusu u mě není pořad vhodný pro veřejné vysílání. Samozřejmě se tam objevili i skryté talenty, ale těch moc nebylo. - Komentář shodný s pořadem "DO-RE-MI", nevidím v nich téměř žádný rozdíl. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama