Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

tron 

všechny recenze uživatele

„Takto jelene vyzerajú vždy?“ – „Ak neexistuje špeciálny druh lietajúcej jelenej hlavy, tak nie.“ Už prvý diel nebol zázrak, o dvojke nehovoriac, takže som od trojky nič nečakal. Preto ma prekvapilo, že prvú asi polhodinu to nebolo ÚPLNE zlé. Bolo to utrpenie, ale oproti FAKT ZLÝM FILMOM to zasa až taký odpad nebol. Navyše, Michael Ironside v úplných žumpách nezvykne hrávať. To som si aspoň myslel. Potom ale prišiel zvyšok filmu - a utopil sa (spolu so mnou) v zapáchajúcej, nevábnej žumpe. Od príšerných, o herecký výkon sa nezmyselne pokúšajúcich hercov cez blbosti (krokodíl je v jednej chvíli nepriestrelný, v druhej mu odrežete hlavu nožíkom) až po „niečo ako scenár“. A predpotopné počítačové triky k tomu. No neberte to. Ale fakt. Neberte to. Nechápem, ako mohlo v roku 2010 vzniknúť niečo tak predpotopné a zastarané, niečo, čo bolo predpotopné a zastarané už v roku 1999, keď malo premiéru prvé JAZERO. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Výtečná jednička měla herce i triky. U dvojky zbyly prachy tak akorát na krokodýla. S trojkou je poslala do prdele už i Lacoste a tak si ho museli načmárat pastelkama. Doufám, že čtyřka bude loutková! Všiml jsem si bohužel až "post-coitum", že tenhle sqost produkoval Kanál! Sy-Fy Kanál, kterým obvykle tečou ty nejhnusnější sračky. Po něčem takovém mám vždycky strašnou chuť zahrát si na svém harddisku tu výtečnou adventuru "Low level format", aby po tom nikde nezůstala ani stopa!! Přátele POZOR! Obsah psal samotný Darek Kartáč! Vím, že interpunkce a logika jednotného a množného čísla se bere až na druhém stupni a psát kvalifikované obsahy, aniž by člověk viděl film, je děsně kůl, ale přece jenom .... Dareku BRAVO! Je vidět, že už máš korektor ve Wordu téměř odladěn a nemáš tam skoro žádné gramatycké chibi !! ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Další perfektní veledílo, kdy nezbývá než vzít si k televizi jídlo a několik litrů alkoholu, protože to bude potřeba. Film je o tom ... teda vlastně ani nevím, jestli to lze nazvat filmem, ale předstírejme, že ano... že postiženej kluk (nebo mi tak jenom připadal) víc jak rok krade mražený maso v krámě a krmí jím krokodýly v jezeře. Háže jim třeba balený kuřata z Lídlu za 69,80 nebo párky z lednice potom, co ho konečně v Lídlu za čorky chytnou. Krokodýlům je párek a dvě kuřata málo a tak lezou z vody a pak zase do vody a z vody a do vody a z vody a do vody podle toho, kde se zrovna kterej mentál vyskytuje. Asi by byla škoda spoilerovat jednotlivý smrti, ale vždycky je to sranda. CGI pravěku v plný palbě s elitou prkenných herců (včetně legendy sračkových filmů Yancy Butler a Michaela Ironsida, kterej asi za peníze na oběd odehraje i prodavače "párků" malým dětem) se postará o skvělý zážitky, kdy krokodýli sprintujou jak Flash, stahujou do vody auta ale nežerou pádla, způsobujou popáleniny rukou atd.. Další poznatky zahrnují fakt, že u krokodýlího jezera nejdou mobily, krokodýli chodí dveřma, ale oknama ne, zabíjejí pouze pro zábavu a nechávají za sebou mrtvoly jak z filmu Resident Evil a taky umí katapultovat lidi na různé vzdálenosti a skákat jako pumy. Tenhle film je skutečně sračka, ale odpad tomu nedám, protože se u toho dá dobře zasmát a protože dvě docela sympatický mladý herečky ukazujou prsa. Jo a Yancy to krotí ve stylu Lary Croft v bezďáckym kabátu, taky hustý! ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

tohle je přesně ten film,u kterého si člověk říká,zda dát automaticky odpad, nebo třeba 4 hvězdy za to,že se to tvůrcům vůbec podařilo procpat na video. Odpad samozřejmě vítězí. Michael Ironside, aby mohl zaplatit činži, rád nakonec absolvoval celkovou lobotomii a podepsal ortel zmrdi. Dítě, které krmí krokodýly vakuovaným masem, ukradeným přímo z chlaďáku sámošky, kterého dabuje jedinec z ústavu pro mimořádně retardovanou mládež. A konečně krokodýl, který jakoby mi z programu malování vypadl. Dám nakonec asi 0,5 hvězdy za ty kozy...................moje hodnocení = 0,5 z 10. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Pár hezkých pohledů na hezký holky bez oblečení. Stačí to alespoň na "dostatečnou"? NE! Šílená, nudná, televizní nuda. Budiž k dobru fakt, že tu mnohem víc akce a krokodýlů než ve dvojce. Otázka je, jestli je to vůbec dobře, triky jsou šílený. Jediná vtipná, možná spíš směšná, je tu Yancy Butler, ta holčina, co si objednala Van Dammea v Živým terči. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama