Reklama

Reklama

Jarrod a Elein jedou na víkend ke kamarádům Terrymu a Candice do jižní Kalifornie. Další ráno však svítání přijde o dvě hodiny dříve a nepochází od slunce, ale ze zvláštních zdrojů vznášejících se nad městem. Z okna domku s hrůzou sledují strašlivý výjev. Lidé se vznášejí k obloze a jsou vtahováni do vesmírných lodí, které zakrývají oblohu Los Angeles. Čtyři kamarádi se zoufale snaží utéct a zachránit. Zdá se, že vesmírní narušitelé nemají slabé místo. Lidská populace je vysávána z povrchu Země. Život, jak ho známe, nenávratně končí... (Intersonic)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (689)

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to zase je, ale opět jeden z velmi podařených filmíků a opět je zde zavrhován a podhodnocován. Pro mne je to taková obdoba DNE NEZÁVISLOSTI. Kluci Strauseovi odvedli přímo "DOKONALOU" prácičku a tento filmík nemá jedinou CHYBU ! Bravo ... jen tak dál ... pokud se dočkáme pokračování, tak doufám že bude stejně dokonalé. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Konečně! Konečně SCI-FI, které není natočeno formou třepající amatérské kamery a v noci, aby nebylo nic vidět. Ve SKYLINE se vše odehrává přes den, takže veškeré vetřelce můžeme krásně vidět. Parádní holywoodské efekty a triky. BLU-RAY je s perfektním obrazem a zvukem. Byla to velkolepá podívaná. Ubírám 10% za otevřený konec. Film si ode mne 90% zaslouží! ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý sci-fi film. Má veľmi dobrý príbeh o skupinke mladých ľudí, ktorí trávia svoj pomerne bežný deň, ale v noci sú svedkami niečoho zvláštneho a už čoskoro si uvedomujú, že sa práve začala mimozemská invázia s cieľom zničiť ľudstvo a tak sa musia rozhodnúť, čo ďalej. Spracovanie je celkom slušné, po povinnej zoznamovacej štvrťhodine ktorá ale je našťastie znesiteľná sa to už naplno rozbehne, síce dej je až príliš jednoduchý, prakticky celý čas len pár hlavných postáv trávi čas v obytnom dome, ale nemám s tým väčší problém, aspoň to pôsobí v rámci možností pomerne uveriteľne a občas poteší aj takýto pohľad bežných ľudí na mimozemskú civilizáciu. Síce pár slabších miest sa tu predsa len nájde a aj bez niekoľkých prvkov by som sa bez problémov obišiel, hlavne všetko, čo súvisí s tým svetlom, ktoré priťahuje, ale aj tak s tým nemám problém, väčšinu času je to svižné a zaujímavé. A chválim aj ten zaujímavý a originálny záver. Oceňujem, že hlavne spočiatku ešte cítiť snahu aj o nejakú atmosféru, čo sa celkom aj darí, za čo môže hlavne táto zaujímavo podaná invázia plná beznádeje, kde ľudia veľa šancí nemajú. Akcie je tu dosť a som s ňou veľmi spokojný. Síce rozpočet bol malý, ale na akcii to moc nevidno, je pomerne veľkolepá, výborne natočená a aj obsahovo zaujímavá, ale dala by sa rozdeliť na dve kategórie, na akciu, ktorú hlavné postavy môžu len sledovať, ako napríklad pôsobenie mimozemských lodí alebo útok štíhačiek a tento typ akcie mi v tomto žánri vyhovuje rozhodne viac, ale celkom dobre zvládnutá je aj tá zvyšná, aj keď opäť by sa tu našlo viacero prvkov, bez ktorých by som sa obišiel. Veľkú pochvalu si zaslúži samotný vzhľad mimozemských prvkov, či už hlavné lode, menšie bojové alebo aj všetky tie zvláštne tvory. Čo sa týka hereckého obsadenia, nie som až tak spokojný, títo herci by mi skôr sedeli do nejakého slasheru a nie sci-fi, podobne sú na tom aj ich postavy a dialógy, ktoré medzi sebou vedú, ale zase nie je to až tak zlé, aby to výraznejšie kazilo dojem, po chvíli sa na to všetko dá zvyknúť. Réžia nie je ničím výnimočná, ale nemám s ňou problém a technická stránka je perfektná, tu nemám čo vytknúť. Skyline samozrejme nepatrí medzi žánrovú špičku v akomkoľvek ohľade, ale aj tak som nadmieru spokojný, svižný film, ktorý sa oplatí pozrieť aj viackrát. 76% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Wow - AKČNÍ film a synonymum pro zábavnou sci-fi (trochu nadhledu...), to je Skyline; mix Monstra a Dne nezávislosti. Nečekal jsem to, snažím se být kritický :-), ale fakt jsem se bavil, chvílemi až nehorázně. Mít to dvacet minut, napařím maximum - kromě akčních scén je to totiž prostoduchý béčkový film s otřesnými herci a tunou nelogičností. Ale poslední půlhodina, jo, ta odsejpala! ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Joshua Cordes, Liam O'Donnell .. Osvědčené a mnohdy úspěšné téma o mimozemské invazi dostalo smrtící ránu jak ve scénáři, který drží partu lidí na omezeném prostoru a nechává je nudně vykládat si a hloupě řešit danou situaci, tak v režii, která sice vizuál a akci jakštakš zvládá, ale v ničem jiném podstatném neexceluje. K tomu skladba druhořadých herců a zázrak resp. překvapení, vystupující z vod (pod)průměru, se zkrátka nekoná. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu je více než 800 VFX záběrů. (KucC)

Reklama

Reklama