Reklama

Reklama

Liga snů

(seriál)
Rozhovor 6 - Katie Aselton
USA, (2009–2015), 30 h 42 min (Minutáž: 21–30 min)

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrají:

Mark Duplass, Jonathan Lajoie, Nick Kroll, Stephen Rannazzisi, Paul Scheer, Jason Mantzoukas, Alina Foley, Nadine Velazquez, Rob Huebel, Janina Gavankar (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(84)

Pätica futbalových fanúšikov Pete, Ruxin, Taco, Kevin a Andre sa musí okrem milovaného "fantasy futbalu" neustále zaoberať aj svojimi osobnými a psychickými problémami, pričom tie sú spôsobené výlučne ich fanatickou posadnutosťou futbalom. Vysnený "Shiva Cup" však získa len jeden z nich. Humorný seriál sa odohráva v prostredí tzv. "fantasy futbalu", ktorý vychádza zo štatistík NFL a v Amerike je veľmi populárny. (TV JOJ)

(více)

Videa (6)

Rozhovor 6 - Katie Aselton

Recenze (40)

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Parta kámošů se chystá na nový ročník fantasy fotbalu (amerického -> NFL). Mezi nimi plastický chirurg s mezerou mezi zuby jako vrata, ze kterého mají ostatní akorát prdel; týpek, se kterým po porodu božského dítěte nespí manželka v podobě Nadine Velasquez (Catalina z My name is Earl); tragéd a zároveň commish celé ligy, kterému fantasy strategii tvoří manželka; fešák, který se rozchází s manželkou a tmelem celé party je zhulený píchač Taco v podání Jona Lajoie (youtube him), který absolutně neví vo co gou. Chlapské trable, do kterých se motají ženské, děti, ulítlé songy, hulení pubického ochlupení a samozřejmě fantasy fotbal. Spíše než ke Californication (vůbec!) a Big Bang Theory bych to přirovnal k mužské verzi Sexu ve městě :-) Ukázka: http://www.youtube.com/watch?v=zuVsLR_2GX0 ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Po první sérii velice příjemná komedie o bandě infantilních mužů, kteří rádi tráví volný čas hraním internetové hry. Epizody mají spád, humoru dost a ještě si k tomu připočtěte výborné obsazení včetně internetového fenoménu Jon Lajoieho a máte před sebou zatím krátký, ale do budoucna nesmírně nadějný komediální serál. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ Plus = 27.4.2013, réžia českého znenia (PRIMA COOL 2010) = ZUZANA TABERYOVÁ+SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA IV. SÉRIE: JOJ Plus = 1.3.2015, v pôvodnom znení s titulkami - Banda fanatikov do niečoho čo sa nazýva Fantasy Football v tomto komediálnom seriáli vyvádza neskutočné a nehorázne zábavné kúsky, len aby vyhrali slávnu trofej zvanú Shiva. Nečakal som, že ma to bude baviť, ale opak je pravdou. A totálne ma rozsekal návod ako bez nákladov opraviť dieru v obecnej komunikácii. Len pozor na prekliate Google mapy. :-) (14.12.2012) ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Trochu sem se bál že to bude hodně o fotbalu a málo o zábavě, ale je to přesně naopak. Jak tu někdo píše že pokud neznáte NFL přijdete o 30% fórů, tak to je naprostá blbost - max. 5% procent je fotbal a zbytek čirá zábava a "problémy" party třicátníků . Charaktery sou vtipný (předevšim Dr. (An)Dre) a určitě maj ještě potenciál k dalšímu rozvoji. Musim říct že sem se fakt bavil - tohle je taková správná nenucená zábava, kterou bych asi nejlíp přirovnal ke stylu humoru z produkce Appatowa (Superbad, Zbouchnutá). Určitě doporučuju, jenom na to asi nejsou zatim titulky... Jo a komentář "ZkuKola" vyhlašuju za nejčůráčtější komentář poslední dekády, je fakt zcestnej - viděl jeden díl a ještě mu kvuli svojí chabý angličtině nerozumněl a dělá tu machra. ()

T!ckTack 

všechny recenze uživatele

Jsem sice fanouškem amerického fotbalu, ale ten - i přes některé komentáře - hraje v seriálu poměrně okrajovou roli. Rozhodně smršť hlášek a vtipných situací. Když jsem v první minutě prvního dílu viděl rychlý přehled hlavních hrdinů zakončený Jone Lajoiem s bongem ve tvaru jednorožce a slovy "ooh, I have a mental erection", věděl jsem, že mě čeká hromada srandy :-) ()

Galerie (121)

Zajímavosti (2)

  • Postavu Taca hraje internetová hvězda Jon Lajoie, známý hlavně díky svým videím a písním na YouTube. V seriálu má hned několik vystoupení, odkazujících na jeho internetovou práci (písně, videoklipy). (UM3L3C)

Reklama

Reklama