Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kletba promění pohledného arogantního mladíka ve stvoření, které představuje vše, co předtím nenáviděl. Vychutnejte si moderní převyprávění klasické pohádky Kráska a zvíře. Sedmnáctiletý Kyle (Alex Pettyfer) je rozmazlený, absolutně povrchní a nevídaně populární a s přehledem vládne svému středoškolskému království. Kyle je přesvědčen o naprosté dokonalosti svého fyzického vzhledu. Za svou poslední oběť si zvolil Kendru (Mary-Kate Olsen) a nepříjemně ji přede všemi ponížil. Dívku však jeho kruté chování nijak nevyvedlo z míry, naopak, rozhodne se, že mu udělí lekci – promění ho v cosi, co je tak ošklivé zvenku, jako je on zevnitř. Kyle má přesně jeden rok, aby našel někoho, kdo ho bude milovat takového, jaký teď je, anebo se se svým novým já musí smířit už navždy. Jeho jedinou nadějí je tichá spolužačka Lindy (Vanessa Hudgens), které si nikdy předtím nevšiml… Dokáže Lindy, že láska nikdy není ošklivá? (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (307)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

V pohádkách, které většinou nebývají zasazené do moderní doby, nejsou různé nelogičnosti tolik do očí bijící, ale takhle ten, vlastně docela klasický příběh čisté lásky, působí místy fakt děsně pitomě a zkratovitě. Na druhou stranu jako nenáročná teenage romance to především v jednotlivých scénách funguje na výbornou. Vanessa Hudgens je tu přímo kouzelná. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Príšerne dementný začiatok kde som mal 100 chutí to vypnúť, lenže ako plynul dej ďalej a atmosféra sa stávala čoraz viac temnejšia a romantickejšia sa môj dojem zo začiatku filmu rýchlo zmenil na viac než prijateľný......................... Soundtrack Marcelo Zarvos: 1. On the Radio - Regina Spektor [3:21] ,2. Vanity - Hanover Swain [2:57] ,3. Garden of Exile - Toby Martin [4:12] ,4. Get Free - the Vines [2:04] ,5. Boys and Girls - Raney Shockne/Jessie Mann [3:07] ,6. Crashing - Gersey [5:09] ,7. Transatlanticism - Wenzel Templeton/Robert Pegg [7:51] ,8. Today Is the Day - Tim Myers [4:29] ,9. The Long Goodbye - Army Navy [4:35] ,10. Breathe In, Breathe Out - Mat Kearney [3:42] ,11. Heaven - the Fire Theft [4:12] ,12. Broken Arrow - Raney Shockne/Jessie Mann [3:42] ,13. Be Mine - Kristina/The Dolls [3:00], ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mě to celkem sedlo. Asi jsem zrovna potřebovala něco podobného vidět. I když nejde o žádný originální příběh, protože je to taková hra na krásku a zvíře. Olsenka mohla být o něco více drsnější. Neuškodilo by to. Dlouhé to samozřejmě vůbec nebylo a to bylo dobře, protože by to pak bylo zbytečně nastavované a to by neprospělo. Z filmu je jasně cítit, na kterou cílovou skupinu je zaměřen a mezi tu už nějaký ten pátek nepatřím. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Ups, tak tohle je teda průser s velkým P. Tak prvoplánový a vyloženě stupidní film jsem už dlouho neviděla. Celý příběh mi připadal jako šitý horkou jehlou - scénář je plný logických děr a chování postav je jako z říše pohádek. Hlavu si ale lámu nad tím, odkud se vzal Pettyfer, který nějakým způsobem získal v tomto roce hned dvě hlavní role, ale jeho herectví odpovídá zombie s faceliftem. Akorát že v tomhle filmu ani tu hezkou tvářičku nemohl prodat. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pohádková moralitka pro chudé duchem aneb Can you imagine that love? 1) Musím konstatovat, že pár jizev a tetování nezakrylo sportovní postavu a neubralo 21tiletému Alexu Pettyferovi na jeho nesporné fyzické přitažlivosti. Redukce zvířecího vzhledu jakož i celkové zteenagerování pohádkového příběhu Alex Flinnové věci silně neprospělo. 2) Kyle: Pretty gruesome, huh? Lindy: I've seen worse. 3) Inu, nitka k nitce a chudý má košilku...tedy klišé ke klišé a CBS Films mají nový trhák... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (14)

  • Práva na knihu Alexy Flinnové koupila CBS již v prosinci 2007, vydání filmu bylo naplánováno na rok 2008, ale kvůli stávce WGA byla výroba pozastavena. (Dlee)
  • Mary-Kate Olsen byla do role Kendry obsazena 12 dní před natáčením. (ČSFD)

Související novinky

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

15.02.2012

Včera jsme se divili nad soubojem tří různých Sněhurek. Inu, je tady další pohádka na roztrhání. Tentokrát Kráska a zvíře. Loni jsme viděli (nebo spíš neviděli) zmodernizovanou verzi Beastly, nedávno… (více)

Twilightovitá Saoirse Ronan?

Twilightovitá Saoirse Ronan?

05.05.2011

Twilight sága spěje k závěru a je načase něčím navázat. Pokusy typu Červená Karkulka a Beastly pohořely, možná ale pomůže jméno samotné „matky“ Stmívání Stephenie Meyerové. I její román The Host je… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Reklama

Reklama