Reklama

Reklama

Kráska a zvíře

(seriál)
  • USA Beauty and the Beast (více)
Trailer
USA, (2012–2016), 48 h 50 min (Minutáž: 39–43 min)

Předloha:

Jeanne-Marie Leprince de Beaumont (kniha)

Hrají:

Kristin Kreuk, Jay Ryan, Nina Lisandrello, Brian White, Nicole Gale Anderson, Lara Jean Chorostecki, Rachel Skarsten, Peter Outerbridge, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(70)

Půvabná vyšetřovatelka z newyorského oddělení vražd Catherine se už devět let snaží zjistit, kdo zabil její matku. Během toho incidentu ji zachránil tajemný tvor, napůl člověk, napůl zvíře. Catherine přestává doufat, že by záhadu někdy rozluštila. Pak ji ale vyšetřování vraždy zavede na stopu bývalého lékaře, který údajně zemřel během vojenské mise v Afghánistánu. On jediný jí může dát odpovědi... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (52)

Trailer

Recenze (68)

moikki 

všechny recenze uživatele

Seriál je horší průměr, jelikož nápad tady moc vidět není a jednotlivé epizody se po pár dílech slévají do sebe. Ale na hlavní hrdinku se dobře kouká. Je to spíš pohádka na dobrou noc, která se snaží tvářit jako krimi. Pro dlouhé zimní večery to ale není zas tak špatná výplň, kde se dá zasnít o lásce i přes útrapy okolí. Tak trošku změna, jak se seriál nachází dál a dál, klesá mé hodnocení. Ze začátku jsem tomu dávala šanci, ale teď už ztratil jakékoli kouzlo, nezachrání to ani Kristin, která by mohla být asi jediným tahounem seriálu. ()

Kejdyna odpad!

všechny recenze uživatele

Dost slabé, i stokrát omleté téma se dá zpracovat mnohem lépe. Nesympatická detektivka nedokáže vyřešit případ bez zmutovaného údajně mrtvého vojáka? Logika mi v tom dost chybí. A info pro tvůrce - v Bosně už se lidi nestřílí (viz 3 díl). EDIT: Není to tak tragické jak dřív, je to horší. Bohužel je seriál celkem populární, takže další řadě se nejspíš nevyhneme. ()

Reklama

lacerta 

všechny recenze uživatele

Nevadilo by mi to, brala jsem to jako blbinu na zaplácnutí pár večerů. Postavy trapný, Lana Langová sice fajn, ale nic, co bychom už neviděli. Iritoval mě hlavní hrdina, ale co... Pořád o fous lepší než Tak jde čas. Ale další série? To jako vážně? Nechápu, jak je možné, že třeba Ringer další sérii nedostal a tato ptákovina ano. Zůstává mi nad tím rozum stát. Nejdřív jsem dávala **, teď mi škube ruka směrem k odpadu, protože to bylo čím dál víc o ničem. ()

challik 

všechny recenze uživatele

Neviem ako vy, ale ja s týmto seriálom nemám absolútne žiadny problém. Síce, prvých pár dielov bolo gýčovitých, ale to preto, že to už je taká klasika... no, od 4. dielu to začalo naberať obrátky. V 1. sérii bol Vincent taký milý, veľmi opatrný, ochranársky a vlastne aj veľmi zamilovaný. V druhej, ako tu už niekto spomínal, bol "nemilosrdný" zabijak, no ku koncu série (2x16) sa to obrátilo a stal sa z toho vzťah, ktorý som chcel. Vincent sa zmenil a pre Cat bol ten pravý. (Gaba som neznášal a prakticky aj stále neznášam, keďže si občas pozriem staré časti) Finálne hodnotenie - 99% (5*) ()

natalie15 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát dokážem porozumieť nízkemu hodnoteniu, najmä keď je súčtom odpadov a štvorhiezdičiek, ale teraz nerozumiem. Beauty and the Beast je skvelý seriál. Kto chce vidieť surovo reálnu detektívku, alebo (druhý extrém) prvoplánovú romantiku, je na zlej adrese. Kto chce však vidieť omnoho dospelejšie Vampire Diaries, reálnejšie V, a k tomu sa chce aj pobaviť, našiel to čo som našla ja. Kráska a zviera je o postavách. Je o príbehu. Je o vžťahoch. Je o akcii a zábave, je aj o romantike, aj o dráme. Je to thriller, je to sci-fi. Obľúbila som si sympatickú, bystrú a súcitnú Catherine v podaní krásnej Kristin Kreuk (vedela som že Smallville nebude jej koniec), vtipnú a občas nekompromisnú Tess (Nina Lisandrello), a najmä Evana (Max Brown). No a na hlavného mužského hrdinu (Jay Ryan) sa dobre díva (pokiaľ teda nie je v metamorfóze). Odporučila by som, aby ste tomuto seriálu dali šancu. Síce mu trochu dlhšie trvá kým sa rozbehne, ale od 10 časti to začína byť drsné. Navyše, na IMDb má 71%, to je na seriál tohto typu celkom dosť. 80% Hodnotené po videní celej 1 série. ()

Galerie (468)

Zajímavosti (2)

  • Na začátku dílu, když má Vincent (Jay Ryan) sen o Catherině (Kristin Kreuk), hraje v pozadí skladba Heaven (2013) od britské hudební kapely Depeche Mode z jejich třináctého studiového alba s názvem „Delta Machine“, které bylo vydáno v roce 2013. (Trajektt)

Reklama

Reklama