Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

HonzaMag 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho zlého :-( Nesmyslný scénář. Ultrastupidní dialogy, které ani mnohdy nedávají smysl. Směšné triky. Kulhající Michael Ironside (asi dávné zranění z Hvězdné pěchoty; na druhou stranu mu dorostlka ruka...). V hlavní roli zoologa/zoofila zaskakuje "prý dýdžej" Petr Zvěřina z Vyvolených. Jednoduše velká slabota a ztráta času. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotku povazujem za velmi zabavny komedialny horor. Dvojku som pre istotu preskocil a na trojku ma nalakalo slusne herecke obsadenie a zabavny trailer. Bohuzial film dopadol mizerne. Sice je evidentne, ze ani tvorcovia ho nebrali nijak vazne a snazili sa o rozne vtipky, ale je ich strasne malo a prilis vela casu tvori nudna dialogova omacka medzi nejakou tou akciou. Samotna akcia je mizerne natocena, s podfinancovanymi TV trikmi, ale tym je zaroven zabavna. Ale ako som spominal je jej pomenej. A ani slusna porcia nahych koziciek filmu nevynesie druhu hviezdicku. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Babička to povídá furt, že jak nemrzne, přemnoží se všecko... Bohužel jsem díky téhle pohádce zjistil, že co do instinktů nejsem nic víc než průměrný aligátor; jakmile vidím pěknou nahatou holku, hned bych ji sežral. Tady jsem viděl tři hezký zadečky, tak za ně kousek hvězdičky. Jinak jedna z těch slabších trojek mé kariéry. Jo a nejlepší návod na zabití krokodýla? Rozhodně ho buď uhasit nebo natankovat. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-To ti jeleni vypadají obvykle takhle?- No, pokud neexistuje nějaký druh létajících jeleních hlav, o kterých jsem neslyšel, tak ne.- Nathan Bickerman zdědí chatu po dvou sestrách (ne jeho sestrách..., ale stařenkách z předchozích dílů), jejichž koníčkem bylo starat se o krokodýly. Jejich úkol převezme, aniž by rodiče tušili, syn Connor. Uběhnou dva roky a z krokodýlů jsou mackové, co už si maso dokážou ulovit sami. A máme tu omladinu, aby měli plazi co žrát. Úvodní scéna je plná nahoty a sexu, kterou vtipně naruší predátor. Jeden si hned vzpomene na Čelisti a holku v moři, co se promění v rychlý splávek. A zatímco Nathan se šerifem (M. Ironside) pátrají po možných, ale nepravděpodobných plazech v jezeře, tak na druhém konce si dávají krokodýli do rypáku. Nechybí samozřejmě ukousnutá hlava, což je jakýsi poznávací znak série. A opět škoda, že počítačové triky jsou ty nejlevnější a nejmizernější. Ovšem zdejší krokodýli dokážou stáhnout do vody i auto s řidičem a v běhu by si nezadali s gepardem. Pokud se divák povznese nad levné provedení, dostane vtipný survival, kde zařvou i postavy, u nichž by se to tak nějak nečekalo...a to se počítá. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Pár hezkých pohledů na hezký holky bez oblečení. Stačí to alespoň na "dostatečnou"? NE! Šílená, nudná, televizní nuda. Budiž k dobru fakt, že tu mnohem víc akce a krokodýlů než ve dvojce. Otázka je, jestli je to vůbec dobře, triky jsou šílený. Jediná vtipná, možná spíš směšná, je tu Yancy Butler, ta holčina, co si objednala Van Dammea v Živým terči. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama